Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 3 i 4 d’octubre

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 1.

Club Handbol Sant Fost 25 – 29 Club Handbol Igualada

Estrena amb victòria treballada a la Segona Catalana

El passat dissabte 3 d’octubre el primer equip del Club Handbol Igualada va disputar el partit corresponent a la primera jornada de la lliga. Va ser un vespre d’estrenes; s’estrenava l’equip en competició oficial i s’estrenava l’equip a Segona Catalana, nova categoria aconseguida l’any passat quedant primers de grup.

A l’equip igualadí li tocava desplaçar-se a casa del Sant Fost de Campsentelles, sisè classificat de Segona Catalana la passada temporada. Rival difícil per començar i més jugant fora de casa. Tot i així, l’Igualada va plantejar un partit seriós des de l’inici, tractant el rival com a igual. La serietat i el bon fer del jugadors va fer que els igualadins en cap moment anessin per darrera del marcador, sempre seguit de ben a prop per l’equip local, que aprofitava bones accions individuals per no deixar escapar la victòria. Als últims minuts de la primera part, un augment en la intensitat defensiva va afavorir que la diferència de gols augmentes fins al 14-17, a favor de l’equip visitant.

Al llarg de la segona part el partit es va desenvolupar de la mateixa manera. Defenses dures i bones accions dels porters van provocar que moltes accions atacants no es transformessin en gols per part d’ambdós equips. Tot i que l’Igualada va jugar durant molts minuts amb un home menys a pista, la diferència va seguir oscil·lant en 4 o 5 gols a favor de l’equip visitant fins arribar al final amb el marcador 25-29.

Importantíssima victòria a la primera jornada de lliga de la nova categoria, en una pista on segur que molts rivals directes s’hi deixaran punts.

Entrenats per José Manuel García, van jugar: Robert Canadell, com a porter. Roger Calçada, Elias Galiano, Pere Sendra, David Díaz, Pol Cantero, Rubén Álvarez, Òscar Visa, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Esteban Lezama i José Luís Álvarez.

 

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. Primera Fase. Grup A. Jornada 1.

C.H. Ribes 28 – 29 C.H. Igualada

Debut amb victòria a la Lliga Catalana

L’equip juvenil femení després de jugar unes fases d’ascens molt sèries i correctes que els ha permès jugar aquesta temporada a la màxima categoria de l’handbol català començaven, aquesta nova aventura el dissabte 3 d’octubre a les 19.30 hores contra un gran rival com és el C.H. Ribes.

El partit com no podia ser d’una altra manera es va jugar amb molta intensitat, però a la vegada amb molt de respecte en què el treball de les jugadores dels dos equips va estar a l’alçada d’un matx com aquest, un partit d’alt voltatge en què sempre les jugadores visitants volien guanyar, tot i que en la passada temporada i en aquesta pretemporada no ho van poder aconseguir.

Però la veritat, és que les igualadines quan és l’hora de competir de veritat, de moment en el que porten de temporada no ens han decebut mai i van realitzar un partit molt seriós en totes les facetes del joc.

El matx va tenir minuts de tot, minuts en què les locals controlaven el marcador i minuts que les noies del C.H. Igualada imposaven el seu ritme i estil de joc aconseguint un avantatge de 5 gols en el marcador, però tot i aquest avantatge les noies del Ribes van seguir lluitant fins el final on es va poder viure un desenllaç de partit d’aquests que fan afició. Emoció fins al final que amb caràcter i orgull les jugadores igualadines van aconseguir guanyar i sumar així els dos primers punts de la primera jornada de lliga.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Xavier Corbinos (Corbi) i Joan Alcoberro van jugar: Núria Rizo (portera); Maria Barrantes; Júlia Subirana; Carla Bisbal; Maria Mayol; Oriana Quinteros; Èlia Roca; Marcel·la Esquerra; Paula Domingo (m.p.) i Marta Hernández.

 

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 1.

Finques Argent Igualada 36 – 21 Handbol Palautordera

Fantàstic inici

Captura de pantalla (141)

Aquest cap de setmana s’ha disputat la primera jornada de competició a Les Comes una vegada s´havia assolit el dret de jugar a Lliga Catalana. Una vegada ja s’havia aconseguit la classificació per jugar a Lliga i després de jugar uns partits de preparació sense poder aconseguir concentrar-nos en posar la intensitat que s´havia pogut veure fins el moment arribava la primera jornada amb una mica de incertesa.

Però no, això no va passar, no sabem si va ser la estrena del nou patrocinador de l´equip “Finques Argent” al que li donem les gràcies per la seva col·laboració o per la predisposició dels nens i les ganes que tenien ja d´entrar en competició que ho van donar tot per poder tirar endavant el partit.

El partit va ser un partit que des del principi va tenir un color clar i és que la defensa que practicaven era una deensa forta i sense fissures en què una vegada i una altra l’equip rival era incapaç de penetrar. Això els donava una garantia en els atacs i que si no arriba a ser per les errades en diversos contraatacs hagués fet que la diferència en el marcador al final de la primera part hagués sigut més gran, 20 – 10.

La segona part va ser una continuació de la primera amb uns 4 minuts una mica fluixos al principi però ràpidament les coses van tornar a ser com eren a la primera part, forta defensa i atacs força elaborats que donaven espectacle i on el públic present va poder gaudir d´un espectacle molt maco d´handbol. Al final es va arribar amb un resultat de 36-21.

Per l´Handbol Igualada van jugar Toni, Max, Nil, Jose, Dani, Cesc, Pep, Xavi, Marc, Gerard, Iker i Arnau amb   Martí i Joel a la portería. Entrenador Pol Cantero i Jose Herrería i ajudant Elias.

 

PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 1.

C.H. Igualada 20 – 25 C.H. Canovelles

Molt males sensacions en el primer partit de lliga

Captura de pantalla (139)

Diumenge 4 d’octubre del 2015 , 10.45 hores, era el moment de la veritat, després de jugar unes males fases d’ascens a Lliga Catalana, l’equip cadet del C.H.I jugava el primer partit de Primera Catalana contra el C.H. Canovelles i era el moment de demostrar a tothom que l’equip arribava preparat per afrontar aquest matx i la respectiva competició. Però la veritat és que en aquesta ocasió s’ha vist un igualada molt fluix, un equip que en cap moment ha sabut desplegar cap argument per poder guanyar el partit i, el pitjor de tot, és que la mentalitat i empenta de l’equip estar molt lluny d’un equip que per potencial aspira a més, i ha de demostrar moltes més coses de les que avui ens han ensenyat.

Esperem que el que s’ha vist avui al complex esportiu de les Comes quedi en un simple accident i que les jugadores del C.H.I. sàpiguen revertir aquesta situació i podem començar a veure sobre el parquet tot aquell potencial de joc que estem convençuts que té aquest equip.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales van jugar: Núria i Abril (portería); Laia S; Elisse; Alba Camañes; Laia M; Júlia; Gala; Andrea; Olga; Amanda; Aida; Alba Casé ; Laia Tarrida; Ane i Jana (lesionades).

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 1.

Club Handbol Igualada 24 – 20 Sant Esteve Sesrovires

Començant amb bon peu

Primer partit oficial de la temporada davant del Sant Esteve Sesrovires, on es va aconseguir la primera victòria de la temporada.

Després d´un inici de partit molt igualat, es va arribar al descans amb un resultat ajustat. A la tornada dels vestidors, un pèl desorientats, es van complicar molt les coses. Amb un desavantatge de 6 gols, i un canvi defensiu i una extraordinària motivació i força van aconseguir la remuntada, amb uns minuts finals espectaculars. Ànims i a treballar!!

Per l´Igualada van jugar: Agustín, Bernat, Edgar ,Biel ,Dani, Eric, Dimas, Arnau Q. Guillem, Pol, Sergi, Marc i Isaac, Entrenats per Roger i Laura.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 1.

Club Handbol Igualada 26 – 16 Balonmano Polinyà

Còmode victòria

Captura de pantalla (140)

Aquest diumenge al matí, les jugadores de l’equip infantil femení començaven la competició amb el seu primer partit a Les Comes. Aquest equip, pràcticament nou i format, quasi bé al complet, per noves jugadores de primer any, competirà a la categoria de Primera Catalana.

El primer partit oficial de la temporada era davant el B.M. Polinyà.

De bon inici, les jugadores igualadines, van començar el partit amb els nervis propis del primer partit. Algunes imprecisions, errors i pèrdues de pilota locals van fer que poguéssim viure un inici de partit una mica igualat. De mica en mica, però, les igualadines van anar entrant al partit i van començar a marcar diferències al marcador, que van dominar de principi a fi.

A mesura que anaven passant els minuts, els nervis van anar desapareixent i el joc anava millorant, podent veure algunes jugades de força mèrit. Al descans es va arribar amb un resultat favorable 13 a 4.

A la represa, el joc igualadí es va mostrar força superior al de les jugadores vallesanes i van anar fent més gran la diferència, tant al marcador com a la pista. A falta de poca estona per acabar el partit, la intensitat a la pista va decréixer una mica, veient ja el primer partit guanyat i començant amb molt bon peu aquesta competició.

El resultat fina de 26 a 16 demostra la solvència i comoditat amb què les jugadores locals van aconseguir la victòria.

Ara a seguir treballant, millorant i superant-se per tal d’afrontar amb majors garanties els propers partits d’aquesta competició.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Carla Calbó, Marina Martí, Alba Camañes, Laia Moyes, Èlia Dueñas, Marta López, Natàlia Vidal i Dàmaris Rosa; a la porteria, Ariadna Sanjuan i Xènia Méndez. La direcció tècnica a càrrec de Pere Sendra, Carles Serra i Maria Mayol.

 

TROBADA HANDBOLICAT “El Corte Inglés” a Sabadell

Pretemporada de les alevines i els alevins del CH Igualada

El dissabte, 3 d’octubre, l’OAR Gràcia Sabadell va organitzar la Trobada HandboliCat “El Corte Inglés” al Pavelló Municipal d’OAR Gràcia de Sabadell. Aquesta activitat estava inclosa al Circuit d’Activitats HandboliCat de la Federació Catalana d’Handbol.

L’equip femení del CH Igualada va disputar tres partits que el van enfrontar als equips de l’Handbol Rubí B, l’OAR Gràcia i el BM Polinyà B. Per la seva banda, l’equip masculí va jugar quatre partits amb els equips de l’Handbol Poblenou, Mas Boadella, BM Polinyà femení i HC Laietà A.

La trobada de Sabadell, que no tenia caire competitiu, va servir als nostres jugadors i jugadores per posar en pràctica tot allò que havien entrenat fins al moment. De la mateixa manera, les nostres entrenadores hauran observat els punts forts i febles dels nostres equips. Quan falten dues setmanes per al començament dels campionats alevins queden molts detalls per polir. De ben segur que, amb la il·lusió i l’esforç dels nens i les nenes i la dedicació de l’equip tècnic, arribarem als primers partits oficials en les millors condicions.

Per l’equip aleví femení, dirigides per Laura Baraldés i Èlia Roca, van jugar: Mèlat Olivé, Alba Senar, Núria Checa, Aroa Sánchez, Erika Chia i Mireia Corrons.

Per l’equip aleví masculí, dirigit per Ana Vázquez, van jugar: Àlex Pajuelo, Joan Valentí, Antón Aguilera, Jan Estévez, José Santiago Gutiérrez, Pol Solís, Oriol Pou, Marc Monclús, Alvaro Muñoz, Èric García i Xavier Malpartida.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *