Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 24 i 25 d’octubre

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 4.

Club Handbol Igualada 33 – 29 Joventut Handbol Mataró “B”

Victòria patint més del compte

Captura de pantalla (143)

Ton Casellas. Partit disputat el passat diumenge a ¾ d’una del migdia al pavelló de Les Comes que enfrontava l’Igualada amb el Mataró, corresponent a la quarta jornada de Segona Catalana.

L’equip igualadí es presentava al partit venint d’una derrota per culpa d’un mal partit el cap de setmana anterior, pel que fa al Mataró també venia d’una derrota i només ha guanyat un partit en el que portem de lliga, així que els dos equips anirien amb ganes a aconseguir la victòria.

El partit va començar amb un clar domini igualadí, que va començar mostrant totes les seves armes i amb ganes de començar a obrir forat en el marcador per no patir més del compte. El Mataró en els primers minuts no desplegava un bon joc, gràcies a la bona defensa i a les aturades a la porteria de l’Igualada. La diferència en el joc en els dos equips era molt gran, els locals sabien a què jugaven i en tot moment tenien el ritme del partit, i en canvi, els visitants anaven aguantant com podien. Això va fer que s’arribés al descans amb un contundent 19 a 13.

En la segona meitat el Mataró es va posar les piles i va desplegar un joc ja més elaborat, tot i així, l’únic que aconseguien era jugar al mateix nivell que els igualadins i per tant la diferència en el marcador no es movia. A mesura que passaven els minuts el Mataró s’anava mostrant superior al conjunt igualadí fins i tot, però la diferència que s’havia produït en la primera part va ser determinant. Si bé que van reduir la diferència però el temps corria a favor de l’Igualada. Finalment es va arribar a la conclusió del partit amb un 33 a 29.

Amb aquesta victòria l’Igualada aconsegueix tornar a recuperar les bones sensacions després d’un mal partit i els ajuda a anar la setmana vinent al camp de La Salle Bonanova amb la moral ben alta.

Entrenats per José Manuel García, van jugar: David de la Cerda (9 a.) i Jordi Bermejo (4), com a porters. Roger Calzada (2), Esteban Lezama, Jordi Vilarrubias (2), David Cubí (4), Sergi Garcia (3), Jordi Grado (5), Elías Galiano, Rubén Álvarez (2), Dani Fons, David Díaz (1), Òscar Visa (10) i José Ramallo (1).

 

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA. Primera fase. Grup únic. Jornada 4.

Club Handbol Igualada 20 – 33 Handbol Canovelles

Cal trencar la mala dinàmica

Jordina Marsal. Dissabte 24 a la tarda el primer equip femení del Club Handbol Igualada es va enfrontar contra l’equip de Canovelles al pavelló polivalent de Les Comes.

L’equip local després de l’ajustada derrota del passat cap de setmana va sortir a pista amb decisió i ganes de fer un bon matx. Els primers minuts del partit les jugadores de Canovelles van sortir fortes i molt encertades en atac, destacar el seu joc amb molta mobilitat de pilota, rapidesa en pujar els contraatacs i una forta defensa, creant un parcial de 2-10 a la meitat de la primera part. Les habilitats de les visitants van dificultar que les igualadines poguessin crear ocasions clares d’atac, anul·lant així les accions de cara a porteria. L’entrenador va demanar temps mort per replantejar l’estratègia, però el Canovelles va continuar desplegant un joc difícil de frenar, acabant la primera part amb un marcador a advers 10-21.

A la segona part el plantejament de joc que va proposar Garcia a les seves jugadores, va descol·locar a les visitants creant més ocasions de joc per part de les noies igualadines, tot i així els llançaments fallats i les passades perdudes van dificultar la remuntada en el marcador. La defensa més dura de les locals no va posar obstacles a les visitants que resolien amb solvència les seves jugades, acabant amb un resultat final de 20-33.

Les igualadines seguiran treballant de valent per millorar i aconseguir trencar amb la dinàmica dels mals resultats que estan tenint.

Entrenades per Josep Garcia van jugar pel Club Handbol Igualada: Laura Baraldés, Jordina Marsal, Laura Ferrera, Maria Noguera, Marta Muñoz, Raquel Arnau, Alicia Nieto, Ainoa Rizo, Lola Lomas, Mònica Bisbal, Queralt Badia, Anna Vázquez i Júlia Estany.

 

CAMPIONAT DE MINIHANDBOL ALEVÍ NIVELL 2 MASCULÍ-MIXT. Primera Fase. Grup únic. Jornada 2.

Handbol Sant Joan Despí 12 – 4 Club Handbol Igualada

L’equip millora

A2 HSJD-CHI 2015.10.24

El dissabte 24 d’octubre, en el Poliesportiu Municipal Salvador Gimeno de Sant Joan Despí, l’equip aleví atlètic del CH Igualada va jugar el segon partit del campionat enfront de l’Handbol Sant Joan Despí.

Destaquem la millora en el joc col·lectiu de l’equip. Si la setmana anterior els jugadors anaven cadascú a la seva, aquesta jornada hem pogut veure un equip més conjuntat. Els nois igualadins buscaven l’ajut dels uns amb els altres i en general llançava a porteria el jugador que es trobava en la millor posició. No obstant això, l’equip continua amb mancances defensives. Massa vegades hi ha jugadors contraris sense control per part dels igualadins. És precisament des d’una defensa a forta des d’on podrem tallar els atacs rivals, prendre pilotes i contraatacar.

Dissabte l’equip va tornar a perdre, però vam aconseguir uns bons resultats en tres dels quatre períodes de joc. El primer període que l’equip igualadí va dominar la major part dels temps es va saldar amb un resultat de 9 a 8 a favor del HSJD. El segon va ser el pitjor per al conjunt groc, perdut per 13 gols a 3. El tercer i quart períodes amb 9-6 i 10-7 els va tornar a guanyar l’HSJD, però els nois igualadins en alguns moments van aconseguir empatar el resultat o posar-se al davant amb un curt avantatge.

Amb millor joc i bona actitud, animem tothom a esforçar-se i a donar suport a l’equip. Els bons resultats aviat arribaran.

Dirigits per Nico Orozco, van jugar: Alvaro Muñoz, Pol Molinero, Anton Aguilera, Jan Estévez, Xavier Malpartida, Aniol Gumà, Arnau Vargas i Oriol Pou.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *