Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 10 i 11 d’octubre.

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 2.

Club Handbol Igualada 32 – 28 Club Handbol Sant Esteve Sesrovires “B”

Victòria de l’esforç

Ton Casellas – Igualada. Partit disputat al pavelló de Les Comes el passat diumenge a la 1 del migdia que enfrontava l’Igualada amb el Sant Esteve Sesrovires, corresponent a la segona jornada de Segona Catalana.

Els igualadins buscaven la segona victòria consecutiva després de fer la feina en el partit que s’estrenaven a Segona Catalana el cap de setmana passat, en canvi, els de Sant Esteve volien aconseguir la primera victòria de la temporada després de la derrota amb l’Escola Pia de Granollers en la primera jornada.

El partit va arrencar amb molta intensitat per part dels dos equips, les forces estaven igualades ja que tots dos equips sabien que s’havia de lluitar des del primer minut per aconseguir la victòria. Això va fer que als minuts inicials el resultat fos sempre d’empat o d’un gol de diferència, tot i així la defensa de l’Igualada estava amb confiança i tenia bones vibracions encara que no aconseguien evitar que els fessin gols. En atac, les coses anaven encara millor, es desplegava un joc dinàmic i amb moltes combinacions que acabaven amb clares ocasions de gol. Finalment, els minuts finals de la primera meitat van acabar afavorint al conjunt igualadí, que va aconseguir una diferència de dos gols, 16 – 14. Tot i així, quedava polir força aspectes del joc per acabar de ser decisiu.

La segona part va començar amb els papers intercanviats pel que fa a confiança i concentració, els del Baix Llobregat se’ls veia més centrats i van aconseguir tornar a empatar el marcador. A mesura que els minuts passaven es notava que els dos equips tenien ganes d’aconseguir un avantatge clar i no hi havia manera. Per uns instants, ja passat l’equador de la segona meitat, el Sant Esteve va aconseguir posar-se per davant des de feia molt temps. I això va fer reaccionar els igualadins que en la recta final van prémer l’accelerador i van aconseguir el que havien fet a la primera part, però amb un resultat millor. Van aconseguir fins a un màxim avantatge de 5 gols que va donar per tancat el partit, finalment el marcador va acabar amb un 32 a 28.

Si la victòria de la primera jornada ja va destacar l’esforç i el treball dels jugadors, en aquesta jornada les coses han anat encara millor. Així, contra un rival a priori més fort han aprofitat les seves eines i el fet de jugar a casa per aconseguir una victòria molt merescuda. L’Igualada ha aconseguit dues victòries en dos partits, de moment fa bona pinta.

Entrenats per José Manuel García, van jugar: David de la Cerda (13 a.), com a porter. Roger Calçada, Jordi Vilarrubias (1), Jordi Grado (4), José Luís Álvarez (3), Rubén Álvarez (1), Elías Galiano (2), David Cubí (1), Pere Sendra (4), David Díaz (4), Esteban Lezama (1), Pol Cantero (7), Òscar Visa (3) i Sergi Garcia (1).

 

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 2.

Sant Martí Adrianenc 30 – 32 Finques Argent Igualada

Lluita, treball i fruits

En aquesta segona jornada de competició tocava anar a jugar a Barcelona al pavelló de la Verneda.

La cosa es veia complicada ja que el rival ja tenia un nom i això fa que el partit duri 60 minuts sencers sense “tonteries” i això es el que ens va passar durant una part del partit. Van començar jugant molt bé amb actitud i fen una bona defensa i igualment encertats en el tir. Però de cop i volta la cosa va canviar, alguna que altra errada feia perdre pilotes als igualadins i ells no ho desaprofitaven. Hi havia moments en què perdíem de 4, però una vegada es van corregir aquest errors el partit es va tornar a igualar fins arribar a la mitja part amb empat a 16.

La segona part va ser molt semblant a la primera però amb total implicació i els problemes de la primera van quedar en el oblit. Gràcies a això i al cansament dels jugadors rivals va fer que l’Igualada agafés un avantatge de 2-3 gols cap al final del partit que van saber gestionar i que els va donar la victòria final per 30-32.

Per l´Handbol Igualada van jugar Toni, Max, Nil, Jose, Dani, Cesc, Pep, Xavi, Marc , Gerard, Iker i Arnau amb Martí a la porteria. Entrenador Pol Cantero i Jose Herrería.

 

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA. Primera fase. Grup B. Jornada 2

CH Igualada Athlètic 36 – 15 Handbol Berga

Bon inici amb victòria

IMG-20151012-WA0000

El dissabte 10 d’octubre els jugadors cadets del CH Igualada Athlètic van iniciar la seva competició a Segona Catalana a la Sala de Barri de Les Comes. S’enfrontaven al Club Handbol Berga. Tot i ser la segona jornada pels nostres nois era el primer partit de la temporada.

L’inici del partit va ser com ens tenen acostumats moltes vegades els nostres nois, fluix i lent. De vegades es posen a un nivell inferior al que poden mostrar. Errades en les passades, defensa imperfecta i poca intensitat. El marcador anava molt igualat i ajustat per als dos equips en aquesta primera part. Al descans es va arribar amb un marcador favorable de 12 a 9.

La segona part va ser totalment diferent i van començar a mostrar la superioritat vers els jugadors contraris. Bones jugades amb més quantitat de contraatacs, molta més intensitat en el joc i la defensa més forta van propiciar la confiança en els nois de l’Igualada que van gaudir del joc i van fer augmentar el marcador. Aquest coixí en el marcador els permet practicar les jugades assajades en els entrenaments amb molta més tranquil·litat. El resultat final va ser de 36 a 15.

Animar-los a seguir treballant i millorant per tal de guanyar confiança de cara als propers partits. Tenen moltes capacitats i els acompanyants gaudim molt quan ens ho mostren a la pista.

Entrenats per Elías Galiano, van jugar: Marc Espinagosa, Marc Andreu, Marc Martínez, Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornas, Ivan Ruiz, David Malpartida i a la porteria Joel Solanelles.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 2.

Sant Joan Despí 25 – 14 Club Handbol Igualada

Derrota contundent

octubre 005 (1)

Primer desplaçament complicat del calendari per l’infantil masculí, a Sant Joan Despí, que ha acabat amb la primera derrota de la temporada.

La primera meitat va estar plena de bon handbol, intensitat i molt bona defensa. El partit estava molt igualat, amb moltes alternatives al marcador, en què es va arribar al 13 -10 al descans.

A la segona meitat l’equip local, molt mes rodat i ràpid, va començar a escapar-se al marcador fins al desavantatge final. Cal treballar més i el rendiment millorarà segur, són rivals més rodats i amb molta experiència a la categoria.

Vam jugar amb: Agustín, Bernat, Edgar, Biel, Dani, Eric, Arnau C,Pol, Sergi, Marc M, Marc G, Issac, Igor, Arnau Q. Entrenats per Roger i Laura.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *