Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 16 i 17 de gener

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 13.

Escola Pia Granollers 34 – 28 Club Handbol Igualada

Una segona part nefasta els condemna a la derrota

Ton Casellas. El passat dissabte a les 6 de la tarda es va disputar al pavelló del Congost de Granollers el partit corresponent a la tretzena jornada de Segona Catalana, que enfrontava l’Igualada amb l’Escola Pia de Granollers, desè i vuitè classificats respectivament.

Els igualadins necessitaven una victòria per trencar la mala ratxa de resultats dels últims partits, en què tot i bons moments de joc, passen massa factura les errades i la poca concentració.

Conscients que derrotar el rival era assequible i amb el cap pensant únicament en la victòria, l’Igualada va començar el partit amb molt bones sensacions, concentrats en tot moment. Això va fer que en els primers 15 minuts s’aconseguís un parcial favorable de 5 a 9. Pel que fa a l’atac igualadí, les coses van seguir anant bé, no hi havia massa problemes en anotar gràcies a uns atacs dinàmics i eficaços. En defensa, en línies generals l’Igualada es mantenia sòlid al darrera, fent així que els locals haguessin de fer bones combinacions si volien aconseguir fer gol. Aquesta part doncs, va acabar amb un resultat favorable als igualadins de 12 a 17.

A l’inici de la segona meitat hauria sigut idoni que els igualadins haguessin mantingut el nivell tant de joc com mental que havien aconseguit en la primera meitat. Ara bé, les coses no van tenir res a veure i van començar bastant fluixos, això va provocar que l’Escola Pia cada cop s’anés sentint més a gust dins del camp. Arribats a l’equador de la segona meitat, gràcies un parcial de 9 a 4 els locals van poder recuperar l’avantatge perdut, i col·locar un empat a 21 en el marcador. I quan semblava que això podia ser un punt d’inflexió i les coses no podien anar pitjor, van anar a pitjor. Els igualadins van començar a perdre pilotes fàcils, a fer un atacs nefastos i una defensa encara més trista, fet que va provocar que l’Escolia Pia endossés un contundent parcial de 14 a 7, és a dir, pràcticament un gol per minut, cosa que els va permetre aconseguir la victòria amb relativa facilitat. El partit va acabar amb un resultat de 34 a 28.

Molt mala segona part dels igualadins que els va portar a una nova derrota, van tirar per la borda l’esforç fet en la primera meitat en què semblava que podria ser un partit fàcil. Cal aconseguir tenir un alt nivell de joc durant totes les fases del partit. La setmana vinent els igualadins reben al Sant Fost, en el què serà l’inici de la segona volta i que s’espera que canviï la dinàmica.

Entrenats per José García, van jugar: David de la Cerda (13 a.), com a porter. Roger Calçada (4), Pere Sendra (1), Jordi Grado (5), Dani Fons, Aitor Fernández, Rubén Álvarez (2), Sergi Garcia (1), José Luís Álvarez (1), David Cubí (2), José Ramallo (2) i Òscar Visa (10).

 

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA. Primera fase. Grup B. Jornada 13.

Handbol Sant Joan Despí “C” 23 – 31 Finques Argent Igualada Atlètic

Victòria que no convenç

CM 2a HSJD-CHI 2015.01.17

El diumenge 17 de gener l’equip Finques Argent Igualada Atlètic del CH Igualada va desplaçar-se al Pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí per jugar el partit de la 13a jornada de la competició per enfrontar-se a l’Handbol Sant Joan Despí “C”.

Continua la tònica de les últimes setmanes, un altre cop l’equip igualadí va guanyar el partit, davant d’un rival inferior, oferint una pobra imatge de si mateix. Ja van massa vegades que l’equip mostra una general manca d’actitud. S’aconsegueix la victòria sense autoritat. No s’entra en el partit fins passats els primers quinze minuts. Es permet que els rivals es creguin que poden superar els igualadins i això obliga a que en ocasions s’hagi de remuntar el partit. Recursos tècnics i tàctics no en falten però no es posen en joc.

Les pròximes setmanes els grocs jugaran contra el líder i altres rivals de major entitat, es necessitaran la motivació i l’esforç de tothom per sortir-se’n amb èxit dels enfrontaments. En altres moments de la temporada l’equip ha demostrat que quan els jugadors volen són imparables.

Dirigits per Elías Galiano, van jugar: Iván Salazar, Xavier Reina, Marc Espinagosa, Iker Sabuquillo, Iván Ruíz, Gerard Carrasco, Marc Martínez, Arnau Torner, Fernando Almendro, Toni Puig, Marc Andreu, Biel Hornas i David Malpartida (lesionat).

 

PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 13.

C.E. Molins de Rei 29 – 30 Club Handbol Igualada

Agònic

cadet femeni gener

Després de dos partits molt bons l’equip cadet femení va estar a punt d’ensopegar amb la pedra – a priori – més petita. D’entrada el seu rival era bastant més fàcil que els precedents, però van rebrotar els defectes (que no carències) de l’any passat i l’equip es va retrobar per uns moments amb la seva part fosca. L’única lectura positiva és que, malgrat tot, va guanyar.

Les igualadines van començar amb l’estil que havien vingut utilitzant en atac en els dos partits anteriors, amb un joc ordenat, algunes jugades de pissarra, una col·locació adient al camp i aprofitant bé els extrems. Però en defensa es van començar a trobar febleses. Reiteradament es van produir situacions de dos contra un en els extrems, especialment per la esquerra, el qual va permetre mantenir al Molins de Rei en el partit, el qual va arribar a la mitja part amb un 13-16 molest, però no inquietant.

La segona part va començar igual que la primera. L’Igualada va seguir elaborant les jugades d’atac amb avantatges al marcador, encara que no definitives. Així es va arribar a la meitat de la segona part amb avantatge de quatre, el qual feia esperar un final de partit sense masses ensurts. De sobte quelcom va començar a fer fallida. L’equip igualadí va perdre l’ordre, els extrems s’havien de buscar la vida perquè no els hi arribaven jugades i va començar un altre partit en que les anoienques varen deixar veure la seva cara dolenta. El Molins de Rei es va encoratjar, fent autèntics descosits per les bandes, on els laterals arrossegaven als extrems al centre. El rival va posar-se un punt per endavant i els nervis van aparèixer a la pista. Finalment, la situació d’empat es va restablir i l’Igualada, que va cometre un error menys que el seu rival als tres darrers minuts, se’n va dur el partit.

No obstant aquestes jugadores tenen coratge i capacitat. Encara que els avatars de l’esport tinguin aquestes coses, és important saber superar els moments baixos. El proper rival és, a priori, un os, però si es conserva la calma i l’equip juga com sap, té possibilitats de guanyar el partit.

Anotadores: Abril Horcas i Xènia Méndez (porteres), Aida López (9), Alba Camañes, Alba Casé (1), Amanda Sanjuán, Andrea Romero (1), Ane Crespo (9, 3p), Elise Vivier, Gal.la Gómez (2), Laia Moyes (1), Laia Tarrida (6), Olga Núñez (1). Jugadores lesionades: Jana Elvira. Entrenador: Hilari Canales.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 12.

Club Handbol Igualada 18 – 21 Escola SAFA Gavà

Ho aconseguiran

infmascchi2016-safagava-61_24442891485_o

Bon partit dels nois igualadins, que ofereixen bons detalls, jugades ben fetes, bones defenses, una actitud fantàstica i bones circulacions. Pel que fa a l’aspecte ofensiu les onades en atac les fan bé, són agressius, valents, atrevits i ràpids. Ara bé, el resultat sempre és el mateix, i si segueixen jugant així els resultats arribaran.

La primera part l’Igualada va defensar molt bé i van ser forts, es van crear oportunitats i van ser molt intensos. Gràcies a això van encaixar només 8 gols, la segona millor marca de la temporada.

A la segona meitat els igualadins van començar amb bons gols i un intercanvi de jugades i contraatacs. Els locals van tenir una mica de mala sort i van fer algunes errades, això els va tornar a descol·locar i els de Gavà es van escapar en el marcador. En una exclusió d’un rival l’Igualada va poder fer un bon parcial, i quasi igualen el marcador en els últims minuts i per poc que ho aconsegueixen.

Els igualadins cada cop treballen millor i tàcticament són més rics, per tant tot millorarà i ho assoliran.

Van jugar amb: Arnau Quintana, Dani, Pol, Agustín, Marc M., Dimas, Eric, Edgard, Biel, Guillem, Bernat, Isaac i Sergi.

Entrenats per Roger i Laura

 

CAMPIONAT DE MINIHANDBOL ALEVÍ NIVELL 2 MASCULÍ-MIXT. Primera fase. Grup únic. Jornada 9.

Club Handbol Igualada Atlètic 10 – 6 Handbol Sant Joan Despí “Fem”

Victòria en el primer partit de l’any

A2 CHI-HSJD fem 2016.01.16

El dissabte 16 de gener l’equip aleví atlètic del CH Igualada rebia a l’equip de l’Handbol Sant Joan Despí “fem” en el poliesportiu de Les Comes de la capital anoienca.

Nova victòria guanyant tres dels quatre períodes del partit. El bon joc de l’equip es va veure afavorit per una millora apreciable en el joc individual de tots els jugadors. No obstant això, l’equip es mostra conjuntat, els jugadors es donen suport els uns als altres i domina l’acció col·lectiva davant de la iniciativa individual. Jugar per l’equip es tradueix en un bon resultat. Si a més a més el nois gaudeixen i es viu una bona relació entre ells l’èxit està assegurat. D’altra banda, és important no abaixar la concentració en cap moment del partit. En el segon període, el Sant Joan Despí va saber capgirar el marcador. Es van crear alguns dubtes, però en la resta del partit els igualadins van dominar en tot moment la situació.

L’equip groc es consolida en el setè lloc de la competició. No sembla que s’hagi de preocupar pels equips que venen al darrere amb els quals el separa un bon coixí de punts. És el moment de mirar amunt i intentar l’assalt a la cinquena posició de la classificació. La pròxima jornada jugant a casa amb l’EH Sant Vicenç hi haurà la primera oportunitat.

Dirigits per Nico Orozco, van jugar: Pol Molinero, Jan Estévez, Xavier Malpartida, Oriol Cirera, Guerau Llansana, Arnau Vargas, Oriol Pou, Antón Aguilera i Alvaro Muñoz.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *