Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Projecte Special

Bonica jornada a l’Handbol Gespa

IMG-20151018-WA0007 (2)

Ton Casellas. El passat dissabte al matí, dins del torneig d’Handbol Gespa, l’equip Special Apinas del projecte comú entre l’Escola Àuria i el Club Handbol Igualada, van disputar un partit amb els infantils del club igualadí.

A la primera meitat els nois encara no estaven del tot concentrats, però mica en mica es van anar sentint còmodes a la pista. Se’ls veia amb moltes ganes de marcar gol a tots, i per això entre tots s’ajudaven perquè tothom aconseguís marcar. Això sí, en defensa les coses eren més complicades ja que l’altre equip movien molt ràpid la pilota.

A la segona part els jugadors van intentar corregir els problemes que tenien en defensa, i al principi ho van aconseguir, també gràcies a les parades del porter. A mesura que passaven els minuts el cansament ja va tenir efecte sobre els jugadors, però se’ls veia esforçant-se al màxim. Tot i que el domini general del partit va ser dels infantils de l’Handbol Igualada, els components del Special també van tenir els seus minuts bons.

En definitiva, els nois van oferir un gran espectacle en un torneig sempre especial, ja que destaca pel fet que es jugui sobre gespa, cosa que no és gens habitual. Tot i el fred i la boira que feia a primera hora, els nois no es van espantar i van demostrar el que saben fer. Esperem que en el pròxim partit s’animin a venir més jugadors per oferir una versió encara millor.

Entrenats per Jordina Marsal, Carla Bisbal, Eduard Jounou i Ton Casellas van jugar: Miquel, Dani, David, Nora, Ariadna, Àlex i Mohamed.

Amb el patrocini i col·laboració especial de: Sai Computers i Apinas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *