Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 31 i 1 de novembre

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 5.

La Salle Bonanova Atlètic 40 – 30 Club Handbol Igualada

Els problemes defensius provoquen una nova derrota

Ton Casellas. El passat dissabte al vespre es va disputar al pavelló de La Salle Bonanova el partit corresponent a la cinquena jornada de Segona Catalana, que enfrontava el segon equip de La Salle amb l’Igualada.

Els dos equips arribaven amb sensacions diferents al partit, els igualadins havien aconseguit una victòria important en la passada jornada, en canvi, els de la Bonanova havien perdut el seu partit amb l’Escola Pia de Granollers.

La primera part va començar amb les forces bastant igualades, tant a nivell físic com mental. A la pista s’hi veia un joc seriós per part dels dos equips, els igualadins potser amb una mica més de por tenint en compte que a priori la Salle tenien millor equip. El marcador doncs, fins a l’equador de la primera part, no va mostrar una diferència de més de dos gols en cap moment. Però a pocs minuts del final, els de la Salle continuaven amb el seu bon ritme de joc que va començar a ofegar als igualadins, i aquesta part va finalitzar amb un 22 a 15.

La segona meitat va ser bastant diferent de la primera, en el sentit que els jugadors ja estaven més esgotats i el joc va perdre nivell. Els igualadins van començar a fer més errades del normal, en defensa no hi havia manera de trobar la clau per frenar els de la Salle i en atac les errades van provocar gols fàcils pels locals mitjançant contraatacs. És cert que hi van haver minuts bons per part de l’Igualada però que quedaven en simples anècdotes ja que això no afectava al joc de la Salle. Finalment es va arribar al final del partit amb una diferència encara més àmplia que com va acabar la primera part, 40 a 30.

Partit molt fluix dels igualadins sobretot en defensa – tal i com mostra el resultat final – i que té la conseqüència de la derrota, ja que 40 gols en contra no són una bona senyal. Tot i així, no s’ha d’oblidar que la Salle són un equip i amb les idees molt clares. La pròxima jornada l’Igualada s’enfrontarà a Les Comes amb el Cambrils, actual líder de la categoria i que no coneix la derrota.

Entrenats per José Manuel García, van jugar: David de la Cerda (5 a.) i Jordi Bermejo (7 a.), com a porters. Sergi Garcia, Rubén Álvarez (2), Pere Sendra (3), Òscar Visa (11), Jordi Vilarrubias, Pol Cantero (2), Jordi Grado (5), Roger Calzada, David Díaz (7) i Esteban Lezama (1).

 

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA. Primera fase. Grup únic. Jornada 6.

Handbol Cardedeu 32 – 15 Club Handbol Igualada

Una derrota que fa mal

Jordina Marsal. Aquest passat dissabte 31 d’octubre les jugadores del primer equip del Club Handbol Igualada es van desplaçar a Cardedeu per jugar el sisè partit de Lliga Catalana.

Després de dues derrotes consecutives les igualadines es disposaven a lluitar per fer un bon partit i pujar els ànims. Sabien que es trobaven davant d’un equip competent, situat a la meitat de la classificació, i a priori es preveia assequible i van sortir amb ganes d’aconseguir la victòria.

El partit es va iniciar amb uns primers minuts igualats on els dos equips estaven encertats en atac i el marcador encara no agafava distàncies. Les jugadores de Cardedeu van desplegar una defensa oberta, poc comuna en les darreres jornades de lliga, que va sorprendre a l’equip visitant, creant dificultats per poder desplegar el joc habitual de les igualadines tot provocant pèrdues de pilota i mals llançaments. Contràriament l’atac de les locals era fluid, movien ràpid la pilota i estaven encertades en els llançaments, fent créixer una diferència cada vegada més àmplia en el marcador, acabant la primera part 17-6.

Després d’algunes indicacions de García per afrontar la defensa poc habitual de l’equip de Cardedeu, les igualadines van sortir decidides a millorar el parcial de la primera part. Van estructurar diferent l’atac per tal de facilitar la mobilitat de pilota i així tenir més opcions clares de gol. Tanmateix les locals van sortir amb força centrant gran part de les jugades en certes jugadores provinents de categories superiors. Les igualadines es van mantenir fermes en defensa però l’equip local va ser capaç de superar el plantejament igualadí. Els arbitres excessivament casolans van ser molt estrictes a l’hora de penalitzar les accions de les visitants, fent que durant varis minuts les igualadines juguessin amb una persona menys a pista. El resultat final va ser de 32-15.

Entrenades per Josep Garcia van jugar pel Club Handbol Igualada: Laura Baraldés, Jordina Marsal, Laura Ferrera, Maria Noguera, Marta Muñoz, Raquel Arnau, Alicia Nieto, Ainoa Rizo, Lola Lomas, Mònica Bisbal, Queralt Badia, Anna Vázquez i Júlia Estany.

 

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. Primera Fase. Grup A. Jornada 4.

Associació Lleidatana 25 – 26 Club Handbol Igualada Estació de servei El Bruc

Punt d’honor i treball per aconseguir una victòria agònica

Juvenil femení

Aquest dissabte, 31 d’octubre, les noies del juvenil femení, es desplaçaven a Lleida per jugar un partit vital per seguir endavant amb el seu objectiu dins de la màxima categoria de l’handbol català.

En aquesta ocasió les igualadines afrontaven el partit amb moltes ganes, però amb molts dubtes pel que fa a com el cos tècnic gestionaria el matx degut als molts contratemps que han tingut al llarg de la setmana d’entrenaments.

El partit va ser vibrant i ple d’emoció fins el últim minut d’aquest ja que les alternances en el marcador van ser constants, però el bon fer i saber estar de les jugadores de casa nostra va permetre acabar el primer temps amb un mínim avantatge de 10 a 11, un avantatge que com es pot veure en el lluminós, es va mantenir fins al final amb un resultat de 25 a 26 a favor de les visitants.

Tot i no jugar el millor partit de la temporada el C.H.I. va poder estrenar el seu nou espònsor, Estació de Servei El Bruc, amb una important victòria per seguir endavant amb el seu objectiu.

Pel Club Handbol Igualada Estació de Servei El Bruc dirigides per Xavier Corbinos (Corbi) i Joan Alcoberro van jugar: Núria Rizo (portera); Marta Hernández; Marcel·la Esquerra; Júlia Subirana; Carla Bisbal; Èlia Roca; Oriana Quintero; Maria Mayol; Laia Tarrida i Maria Barrantes (lesionada).

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 4.

Handbol Sant Cugat 34 – 27 Finques Argent Igualada

El joc no es va reflectir en el marcador

L’equip arribava a la quarta jornada amb totes les opcions per intentar estar entre els quatre millors i per mantenir-se, s’havia de guanyar o com a mínim treure un bon resultat i, mirant més enllà, una derrota també ens anava bé, però hauria de ser per una diferència mínima, pensant ja en el partit de tornada.

El partit va començar amb una intensitat frenètica tant per un equip com per l´altre i això ens feia preveure un bon partit i també una bona dosi de patiment. Durant tota la primera part les diferències van ser mínimes amb unes defenses molt fortes i amb un criteri arbitral desigual pels dos equips. Una mostra d´aquesta intensitat va ser el resultat a la mitja part: 17-15 pels del Vallés.

La segona part va ser una còpia de la primera, però la profunditat de la banqueta del St. Cugat i el cansament dels igualadins va fer que mica en mica la diferència fos més ample fins arribar a un resultat final de 34-27.

Destacar la actitud sempre excel·lent de l’Igualada i que només factors externs com certes decisions arbitrals van fer que al final la diferència fos més gran que el que es va veure al parquet del St. Cugat.

Per l´Handbol Igualada van jugar: Toni, Max, Nil, Jose, Dani, Cesc, Xavi, Iker i Arnau amb   Martí a la porteria. Entrenadors: Pol Cantero i Jose Herrería.

 

SEGONA CATALANA CADET MASCULÍ. Primera fase. Grup B. Jornada 5.

Handbol Santpedor 24 – 31 Finques Argent Igualada Atlètic

Nova victòria

IMG-20151101-WA0001

El dissabte 31 d’octubre, al Pavelló Municipal de Santpedor, l’equip Finques Argent Igualada Atlètic del CH Igualada va jugar el seu partit de la cinquena jornada enfront de l’Handbol Santpedor.

El millor de tot va ser el resultat, i per tant, el dos punts que ens portaran a la part alta de la classificació. Diem això perquè vam veure un partit tediós i avorrit. Els igualadins encara que disposaven d’una petita diferència a favor en el marcador no eren capaços d’imposar el seu joc. Continuaven amb moltes errades en les passades, dubtes en la realització de les jugades i, en general, amb una manca de confiança dels jugadors en si mateixos.

Al final de la primera part, una sèrie de jugades ben encadenades, van portar l’equip a dominar per 11 a 17 al descans. No obstant això, a la represa els grocs van tornar a baixar els braços. El rival se’ns va acostar perillosament i el segon període va seguir la mateixa tònica que el primer. Finalment, l’equip va tornar a reaccionar en els darrers minuts i va assegurar-se la victòria.

La setmana que ve jugant a casa enfront del Terrassa, rival directe ara mateix del nostre equip, esperem trobar millor actitud, alhora que l’equip pugui disposar de tots els seus jugadors en una jornada cabdal.

Dirigits per Elías Galiano, van jugar: Joel Solanelles, Xavier Reina, Marc Espinagosa, Iván Ruíz, Marc Martínez, Arnau Torner, Fernando Almendro, Toni Puig, Marc Andreu i David Malpartida.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 4.

Molins De Rei Verd 20 – 16 Club Handbol Igualada

Partit fluix

IMG_2557

Fluix partit ofert pels infantils al desplaçament a Molins de Rei, des del primer moment l’equip es veia espès i poc fluït en atac, amb marcador molt igualat a la primera meitat de 12-11, no reflectia la quantitat de imprecisions i errors per part dels dos equips.

Al començament de la segona meitat hi va haver un canvi defensiu i un retoc d’algunes posicions, això va permetre estar els primers moments igualats en el marcador. Els igualadins van desaprofitar oportunitats per posar-se per davant o igualar el marcador, però no va poder ser, els locals van marxar de 4 i no vam poder agafar-lo. Parcial de 5 gols a la segona meitat, molt baix per poder guanyar un partit, segur que treballaran fort i entrenaran amb força i ho tiraran endavant.

Vam jugar amb: Agustín, Bernat, Edgar, Biel, Dani ,Eric , Guillem, Arnau, Dimas, Pol, Sergi, Marc M. Isaac i Igor. Entrenats per Roger i Laura.

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *