Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Presentació dels equips

L’Handbol Igualada presenta els seus equips de cara a la temporada 2015-16

IMG-20150929-WA0002

Ton Casellas – Igualada. El passat dissabte 26 a la tarda es va celebrar a la Sala de Barri de Les Comes la presentació dels nous equips per a la temporada 2015-16 del Club Handbol Igualada.

En l’actual edició hi va haver un gran canvi per tal d’agilitzar el que seria ben bé la presentació dels equips. Enguany doncs, es va convocar els jugadors a les 4, una hora abans de l’hora que començava la festa de cara al públic. Això es va fer per tal de fer la sessió de fotografies separada de la presentació, així els equips es feien les fotografies oficials de la temporada sense públic i de manera ordenada, incloent també la fotografia final amb tots els components del club i les autoritats. Un cop complert el protocol, els jugadors i entrenadors van tornar cap als vestuaris mentre les graderies de la Sala de Barri s’anaven omplint de gom a gom. Va ser llavors quan el públic va poder gaudir indiscutiblement de la festa, ja que anaven sortint els components de cada equip amb molta més fluïdesa que en anys anteriors. Per tant doncs, podem dir que ha estat una bona mesura.

Un cop ja teníem tots els components del club repartits per la pista va arribar l’hora dels discursos de les autoritats. El primer torn va ser pel president del club, Maure Vidal, que va fer un discurs motivador dirigit als jugadors i també va animar al públic assistent – la majoria familiars dels jugadors – a assistir a l’assemblea del club del proper 16 d’octubre, amb l’objectiu de donar-los tota la veu que faci falta per tal d’aconseguir millores en qualsevol aspecte dins del club. Després el micròfon va anar a parar a les mans de Josep Puigrodón, membre de la Federació Catalana d’Handbol, que va destacar la bona feina que s’està fent al club – sobretot en clau esportiva – en els últims anys, posant de reflex els èxits individuals de la Júlia Subirana i el Pol Cantero. A l’acte, també hi van assistir autoritats de l’Ajuntament d’Igualada, en aquest cas van ser-hi l’alcalde, Marc Castells, i la regidora d’esports, Rosa Plassa. L’alcalde, en el seu discurs, va insistir com ja va fer l’any passat en les millores que, ara sí, s’estan fent al complex esportiu de Les Comes. També va desitjar als primers equips que tornin a visitar l’Ajuntament a final de temporada, ja que seria senyal que haurien guanyat títols.

Ara bé, l’última paraula la van tenir els jugadors, un cop els parlaments oficials ja havien acabat i de manera espontània van fer una gran rotllana al centre de la pista i van fer un càntic a l’Handbol Igualada. Un cop finalitzat l’acte, els assistents van poder gaudir d’una mica de coca amb xocolata i cava. Més tard, aprofitant l’acte el primer equip masculí del club va disputar un partit amistós amb el Sant Andreu de la Barca, dins del calendari que marca la seva pretemporada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *