Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica del pont de la Diada: 11,12 i 13 de setembre

La base continua aportant nous èxits a l’Handbol Igualada

Cadet masculí

Durant el pont de la Diada, quatre equips base del club van disputar les fases per ser equip de Lliga. Així doncs, hi va haver molt de moviment a les pistes d’handbol.

L’objectiu d’aquests quatre equips era jugar a la màxima divisió catalana, i gràcies a l’esforç que han fet els jugadors i entrenadors durant la curta pretemporada, ho van aconseguir un parell d’equips: el juvenil femení i el cadet masculí.

Per tant, el Club vol mostrar la seva satisfacció i felicitar als esportistes i cos tècnic d’aquests dos equips per la seva implicació que no ha estat poca. També es vol reconèixer tot l’esforç que han fet els equips cadet femení i infantil masculí tot i no aconseguir l’objectiu. Cal dir-los que el Club està igual de satisfets ja que han estat a l’alçada, però que la competició a vegades té aquestes singularitats.

Per últim, el primer equip masculí segueix preparant el debut a Segona Catalana amb dos partits – una victòria i un empat – que els permet anar agafant minuts i ritme de joc a l’àmplia plantilla que enguany dirigeix José Manuel Garcia. En la secció femenina, les noies d’en Josep Garcia segueixen la seva preparació de cara al debut a Lliga Catalana del proper 26 de setembre al camp de l’OAR Gràcia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *