Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 7 i 8 de novembre

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. Primera Fase. Grup A. Jornada 5.

C.H. Igualada. Estació de Servei el Bruc 32 – 26 Handbol Sant Quirze

Gran victòria d’equip de les noies del juvenil

Aquest cap de setmana les noies del juvenil femení del C.H.I. afrontaven un importantíssim partit contra l’Handbol Sant Quirze per seguir aspirant al seu objectiu.

Les igualadines venien d’aconseguir una victòria a terres lleidatanes sense jugar un bon partit i tan elles com tot el cos tècnic van treballar de valent al llarg de la setmana per corregir errors i afrontar el partit davant les “Kiris” amb garanties d’èxit.

El partit va ser vibrant i ple d’emoció fins l’últim minut. El joc dels dos equips era d’allò més atractiu pels aficionats que es van desplaçar al complex esportiu de les Comes.

Cap equip va donar mai per perdut al partit i van desplegar sobre el parquet les seves millors armes tan en el joc ofensiu com en l’aspecte defensiu. A l’equador del matx el marcador ho deia tot, igualtat màxima (14 – 14).

En la represa, uns minuts espectaculars de les noies de l’Estació de Servei el Bruc van portar a aconseguir un avantatge en el lluminós de més 5 gols que ja mai van deixar tot i que les rivals – després d’un temps mort demanat pel seu cos tècnic – ho van intentar, però l’empenta i entrega de les noies del C.H.I. ho va fer impossible.

Cal dir que en aquesta ocasió vam poder veure unes igualadines amb unes idees molt clares en el seu joc i on van saber llegir a la perfecció les necessitats del partit en tot moment.

Pel Club Handbol Igualada Estació de Servei el Bruc dirigides per Xavier Corbinos (Corbi) i Joan Alcoberro van jugar: Núria Rizo (portera); Maria Mayol; Júlia Subirana; Carla Bisbal; Èlia Roca; Oriana Quintero; Marcel·la Esquerra; Marta Hernández; Laia Tarrida; Gala i Maria Barrantes (lesionada)

 

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 6.

ASME Voramar 24 – 34 Finques Argent Igualada

Victòria justa

Aquesta setmana tornava a tocar sortida i per segona vegada els cadets van anar a jugar al pavelló de la Verneda, encara que aquesta vegada el rival era el Asme Voramar. És un equip de segon any i segons la classificació, un rival assequible. Potser va ser això i la falta d´efectius – ja que tenien algun sancionat i algun lesionat – que ens confiéssim.

El partit va començar d´una manera molt estranya ja que semblava que cap dels dos equips volguessin marcar gols i es que al minut 10 el marcador assenyalava un 4-5 que indicava la gran quantitat d´errades que hi havien hagut. Les errades eren més per part igualadina que per part dels locals i així va continuar durant la tota la primera part fins arribar a un marcador de 15 – 16 que ja feia preveure que o hi havia una reacció per part dels igualadins o se’ls complicaria el partit.

A la segona part la cosa va ser diferent ja que el cos tècnic va posar una mica d´ordre i van corregir tots aquells detalls que a la primera part se’ls havien escapat i havien fet creure que si el rival era assequible havien de lluitar igualment. En aquesta categoria no hi ha rival fàcil i això va fer que canviés el joc i amb una defensa més forta i un atac més encerta, la diferència en el marcador s´anava fent més àmplia a mesura que passava el partit fins arribar a un resultat final de 24-34 pels igualadins.

Per l´Handbol Igualada van jugar Toni, Max, Jose, Dani, Cesc, Pep, Xavi, Iker, Gerard, Marc i Arnau amb   Martí a la portería. Entrenador Pol Cantero i Jose Herrería.

 

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA. Primera fase. Grup B. Jornada 6

Finques Argent Igualada Atlètic 28 – 25 H Terrassa

Victòria merescuda

IMG-20151108-WA0009

El dissabte 7 de novembre l’equip Finques Argent Igualada Atlètic del CHI s’enfrontava a l’equip Handbol Terrassa a la pista Sala Polivalent del poliesportiu Les Comes. El partit es preveia igualat ja que a la classificació ocupaven un lloc molt similar. I així va ser.

L’inici del partit va ser molt travat. Els igualadins continuen fent els errors habituals, passades desencertades, tirs incomplerts, errades en la defensa. Durant tota la primera part van anar a remolc del contrari, sempre anàven un o dos gols per sota. Tampoc els van ajudar les moltes aturades del joc per decisions arbitrals, la qual cosa feia que no hi hagués continuïtat en les jugades. D’aquesta manera va arribar la mitja part amb un resultat de 11-13 a favor del Terrassa.

La segona part va començar molt similar a l’anterior. En algun moment l’Igualada es va posar quatre gols per sota, però mica en mica van començar a posicionar-se i d’aquesta manera van anar pujant en el marcador. Els locals van saber remuntar amb avantatge de fins a cinc gols, però la manca de confiança que tenen els jugadors, en moltes ocasions, va fer que perdessin aquesta diferència a favor amb molta facilitat. El final del partit va ser favorable a l’equip igualadí amb un resultat de 28-25.

Victòria merescuda perquè els locals van saber remuntar però que els ha de servir per aprendre alguna lliçó. Tenen la capacitat, la condició física i un equip que té possibilitats, només els falta creure’s-ho i perdre la por al joc, a l’adversari i a la responsabilitat de llançar la pilota.

Entrenats per Elías Galiano, van jugar: Marc Espinagosa, Marc Andreu, Marc Martínez, Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornas, Toni Puig, Ivan Ruiz, Iker Sabuquillo i David Malpartida i a la porteria Joel Solanelles i Ivan Salazar.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 5.

C.H. Igualada 21 – 25 C.H Bordils Verd

Es van desinflant

IMG_2573

Un altre partit fluix dels igualadins, han girat la inèrcia positiva que havien assolit a principi de temporada, amb dues derrotes consecutives, davant un rival molt ben estructurat, però ni molt menys superior a nosaltres.

En la primera part, els primers minuts van ser bastant bons, en què l’Igualada va controlar més o menys el partit, amb avantatges de 2 i fins i tot 4 gols. Es va arribar a la mitja part amb el resultat favorable de 13 – 10.

La segona meitat va ser poc intensa, sense ganes i molt imprecisa. Els jugadors locals van entrar en unes accions precipitades i van perdre el control. Això va permetre que l’equip rival molt ordenat i simplement fen les coses ben fetes, van donar la volta al marcador sense dificultats i van ser justos guanyadors.

Vam jugar amb: Agustín, Bernat, Edgar, Dani ,Eric ,Arnau C, Guillem, Arnau, Dimas, Pol, Sergi, Marc M. Isaac i Igor.

Entrenats per Roger i Laura.

 

CAMPIONAT DE MINIHANDBOL ALEVÍ NIVELL 2 MASCULÍ-MIXT. Primera fase. Grup únic. Jornada 3.

Club Handbol Igualada Atlètic 10 – 6 Club Handbol Santpedor

Primera victòria

A2 CHI-H.SANTPEDOR 2015.11.07

El dissabte 7 de novembre, al Poliesportiu de Les Comes, l’equip aleví atlètic del CH Igualada rebia al Club Handbol Santpedor, el seu rival d’aquesta jornada.

Amb un joc vistós i dinàmic des del primer minut, els jugadors igualadins van saber dominar un rival difícil que va lluitar fins l’últim moment. Els dos primers períodes es van solucionar amb un marcador molt favorable: 14-3 i 12-4 respectivament. No obstant això, la tercera part que ens va donar la victòria, la van superar els igualadins amb un ajustat 8-7. Els jugadors del Santpedor van obligar als locals a fer un important desgast físic que al final es va notar. L’últim període, un tant caòtic amb diverses expulsions de dos minuts, es va perdre 11-13, després d’una forta lluita entre els rivals.

La primera victòria de l’equip va fer esclatar d’alegria als nois que ho van celebrar a la pista i més tard als vestuaris. Els animem a seguir treballant fort en els entrenaments, d’aquesta manera els bons resultats arribaran als partits.

Amb el suport entusiasta de les seves famílies i dirigits per Nico Orozco, van jugar: Pol Molinero, Anton Aguilera, Xavier Malpartida, Aniol Gumà, Arnau Vargas, Oriol Pou i Èric García.

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *