Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 14 i 15 de novembre

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 7.

CEH Barcelona Sants UBAE 28 – 24 Club Handbol Igualada

Bon partit tot i la derrota

Ton Casellas. El passat dissabte a les 6 de la tarda es va disputar al barri de Sants el partit que enfrontava el Barcelona Sants UBAE i l’Igualada, corresponent a la setena jornada de Segona Catalana.

Els igualadins volien tornar a mostrar bon joc després de dues derrotes seguides i amb males sensacions, el Barcelona Sants en canvi, volia seguir amb la seva bona ratxa que els permet ser invictes.

El partit va començar amb un ritme de joc molt accelerat i un plantejament seriós per part dels dos equips, que es reflectia en un marcador molt igualat. Tot i així, el Barcelona Sants anava sempre per davant i gràcies al porter igualadí – David de la Cerda – no van poder aconseguir un major avantatge. Això va ajudar a l’Igualada a aconseguir posar-se per davant, però finalment la part va acabar amb un avantatge local per 13 a 10 que evidenciava aquesta igualtat.

Durant tota la segona part la tònica va ser semblant a la de la primera. En el joc dels igualadins es va notar la confiança en atac que els faltava en els últims partits, i van estar lluitant per no deixar ampliar l’avantatge dels locals, tot i que amb certes dificultats per culpa d’un arbitratge, si més no, rigorós. Per part del Barcelona Sants, els jugadors van desplegar un joc molt ràpid i eficaç que els va permetre crear moltes ocasions amb poca cosa. Els igualadins van resistir però el marcador final va ser de 28 a 24.

Així doncs, un partit que potser els igualadins mereixen guanyar però tot i així en van marxar amb bones sensacions i amb un regust agredolç per culpa del arbitratge, que almenys els va servir per jugar sota pressió. La setmana vinent l’Igualada rep la visita del Súria, empatats a la classificació.

Entrenats per José Manuel García, van jugar: David de la Cerda (12. a/33%) i Jordi Bermejo (1/2), com a porters. Roger Calçada (1), Esteban Lezama (2), Jordi Vilarrubias (1), David Cubí (1), Dani Fons, Rubén Álvarez (3), Pere Sendra (4), David Díaz (5), Òscar Visa (5) i José Ramallo (1).

 

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA. Primera fase. Grup únic. Jornada 8.

Handbol Gavà 22 – 16 Club Handbol Igualada

Cal seguir treballant

Jordina Marsal. Diumenge 15 de novembre les jugadores del primer equip del Club Handbol Igualada es van desplaçar a Gavà per disputar el 8è partit de Lliga Catalana.

El cap de setmana passat van disputar un partit molt igualat que malauradament no va acabar amb la victòria a favor. Això els va fer sortir motivades i amb forces, disposades a sumar dos punts a la classificació.

El partit va iniciar amb un minut de silenci en record a les víctimes de l’atemptat de París. Amb el toc de xiulet les de Gavà van començar a desplegar el seu joc ràpid i fluid amb ganes de voler agafar distàncies al marcador, però una bona defensa de les visitants i les successives aturades de la portera van frenar les forces inicials. Les igualadines amb constància i bona mobilitat en atac no donaven opcions a les rivals per augmentar la diferència desitjada. El marcador, sempre favorable a l’equip local es va mantenir força ajustat acabant la mitja part amb un resultat de 13 a 9.

A la segona part l’Igualada va sortir amb més força buscant la remuntada, que era fàcilment assequible. Les locals sense fer un gran joc van estar més encertades de cara a porteria i les igualadines van anar a remolc fins al final del parit. Les pèrdues de pilota i alguna expulsió en moments clau va perjudicar a l’equip visitant. Acabant amb un resultat final de 22 a 16.

Les noies de l’Igualada seguiran treballant amb esforç per poder millorar els resultats adversos d’aquestes últimes jornades.

Entrenades per Josep Garcia van jugar pel Club Handbol Igualada: Laura Baraldés, Jordina Marsal, Laura Ferrera, Maria Noguera, Marta Muñoz, Raquel Arnau, Alicia Nieto, Ainoa Rizo, Lola Lomas, Anna Vázquez i Júlia Estany.

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 6.

ASME Voramar 26 – 25 Club Handbol Igualada

Massa càstig per tant esforç

IMG_2588

Aquest diumenge els jugadors de l’infantil masculí van desplaçar-se a Barcelona amb ganes de fer un bon partit i començar a canviar la dinàmica negativa.

En una primera part igualada al començament, els igualadins van començar a fallar després d’unes decisions arbitrals molt dubtoses, ens vam despistar i l’equip del ASME es va anar distanciant en el marcador fins al 18 – 12 del descans.

En la sortida de vestidors, semblava que tot seguiria igual, fins i tot l’Igualada es va posar 7 gols per sota. Però uns quants retocs defensius i molta intensitat en defensa, van servir per anar esgarrapant punts fins al minut 49, quan es van situar només 1 gol per sota. Un contraatac igualadí va suposar penal i doble exclusió (per cert, la primera a favor de tot el partit). Així els visitants van empatar i van poder recuperar una altra pilota per posar-se per davant. Però no hi va haver sort, i en el següent atac, els locals van marcar sobre la botzina final, una llàstima davant la desolació dels nois igualadins.

L ’handbol ens ha tornat la sensació d’assolir la victòria en l’últim llançament, però en aquest cas en el nostre rival.

Jugant com la segona meitat, no tindrem problemes per tirar cap amunt

Van jugar: Agustín, Bernat, Edgar, Dani ,Eric ,Biel, Guillem, Dimas, Pol, Sergi, Marc M. Isaac i Igor.

Entrenats per Roger i Laura.

 

CAMPIONAT DE MINIHANDBOL ALEVÍ NIVELL 2 MASCULÍ-MIXT. Primera Fase. Grup únic. Jornada 4.

Himesa-SA SÚRIA 12 – 4 Club Handbol Igualada Atlètic

Passar-s’ho bé jugant

A2 CHI-HIMESA SA SÚRIA 2015.11.14

El dissabte 14 de novembre l’equip aleví atlètic del CH Igualada es va desplaçar al Pavelló Municipal de Súria per jugar el seu partit de la jornada.

Els nois van demostrar que setmana darrera setmana van creixent en el seu joc d’equip. El primer període els va agafar una mica adormits i el van perdre sense pal·liatius. En els altres tres temps del partit, malgrat que també es va perdre de forma ajustada, el conjunt igualadí es va mostrar descarat, parlant de tu a tu a un rival que comptava en les seves files amb tres nois d’edat infantil. Fins i tot, en el segon i tercer períodes, els grocs van liderar una llarga estona el marcador.

Valorem la lluita continuada en la pista i la valentia que van demostrar els nostres jugadors. L’Igualada no va abaixar els braços en cap moment. Tan sols amb una mica més d’encert en els llançaments a porteria, el resultat hagués estat més favorable.

Dirigits per Nico Orozco, van jugar: Anton Aguilera, Xavier Malpartida, Guerau Llansana, Arnau Vargas, Oriol Pou, Jan Estévez i Alvaro Muñoz.

LLIGA SPECIAL. Grup únic. Jornada 2.

Club Handbol Igualada 12 – 3 Aspasur

Primera victòria a la lliga

IMG-20151115-WA0000

El diumenge es va disputar al poliesportiu de les Comes el segon partit de lliga del Special Club Handbol Igualada que s’enfrontava al Aspasur.

Després de la derrota en la primera jornada, l’equip igualadí va sortir a per totes, donant una bona imatge davant el seu públic. Amb un començament molt igualat, l’equip de la Fundació Àuria va poder sobreposar-se als gols encaixats, i amb un bon joc en equip van establir un parcial de 5-0. El Special CHI va guanyar el partit per 12 – 3, amb un joc molt fluid i bones sensacions, que demostren que poden lluitar per les primeres places de la lliga.

Jugadors: Àlex Navarro (8 gols), Alba Nieto (1), Yomar (1), David Cobos (2), Manel Cañete, Jennifer, Manolo Lumbreras, Imanol (12 parades).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *