Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 21 i 22 de novembre

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 8.

Club Handbol Igualada 27 – 31 Himesa SA Súria

Cal transformar el bon joc en victòries

Ton Casellas. El passat dissabte a dos quarts de 6 de la tarda es va disputar a la Sala de Barri de Les Comes el partit corresponent a la vuitena jornada de Segona Catalana que enfrontava l’Igualada amb el Súria, setè i vuitè respectivament.

Els dos equips han aconseguit uns números molt similars al llarg de la temporada, i ara mateix estan empatats a la classificació amb 6 punts.

El partit va començar amb un ritme alt i amb un joc elaborat per part dels dos equips. Pel que fa a l’aspecte defensiu, els igualadins es feien respectar pel Súria, mostrant-se força durs, tot i així calia polir alguns detalls. En atac, l’Igualada trobava problemes també amb la defensa del Súria, això els va forçar a desenvolupar un joc elaborat i molt treballat. Finalment, gràcies també a les parades del porter igualadí Jordi Bermejo, el resultat de la primera part va ser de 16 a 17.

A l’inici de la segona meitat la tònica va ser la mateixa, els dos equips mostraven respecte cap a l’altra i així va continuar també la igualtat en el marcador. Així doncs, es preveia que guanyaria l’equip que fos capaç de suportar millor la pressió dels últims minuts. I quan faltaven pocs minuts pel final, els igualadins van entrar en una mala dinàmica que els va deixar amb 4 jugadors a la pista durant 6 minuts, això va ser decisiu perquè el Súria aconseguís fer dos contraatacs que els van permetre posar-se 4 gols amunt, una diferència ja irrecuperable amb el temps que quedava. Finalment el partit ha acabat amb un resultat de 27 a 31.

Una altra derrota pels igualadins que comença a preocupar. Tot i que el joc que despleguen és bo, falta polir alguns detalls com saber aguantar la pressió i acabar de definir en els trams finals dels partits. La setmana vinent l’Igualada es desplaçarà a Vilanova i la Geltrú.

Entrenats per José Manuel García, van jugar: David de la Cerda i Jordi Bermejo, com a porters. Òscar Visa, José Ramallo, Jordi Vilarrubias, Esteban Lezama, David Cubí, Aitor Fernández, Sergi García, Rubén Álvarez, Elías Galiano, David Díaz i Pere Sendra.

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA. Primera fase. Grup únic. Jornada 9.

Club Handbol Igualada 20 – 20 Club Handbol Sant Vicenç

Empat amb gust de victòria

22 novembre

Jordina Marsal. Diumenge 22 de novembre el primer equip femení del Club Handbol Igualada es va enfrontar, a les pistes de les Comes, contra les jugadores de Sant Vicenç.

Era un partit complicat, primer de tot perquè l’equip visitant havia guanyat tots els partits i es trobava situat a la primera posició de la classificació i, en segon lloc perquè les igualadines venien d’un seguit de derrotes i els ànims havien disminuït.

Es va fer un enfocament del partit molt positiu, intentant demostrar que amb esforç i lluita les locals poden provocar dificultats a les rivals, i així va ser. Un inici de partit on les igualadines sortien a pista conscienciades que haurien de suar, però amb molta energia van enfrontar-se a les fortes rivals. Al transcurs de la primera part les jugadores del primer equip van estar molt encertades en atac, molta mobilitat de pilota i poques passades perdudes, que juntament amb una defensa contundent i compacta van complicar les accions a les visitants. Elles venien confiades i es van trobar amb un Igualada motivat i entregat al cent per cent i en cap moment se’ls va veure tan superiors com els seus resultats mostraven. La part va finalitzar amb un marcador a favor de l’equip igualadí 14-9.

A la segona part les de Sant Vicenç van desplegar un joc ràpid i amb decisió, trencant aquesta còmode distància del marcador i posant-se iguals amb l’equip local. Les jugadores de Garcia, no volien abandonar el partit i van mantenir el nivell de la primera part, fent un molt bon paper en defensa, mantenint-se fermes per causar dificultats i intentar aturar a les rivals. La visitants van canviar la defensa, fent-la més oberta, però no va suposar problemes per les locals en atacar i encertar a cara porteria. En els últims minuts el marcador estava molt igualat, ambdós equips buscaven clares accions de gol per aconseguir la victòria. Finalment el disputat partit va acabar amb un empat 20-20, resultat molt satisfactori i necessari per part de les noies d’Igualada, que van celebrar l’empat amb gust de victòria.

Entrenades per Josep Garcia van jugar pel Club Handbol Igualada: Laura Baraldés, Jordina Marsal, Maria Noguera, Marta Muñoz, Raquel Arnau, Alicia Nieto, Ainoa Rizo, Lola Lomas, Lorena Mendoza, Queralt Badia, Anna Vázquez i Júlia Estany.

 

SEGONA CATALANA CADET MASCULÍ. Primera fase. Grup B. Jornada 8

Finques Argent Igualada Atlètic 46 – 20 La Salle Montcada

Tràmit superat

El dissabte 21 de novembre l’equip Finques Argent Igualada Atlètic del CHI s’enfrontava a l’equip La Salle Montcada en la pista Polivalent del poliesportiu Les Comes. El partit per nosaltres havia de ser un tràmit ja que ens enfrontàvem a l’últim equip de la classificació. Així va ser però amb una primera part dolenta per als igualadins.

L’inici del partit va ser l’habitual. Als jugadors igualadins els costa marcar i fixar el ritme des del primer moment. No son capaços de dirigir el joc inicial amb ganes i empenta. Van rebre per part del contrari una sèrie de gols innecessaris en aquesta primera part. Els nois igualadins havien de reaccionarien i així va ser. Va arribar la mitja part amb un resultat de 19-14 a favor nostre.

La segona part ja va ser diferent. Es va posar una mica d’ordre i els locals van començar a mostrar-nos superiors al contrari realitzant bones jugades i amb un marcador favorable als propis interessos. Tot i així, continuen fent errades que no es poden permetre. Partit poc vibrant però amb un gran resultat de 46-20.

El proper partit és molt important per l’equip ja que s’enfronten a un gran rival i els permetria fer un pas de gegant. Si hi posen actitud des del primer minut fins al darrer segur que ho aconsegueixen.

Entrenats per Elías Galiano, van jugar: Marc Espinagosa, Marc Andreu, Marc Martínez, Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornas, Toni Puig, Ivan Ruiz i David Malpartida i a la porteria Ivan Salazar.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 7.

Club Handbol Terrassa 27 – 21 Club Handbol Igualada

Molt forts físicament

Un desplaçament molt dur a Terrassa, és el primer partit de la temporada en què els adversaris eren unes torres i físicament fortíssims i tots pràcticament de segon any.

Tot i això els igualadins van oferir uns 20 minuts inicials espectaculars, amb bona defensa, efectivitat al màxim, 12 gols en 18 minuts, fins arribar al 14 – 13 al descans.

A la tornada l’Igualada va tornar a dubtar, amb algunes errades defensives i alguns llançaments mal escollits i transicions lentes. Això va permetre alguns contraatacs, molt ràpids i encertats per part dels terrassencs, on ja es va imposar el seu desplegament físic i van ser superiors als igualadins. Tot i això els últims minuts, els visitants van treballar molt i van acabar el partit amb molt orgull i lluitant fins l’última pilota.

Vam jugar amb: Bernat, Edgar, Dani ,Eric ,Biel, Guillem, Arnau C, Pol, Sergi, Marc M. Isaac i Igor i Arnau Q.

Entrenats per Roger i Laura.

 

CAMPIONAT DE MINIHANDBOL ALEVÍ NIVELL 2 MASCULÍ-MIXT. Primera Fase. Grup únic. Jornada 5.

Club Handbol Igualada Atlètic 10 – 6 Club Handbol Martorell

Pas endavant

A2 CHI-CH MARTORELL 2015.11.21

El dissabte 21 de novembre, al Poliesportiu de Les Comes, l’equip aleví atlètic del CH Igualada es va enfrontar al CH Martorell per disputar el partit de la 5a jornada de la competició.

Els igualadins van portar la iniciativa des del començament partit. En els tres primers períodes l’Igualada sempre va anar per davant en el marcador. L’equip igualadí va imposar el seu ritme de joc, construint els seus atacs des de una forta defensa que en ocasions impedia que els rivals es poguessin passar la pilota entre ells. No obstant això, el CH Martorell no els va donar respir i, amb el partit ja guanyat pels igualadins, es va emportar els punts del quart període.

La victòria impulsa l’equip a la part mitja de la classificació. Animem a tothom a entrenar amb esforç i il·lusió. La setmana que ve, davant l’Handbol Martorell Negre, hi ha una altra possibilitat d’ascendir en la taula.

Dirigits per Ana Vázquez, van jugar: Ot Palmés, Anton Aguilera, Xavier Malpartida, Guerau Llansana, Arnau Albareda, Oriol Cirera, Aniol Gumà, Arnau Vargas, Oriol Pou, Alvaro Muñoz i Pol Molinero.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *