Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 12 i 13 de desembre

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA. Primera fase. Grup únic. Jornada 12.

Joventut Handbol Mataró 29 – 25 Club Handbol Igualada

Una altra ensopegada

Jordina Marsal. Aquest passat dissabte 12 de desembre el primer equip femení del Club Handbol Igualada es va desplaçar a Mataró per disputar el penúltim partit de la primera ronda de Lliga Catalana.

Era un matx assequible en què les igualadines tenien possibilitats de guanyar ja que les locals tant sols estaven situades a pocs punts més de la classificació. Altra vegada però les anoienques no van ser capaces d’aprofitar aquesta igualtat per aconseguir una victòria necessària que els revifés la moral.

Els minuts inicials de la primera part els dos equips van estar igualats, però a mesura que el partit anava avançant la diferència al marcador es va anar fent més evident. L’equip local es va mostrar constant, molt encertat a porteria realitzant llançaments potents, tot descol·locant a les porteres visitants, i fent una defensa tancada i eficient. Les igualadines van realitzar una bona defensa, tanmateix van tenir dificultats en desplegar el joc en atac, poca fluïdesa de la pilota, molts llançaments fallats i passades perdudes, no acabant d’entrar dins del partit. Finalitzant una primera part 15-9.

A la segona part les jugadores d’Igualada van sortir amb més força i disposades a remuntar el resultat advers. Van fer atacs més llargs per tal de crear clares accions de gol i aconseguir el màxim d’encerts de cara a porteria, i en defensa van mantenir la mateixa intensitat que a la primera part. Aquest canvi d’actitud va fer que la distància del marcador es reduís arribant als minuts finals a 3 gols per empatar. Les jugadores locals però, amb fermesa, van aguantar el marcador, acabant el partit 29-25.

Aquest proper cap de setmana les jugadores del Handbol Igualada, jugaran el derbi contra l’equip de Vilanova del Camí, partit decisiu per mantenir la posició a la classificació i també per pujar els ànims de les noies.

Entrenades per Josep Garcia van jugar pel Club Handbol Igualada: Laura Baraldés, Laura Ferrera, Jordina Marsal, Maria Noguera, Raquel Arnau, Alicia Nieto, Ainoa Rizo, Lorena Mendoza, Mònica Bisbal i Júlia Estany.

 

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 9.

Finques Argent Igualada 33 – 31 Sant Martí Adrianenc

Lluitar te la seva recompensa

Arribàvem aquesta setmana a la novena jornada de lliga i l’Igualada rebia la visita d’un equip que segons el que es va veure a la primera volta donaria molta guerra.

I així va ser, des de el primer minut ja es va veure que el partit aniria molt igualat i que les diferències serien mínimes. Els igualadins tenien en contra el fet de tenir una banqueta molt justa degut a les baixes. A la primera part el ritme va ser molt alt i amb molta intensitat, però a vegades una defensa feble i altres vegades la falta d’encert a la porteria feia que només els salvés l´encert en l´atac. Això es el que reflectia al marcador quan al final de la primera part era de 17-18 favorable pels de la Verneda.

La segona part va ser una còpia de la primera, amb la diferència que es van corregir alguns errors tant en defensa com a la porteria i això va fer que a falta de 6 minuts el resultat fos d´un a dalt pels de Barcelona. Llavors un temps demanat pel tècnic local va fer que s’acabessin de corregir alguns detalls i es pogués donar la volta al marcador en els últims 6 minuts arribant al final amb un resultat de 33-31 pels locals.

Per l´Handbol Igualada van jugar Toni, Max, Nil, Jose, Dani, Cesc, Xavi, Gerard i Arnau amb   Martí i Joel a la portería. Entrenador Pol Cantero i Jose Herrería.

 

SEGONA CATALANA CADET MASCULÍ. Primera fase. Grup B. Jornada 10

Finques Argent Igualada Atlètic 36 – 34 Club Handbol Òdena

L’Igualada guanya el derbi

El dissabte 12 de desembre l’equip Finques Argent Igualada Atlètic del CHI s’enfrontava al Club Handbol Òdena en la pista Polivalent del poliesportiu Les Comes. El partit es preveia molt igualat i amb una gran rivalitat. Així va ser. Els igualadins van en tercera posició a la classificació i els odenencs quarts amb el mateix nombre de punts.

Aquesta vegada, els nois de l’Igualada van començar bé, estaven motivats i es notava. Un inici amb ritme i un joc una mica més accelerat que l’habitual. Els jugadors igualadins en els primers minuts es van posar per davant però no es podien refiar. Els contraris no ho pensaven posar fàcil. En poca estona els odenencs van retallar distàncies i, fins i tot en aquesta primera meitat, van tenir un avantatge de quatre gols. Els igualadins no van deixar de lluitar i van arribar a la mitja part amb un resultat favorable de 16-15.

La segona part no va ser diferent. Aquest era un partit d’infart. Tot i les errades dels jugadors igualadins – que n’hi van haver -, decisions arbitrals dubtoses i un equip contrari que els tenia ganes, els igualadins van decidir que volien guanyar el partit. La defensa més forta, bones aturades en la porteria i encert en el gol van fer que el partit al final se l’emportés l’equip igualadí amb un resultat de 36 a 34.

Aquest partit el podia haver guanyat qualsevol dels dos equips perquè el nivell va estar molt igualat. El patiment de les dues aficions reflectia aquesta rivalitat. Aquesta vegada la satisfacció va ser per als nois de l’Igualada i la seva afició. A seguir treballant per aconseguir noves victòries.

Entrenats per Elías Galiano, van jugar: Marc Espinagosa, Marc Andreu, Marc Martínez, Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornas, Toni Puig, Gerard Carrasco, Ivan Ruiz i David Malpartida (lesionat). A la porteria Joel Solanelles i Ivan Salazar.

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ NIVELL 1 MASCULÍ-MIXT. Primera fase. Grup únic. Jornada 8.

Club Handbol Igualada 7 – 9 Handbol Égara

Cal seguir treballant per millorar

A1 CHI-CH EGARA 2015.12.12

El dissabte 12 de desembre, l’equip aleví del CH Igualada va jugar al Poliesportiu de Les Comes, davant de l’Handbol Égara, el partit de la vuitena jornada de la competició aleví de nivell 1.

Els igualadins van jugar amb molta intensitat davant d’un rival que els guanyava per l’altura d’alguns dels seus jugadors. No obstant això, els jugadors grocs van desplegar un joc valent i decidit, plantant cara en tot moment als nois de l’Égara.

D’un primer període, que l’Igualada va perdre per un excés de imprecisió i individualisme dels seus jugadors, es va passar a la victòria en el segon amb un joc més asserenat. Novament, en el tercer període van aparèixer els nervis inicials, l’equip va estar fluix en la defensa i per tant encaixava gols amb facilitat. L’últim període va estar en mans dels igualadins, semblava que es podia guanyar i empatar el partit. Els gols es succeïen en les dues porteries, però cap dels dos rivals aconseguia anar-se’n en el marcador. Finalment, aquest període es va empatar, però va significar la pèrdua del partit.

Aquest equip aleví es troba en una clara evolució, conduit pels seus entrenadors acabarà per trobar el seu estil de joc. Ganes i il·lusió no en falten, si millora la compenetració dels jugadors i tothom col·labora en les passades i les ajudes al company, seran imparables.

Dirigits per Ana Vázques, van jugar: Raül Cáceres, Àlex Pajuelo, Hugo Cazorla, Dani Ferrer, Marc Monclús, Pol Solís, Santi Gutiérrez, Pol Tarrida, Eric García, Oriol Pou i Xavier Malpartida.

 

CONSELL ESPORTIU DEL BAIX LLOBREGAT. HANDBOL ALEVÍ FEMENÍ. Primera fase. Grup C. Jornada 5.

Club Handbol Igualada 12 – 4 Club Handbol Barcelona Sants

Les súper-nenes tornen a guanyar

foto igualada-sants

El dissabte 12 de desembre, al Poliesportiu de Les Comes, l’equip aleví femení del CH Igualada es va enfrontar al CH Sants per disputar el partit de la 5a jornada de la competició.

Les igualadines van portar la iniciativa des del començament del partit. L’Igualada sempre va anar per davant en el marcador. L’equip va imposar el seu ritme de joc, construint els seus atacs des de una forta defensa. No obstant això, el CH Sants no els va donar respir i va lluitar fins al final del quart període.

La victòria impulsa l’equip al primer lloc de la classificació. Animem a tothom a entrenar amb esforç i il·lusió. La setmana que ve, jugant a casa del Vilanova, hauran de revalidar el liderat igualadí. Com sempre jugarem amb una actitud positiva i respectuosa vers els tècnics, arbitres, rivals i públic en general.

Dirigides per Laura Baraldés i Elia Roca van jugar: Judit Solanelles, Alba Senar, Núria Checa, Mélat Olivé, Èrika Chia, Iona Gámez, Mireia Corros, Júlia Oliveras i Aroa Sánchez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *