Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana 17 i 18 d’octubre

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 3.

Handbol Ègara 28 – 24 Club Handbol Igualada

Mal joc, primera derrota

Partit disputat el passat diumenge al matí a Terrassa, que enfrontava l’Handbol Ègara amb l’Igualada, corresponent a la tercera jornada de Segona Catalana.

L’Igualada anava al partit amb la moral ben alta després de fer dos bons partits en les dues primeres jornades, en canvi, l’Ègara encara no sabia el que era guanyar en aquesta temporada.

En una primera part molt igualada, el resultat va ser de 15-13.

A la segona part, el pèssim rendiment, sumat a les errades dels igualadins han fet que l’equip local se sentís fort i acabés emportant-se el partit per 28 a 24.

Entrenats per José Manuel García, van jugar: David de la Cerda (4 a.) i Jordi Bermejo (10 a.), com a porters. Jordi Vilarrubias (2), Sergi Garcia (2), Jordi Grado, Òscar Visa (4), Pere Sendra (2), David Díaz (4), Esteban Lezama (5), David Cubí (4), Roger Calçada i Elías Galiano (1).

 

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA. Primera fase. Grup únic. Jornada 3.

C.E. Tortosa 20 – 17 Club Handbol Igualada

Derrota inesperada

Jordina Marsal. Aquest passat diumenge 18 d’octubre el sènior femení va disputar el seu quart partit de Lliga Catalana contra el Tortosa.

Va ser un partit amb un bon començament per part de les jugadores igualadines que van sortir amb forces durant els primers minuts fent que l’equip contrincant tingues dificultats tan en atac com en defensa, posant el marcador a favor seu. Tanmateix l’equip de Tortosa va mantenir un ritme molt constant i ràpid, en estàtic i en els contraatacs, posant-se al capdavant del marcador a la meitat de la primera part. Aquest marcador advers va fer que les igualadines s’estanquessin i tinguessin dificultats en desplegar el seu joc habitual, de jugades ràpides i contraatacs. Acabant la primera part amb una resultat 10 a 7 a favor de l’equip local.

A la segona part, altre cop amb les piles carregades, les jugadores de l’equip igualadí van fer un parcial de 0-3 igualant el marcador 11-11. A partir d’aquí l’equip local va reaccionar aconseguint mínims avantatges i fent que les igualadines anessin a remolc del marcador. Al transcurs de la segona part el joc va ser més fluid per part dels dos equips i en els últims minuts l’equip visitant va fer una petita remuntada que va resultar insuficient per guanyar els tres punts de la quarta jornada. El partit va finalitzar amb un ajustat marcador de 20 a 17.

Les jugadores seguiran treballant amb constància per afrontar el pròxim partit dissabte a les Comes on rebran la visita de l’equip de Canovelles.

Entrenades per Josep Garcia van jugar pel Club Handbol Igualada: Laura Baraldés, Jordina Marsal, Maria Noguera, Marta Muñoz, Raquel Arnau, Alicia Nieto, Ainoa Rizo, Lola Lomas, Queralt Badia, Anna Vázquez i Júlia Estany.

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 3.

Finques Argent Igualada 19 – 35 F.C. Barcelona

Malgrat la lluita, va guanyar el millor

En aquesta tercera jornada de competició el F. C. Barcelona visitava Les Comes i, coneixedors del potencial d´aquest equip, el mateixos jugadors van fer una crida mitjançant xarxes socials a tot aquell que volgués venir a donar suport a l’equip. Va ser tot un èxit, el pavelló estava ple de gom a gom amb un ambient fantàstic, i així intentar lluitar per alguna cosa més que no fos una diferència abismal.

El partit va començar amb una intensitat màxima per part de l´equip rival cosa que ens va agafar una mica desprevinguts i fins als 10 minuts la cosa no es va arreglar una mica amb diferències al marcador que rondaven el 7-8 gols. En aquest moment l´Igualada va prémer una mica l´accelerador fins a ficar-se a 5 gols de diferència cap al minut 20, cosa que va fer que l´equip rival demanés temps mort per arreglar els seus problemes. Una vegada es va tornar a pista i l´equip rival va posar als seus millors jugadors, la cosa va tornar a canviar fins arribar a la mitja part amb una diferencia de 10 gols pel Barça.

La segona part va ser una còpia de la primera i l´equip rival amb una banqueta més profunda va saber mantenir el ritme en tot moment fins arribar al resultat final de 19-35.

Cal destacar l’entrega de l’equip igualadí en vers un rival molt potent que de ben segur serà a les fases finals dels campionats d´Espanya.

Per l´Handbol Igualada van jugar Toni, Max, Nil, Jose, Dani, Cesc, Pep, Xavi, Marc , Gerard, Iker, Ivan i Arnau amb   Martí i Joel a la portería. Entrenador Pol Cantero i Jose Herrería i ajudant Elias.

 

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA. Primera fase. Grup B. Jornada 3.

HC Vallag SDE 24 – 25 Finques Argent Igualada Atlètic

Quan volen són imparables

IMG-20151018-WA0003

El dissabte 17 d’octubre, en el Pavelló Antonio García Robledo de la Llagosta, l’equip Finques Argent Igualada Atlètic del CH Igualada va jugar aquest emocionant partit.

Aquesta és la frase que l’entrenador va dedicar als seus jugadors, a l’acabar el partit, després d’un final d’infart. El públic igualadí va viure amb el cor en un puny els últims quinze minuts del partit. L’equip contrari s’havia avançat en el marcador, però els jugadors grocs no eren capaços de reduir la diferència. Cada vegada que s’empatava el partit, el rival tornava a guanyar un petit avantatge. Tot això, amanit amb l’expulsió per targeta vermella d’un jugador i l’exclusió per dos minuts d’un altre, els va portar a jugar en alguns moments finals amb tan sols quatre jugadors.

A falta de tres minuts per acabar el partit, l’Igualada perdia per dos gols de diferència. No semblava possible la victòria, però, de sobte, les últimes jugades del partit es resolen amb encert, marquem i el contrari falla, s’empata el partit, i en l’últim atac els igualadins enfonsen la pilota en la xarxa contraria guanyant el partit. La grada esclata, aplaudiments, crits d’ànim, alegria igualadina.

El nois igualadins van tornar a demostrar una manca d’actitud en molt moments dels partit, especialment al seu inici. Són un equip de Segona Catalana però venen de jugar a Lliga en la categoria infantil. No els hi manquen recursos tècnics però sembla que no tenen les ganes de posar-los en joc. No es pot esperar a reaccionar en la segona part dels partits. Des del principi l’equip hauria d’implantar el seu ritme de joc, no pot ser que sempre ens adaptem al joc del rival.

La setmana que ve l’equip descansa, per tant, esperem que tothom aprofiti per millorar la preparació física i corregir algunes mancances. Amb dificultats, però, s’han guanyat els dos partits jugats. Us volem imparables!

Dirigits per Elías Galiano, van jugar: Joel Solanelles, Iván Salazar, Xavier Reina, Marc Espinagosa, Iker Sabuquillo, Iván Ruíz, Gerard Simón, Marc Martínez, Arnau Torner, Fernando Almendro, Toni Puig, Marc Andreu, Biel Hornas i David Malpartida.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 3.

Igualada 17 – 16 Liceo Francés “A”

Victòria en l’últim segon

pau 2015 020

En el últim segon, exactament així, l’últim llançament va donar la victòria en un partit espectacular. En una primera part molt igualada, amb varies alternatives en el marcador, amb moltes aturades per part dels porters, que mostraren esta en un moment espectacular, s’arriba amb empat a 8 a la fi del primer temps.

L a segona meitat va començar amb un pel de desconcert , lo que va suposar que el equip rival marxes de 4 al marcador, però com sempre, una reacció brutal i unes ganes increïbles vam aconseguir remuntar, i arribar igualats als 10 últims segons de partit, i en la ultima jugada es va aconseguir el gol, que va desfermar la bogeria dels nois i el públic, demostrant tenir un equip amb molta personalitat.

Vam jugar amb: Agustín, Bernat, Edgar, Biel, Dani ,Eric ,Arnau, Dimas, Pol, Sergi, Marc M. Isaac. Entrenats per Roger i Laura.

 

CAMPIONAT DE MINIHANDBOL ALEVÍ NIVELL 2 MASCULÍ-MIXT. Primera Fase. Grup únic. Jornada 1.

Club Handbol Igualada Atlètic 4 – 12 Handbol Esplugues

Vençuts per un gran rival

El dissabte 17 d’octubre, en el Poliesportiu de Les Comes, l’equip aleví atlètic del CH Igualada va jugar el seu primer partit del campionat enfront de l’Handbol Esplugues.

L’equip format per jugadors de primer any es va trobar davant d’un equip més experimentat i conjuntat. Pràcticament, tots els jugadors de l’Esplugues eren un any més grans. És en l’inici de la competició quan aquestes diferències encara són més accentuades.

Els nois igualadins van perdre els quatre períodes del partit amb diferències de gols importants. Els nostres jugadors van adoptar una actitud molt individualista, desenvolupant un joc molt vertical i previsible. Qui agafava la pilota volia arribar a l’àrea contrària i marcar, no buscaven l’ajuda dels companys, ni aixecaven el cap per veure qui tenia la millor posició per batre el porter. Fins i tot, els jugadors que l’any passat com a benjamins ja formaven part del Club, en aquest inici de la competició semblen haver fet un pas enrere en la seva forma de jugar. Jugant a l’handbol qui bota la pilota la perd; pel contrari, qui busca la passada, avança i arriba a la porteria del rival.

No obstant això, el treball de l’equip tècnic amb els jugadors estem segurs que donarà bons fruits en les pròximes jornades. Ganes i empenta per part de tothom no hi falten, només s’han de substituir l’individualisme i la precipitació pels valors de la col·laboració i el joc en equip.

Dirigits per Ana Vázquez i Nico Orozco, van jugar: Alvaro Muñoz, Arnau Albareda, Èric García, Pol Molinero, Anton Aguilera, Jan Estévez, Xavier Malpartida, Guerau Llansana i Aniol Gumà.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *