Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 28 i 29 de novembre

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 9.

Club Handbol Vilanova Hipersimply 24 – 30 Club Handbol Igualada

Victòria per alçar la moral   

Ton Casellas. El passat dissabte a les 7 de la tarda es va disputar a Vilanova i la Geltrú el partit corresponent a la novena jornada de Segona Catalana, que enfrontava el C.H. Vilanova Hipersimply amb l’Igualada, tretzè i vuitè classificats respectivament.

Els igualadins es presentaven a Vilanova després de tres derrotes consecutives però amb un joc prou elaborat, pel que fa als vilanovins, són cuers del grup i encara no han aconseguit cap victòria.

La primera part va arrencar amb els igualadins molt concentrats en cadascuna de les facetes del joc i van sorprendre l’equip local que encara no se’n havia adonat que el partit havia començat. Això va permetre començar amb un contundent parcial de 1 a 7 que marcaria la resta del partit. A l’equador de la primera meitat els vilanovins es van despertar i van començar a donar una mica de guerra que els va servir per retallar distàncies. Els igualadins però, van tornar a reaccionar abans que acabés la part i van tornar a posar les coses a lloc, finalment la part va acabar amb un 11 a 16.

A la represa es va repetir el mateix esquema que a la primera meitat. Els igualadins van començar molt forts i van ampliar encara més l’avantatge. Minuts després, el Vilanova va saber reaccionar i no volia deixar escapar el partit, però quan aquests creien trobar la manera per fer mal a l’Igualada, l’equip visitant va saber tornar la jugada i acabar el partit amb molt bones accions que van transformar amb gol. Així doncs, el partit va finalitzar amb un marcador de 24 a 30.

Els igualadins van aconseguir per fi una victòria que feia jornades que mereixien i que ja necessitaven per tal d’alçar la moral abans d’una aturada de dues setmanes, per culpa del pont de la Puríssima i d’una jornada de descans. El proper dia 20 de desembre s’enfrontaran a l’Aula, vell conegut.

Entrenats per José García, van jugar: David de la Cerda (6 a.) i Jordi Bermejo (7 a.), com a porters. Roger Calzada (2), Esteban Lezama (3), Jordi Vilarrubias, David Cubí (1), Sergi Garcia, Dani Fons (2), Rubén Álvarez (2), Pere Sendra (1), Pol Cantero (9), David Díaz (6), Òscar Visa (2) i José Ramallo (2).

 

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA. Primera fase. Grup únic. Jornada 10.

C.H. Sant Esteve Sesrovires 22 – 14 Club Handbol Igualada

No aixequen el cap

El dissabte 28 de novembre les jugadores igualadines del sènior femení es van desplaçar a Sant Esteve Sesrovires per disputar el desè partit de Lliga Catalana.

Després del bon paper que van fer el passat cap de setmana contra les líders de la classificació, en aquesta jornada les igualadines han tornat a punxar perdent a casa del Sant Esteve per un escàs resultat de 22-14.

La primera part va començar amb alternances al marcador, els dos equips anaven puntuant i encertant de cara a porteria. L’equip local va desplegar un joc dinàmic i amb bones combinacions que fàcilment els permetia marcar. Les igualadines van tenir un bon inici, però a mesura que avançaven els minuts van tenir dificultats en atacar davant d’una defensa potent, cal afegir també que hi van haver bastants errors en els llançaments a porteria. Es tancava la primera part amb un ajustat marcador 11-7.

Al segon temps, les jugadores de Sant Esteve van sortir amb forces ampliant el marcador en els primers minuts amb forts llançaments i contraatacs. Durant bona part d’aquest període cap dels dos equips va aprofitar les ocasions de gol, sobretot l’equip anoienc que va baixar el nivell amb pèrdues de passades i desencert a la porteria. Finalitzant el partit amb un marcador 22-14, poc lluït per part de les igualadines.

Entrenades per Josep Garcia van jugar pel Club Handbol Igualada: Laura Baraldés, Jordina Marsal, Maria Noguera, Marta Muñoz, Raquel Arnau, Alicia Nieto, Ainoa Rizo, Laura Ferrera, Queralt Badia, Anna Vázquez i Júlia Estany.

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. Primera Fase. Grup A. Jornada 8.

C.H. Igualada Estació de Servei el Bruc 32 – 42 Felmar BM La Roca

Tot i la derrota les sensacions no són dolentes

Aquest cap de setmana les noies de l’Estació de Servei el Bruc afrontaven un partit difícil amb l’actual líder de la competició, el Felmar BM La Roca.

El partit, degut al gran nombre de baixes per part de les igualadines, s’esperava força desigual pel que fa el potencial de joc, però les noies del C.H.I Estació de Servei el Bruc, tret d’uns primers 8 minuts nefastos en què en cap moment es van creure les seves possibilitats, van demostrar, després d’un temps mort local, que no volien perdre el partit i van lluitar de tu a tu contra un gran equip com són les noies del Vallès.

Ara les igualadines tenen una setmana de descans per recuperar efectius i seguir treballant per millorar com equip i afrontar el següent partit amb les màximes possibilitats d’èxit per tal de seguir lluitant pel seu objectiu.

Pel Club Handbol Igualada Estació de Servei el Bruc dirigides per Xavier Corbinos i Joan Alcoberro van jugar: Èlia Roca, Carla Bisbal, Maria Mayol; Marcel·la Esquerra; Oriana Quintero; Marta Hernández, Andrea Romero (cadet); Júlia Subirana, Maria Barrantes i Núria Rizo (lesionades).

 

SEGONA CATALANA CADET MASCULÍ. Primera fase. Grup B. Jornada 9.

Handbol Lleida Pardinyes 33 – 25 Finques Argent Igualada Atlètic

Primera derrota

Captura de pantalla (144)

 

El dissabte 28 de novembre l’equip Finques Argent Igualada Atlètic del CHI s’enfrontava contra l’equip Handbol Lleida Pardinyes en el pavelló de l’avinguda Tortosa de Lleida. El partit era important ja que els igualadins s’enfrontaven al segon equip de la classificació i els interessava fer una passa endavant. No van fer un bon partit i va quedar reflectit en el resultat.

La primera part va començar fluixa: errades tàctiques, d’atac i defensives van ser les principals en aquesta meitat. La por a un equip que tenen els igualadins per sobre i la manca de confiança en ells mateixos va fer que no trobessin el nostre joc i ritme. L’equip contrari només tenia un únic jugador a abatre, juntament amb un porter que va realitzar bones aturades. Els nois igualadins van posar-se a un gol de diferència en aquesta primera part però en els últims cinc minuts sense saber com, i amb molta facilitat, van perdre aquest avantatge. Va arribar la mitja part amb un resultat de 15-10.

Només començar la segona part, la diferència es va incrementar en tres gols més. Diferència que ja no van saber treure’s de sobre. Ni els canvis tàctics, ni la defensa individual ni el desànim dels jugadors ja no van permetre salvar el partit. Partit finalitzat amb un resultat favorable a l’equip contrari de 33-25.

Aquesta derrota ha de servir per millorar i aprendre. Amb actitud, ganes, compromís i autoestima no us aturarà ningú. Després de sis victòries consecutives heu perdut un partit i aquest ja és passat. Demà a seguir treballant per obtenir millors resultats.

Entrenats per Elías Galiano, van jugar: Marc Espinagosa, Marc Andreu, Marc Martínez, Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornas, Toni Puig, Ivan Ruiz, Gerard Carrasco, Iker Sabuquillo i David Malpartida. En la porteria Ivan Salazar i Joel Solanelles.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 8.

Club Handbol Igualada 17 – 42 Balonmano La Roca

Superats

28

Superats i desbordats, així es van sentir els jugadors igualadins davant d’un equip – segurament el millor que s’han enfrontat fins ara – rapidíssim, tècnic, amb canvis de posicions constants, bon porter i bons extrems, en definitiva un gran equip.

L’Igualada va aguantar els primers minuts, amb bons atacs i algunes defenses bastant correctes, però poc a poc es van imposar els de la Roca, en tots els aspectes, el resultat al descans va ser de 7-17.

La segona part va seguir amb molts errors igualadins. Els contraatacs portats a la perfecció pels visitants els van acabar de trencar moralment i els van passar per sobre.

Un càstig molt sever per als nois de l’Igualada que han encaixat amb esportivitat i resignació. Cal entendre que estiguin decebuts, però l’esport és cruel i de les derrotes així se’n aprenen coses.

Vam jugar amb: Bernat, Edgar, Dani ,Eric ,Biel, Guillem, Pol, Sergi, Marc M. Isaac , Agustin, Arnau Q. ,Dimas,

Entrenats per Roger i Laura.

 

CONSELL ESPORTIU DEL BAIX LLOBREGAT. HANDBOL ALEVÍ FEMENÍ. Primera fase. Grup C. Jornada 4.              

C.H. Sant Esteve de Sesrovires 4 – 12Club Handbol Igualada

Les súper-nenes tornen a guanyar

2015-11-29 22.10.25

El dissabte 28 de novembre, al Poliesportiu del Sant Esteve, l’equip aleví femení del CH Igualada es va enfrontar al CH Sant Esteve de Sesrovires per disputar el partit de la 4a jornada de la competició.

Les igualadines van portar la iniciativa des del començament partit. L’Igualada sempre va anar per davant en el marcador. L’equip igualadí va imposar el seu ritme de joc, construint els seus atacs des d’una forta defensa que en ocasions impedia que les rivals es poguessin passar la pilota entre elles. No obstant això, el CH Sant Esteve de Sesrovires no els va donar respir i va lluitar fins al final del quart període.

La victòria impulsa l’equip al primer lloc de la classificació. Animem a tothom a entrenar amb esforç i il·lusió. La setmana que ve toca descansar i segur que recuperaran forces per jugar la pròxima jornada a casa contra el CEH BCN Sants. Com sempre jugaran amb una actitud positiva i respectuosa vers els tècnics, arbitres, rivals i públic en general.

Dirigides per Laura Baraldés i Elia Roca van jugar: Judit Solanelles, Alba Senar, Núria Checa, Mélat Olivé, Èrika Chia, Iona Gámez, Mireia Carbó, Júlia Oliveras i Aroa Sánchez.

 

CAMPIONAT DE MINIHANDBOL ALEVÍ NIVELL 2 MASCULÍ-MIXT. Primera fase. Grup únic. Jornada 6.

Club Handbol Martorell Negre 4 – 12 Club Handbol Igualada Atlètic

Guanya el joc d’equip

A2 CHI-CH MARTORELL NG 2015.11.28

 

Els igualadins van arribar una mica adormits al matx. No obstant això, van guanyar tots els períodes del partit. Els dos primers es van saldar amb petites diferències de gol per sobre dels rivals. En canvi, el tercer i quart períodes van ser un festival de gols igualadí. A la vegada que l’atac era valent i decidit, la forta defensa que van desplegar els igualadins va impedir que els de Martorell llancessin cap pilota a la nostra xarxa amb facilitat. És de remarcar el treball dels porters del nostre equip, atents i encertats al llarg del partit, en la segona meitat van mantenir pràcticament imbatuda la seva porteria. El joc d’equip es consolida, tothom busca el suport dels altres companys, s’ajuden intentant bones passades i disminueix el joc individual.

L’equip es consolida a la part mitja de la classificació. La pròxima jornada davant del Martorell Groc, un fort equip de nens alevins de segon any, hauran d’esforçar-se de valent si volen aconseguir pujar un graó més en la classificació.

Diumenge 13 de desembre els equips alevins, benjamins i prebenjamins participaran en la X Trobada Handbolicat Ciutat d’Igualada per la Marató de TV3. Equips d’arreu de Catalunya vindran a jugar l’handbol més solidari al Poliesportiu de Les Comes. Us hi esperem a tothom!

Dirigits per Nico Orozco, van jugar: Anton Aguilera, Xavier Malpartida, Guerau Llansana, Arnau Vargas, Oriol Pou, Jan Estévez i Pol Molinero.

 

LLIGA SPECIAL. Grup únic. Jornada 3.

Club Handbol Canovelles 26 – 18 Club Handbol Igualada

Derrota a la pista del Canovelles

L’equip d’handbol del FAP Special Igualada va disputar el seu tercer partit a la pista d’un dels rivals més forts de la Lliga, el Canovelles.

Amb moltes baixes a la plantilla, l’equip igualadí va disputar un partit molt igualat en gols i molt superior en atac, en què el pals van fer acte de presència amb un total de 7 en la primera part. L’equip de la Fundació Àuria va arribar a la mitja part perdent 10 – 8.

Al començament de la segona part, una mala defensa va provocar que l’equip local marxés del marcador amb un parcial de 5 – 0. Però això no va desmotivar als jugadors que amb un gran atac liderats per Toni Torràs van intentar remuntar el partit. L’equip d’Igualada va perdre 26 – 18, però va deixar un gran joc dintre de la pista.

Jugadors: Imanol (10 parades), David Cobos, Carles Pons (1 gol), Alba Nieto (2 gols), Angels, Carles Torràs, Toni Torràs (15 gols), Manolo Lumbreras.

 

SPECIAL APINAS. Trobada Vilanova del Camí.

Club Handbol Igualada 26 – 16 Club Handbol Vilanova del Camí

Alegria a la pista per aconseguir la victòria

Special Vilanova

Ton Casellas. El passat diumenge a dos quarts d’una del migdia es va disputar al pavelló de Can Titó de Vilanova del Camí el partit amistós que enfrontava l’equip Special Apinas amb les cadets del Vilanova.

En aquesta ocasió van ser fins a 9 jugadors els que van assistir al partit, una notable millora respecte l’últim cop i que fa que els nois s’ho passin més bé jugant i es vagin entenent millor entre ells. El partit es va dividir en 3 parts de 10 minuts.

En la primera part els nois del Apinas van sortir amb por tot i que havien fet un bon escalfament, no estaven concentrats en el joc i perdien les pilotes molt ràpidament. Tot i així va servir per començar a agafar el ritme que després donaria els seus fruits. També cal destacar en aquesta part la bona feina feta pel porter Marc, que va aturar molt llançament complicats.

En la segona meitat el nivell de joc ja va anar a més però encara faltava arribar al màxim que podien donar. Durant aquesta part es van donar minuts a altres jugadors i també van realitzar una tasca molt bona, un bon esperit d’equip que feia que volguessin marcar tots els components.

Ja en l’última part va ser quan van arribar els fruits del que s’havia fet fins ara, els nois van agafar molta confiança i seguretat en el joc per poder donar un cop de puny sobre la taula. Van aconseguir marcar molts gols, sobretot per part del David i el Juan, però sense deixar de banda l’esforç de tot l’equip.

Molt bon partit gràcies sobretot a la confiança que van anar agafant i també per les millores tècniques que s’hi van veure respecte l’últim partit. Cal agrair la presència de molts familiars a les graderies que no paraven d’animar i també als jugadors, esperem que aquesta nova victòria motivi a la resta de l’equip a participar en la X Trobada Handbolicat per la Marató de TV3 que serà el proper 13 de desembre.

Entrenats per Roger Calzada, Carla Bisbal, Jordina Marsal i Ton Casellas van jugar: Juan, Kevin, Miquel, Mohammed, Àlex, Marc, David, Nora i Ariadna.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *