Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Premis Goalkeeper

La segona edició dels Premis Goalkeeper, tot un èxit

El bar del Park West va quedar petit
El bar del Park West va quedar petit

Ton Casellas – Igualada. El dissabte al vespre va tenir lloc al bar del Park West el sopar de fi de temporada dels porters del Club Handbol Igualada, dins el marc de la segona edició dels Premis Goalkeeper. En l’acte hi van assistir més de 40 persones, entre elles porters, familiars i membres de la junta directiva.

L’acte es va iniciar passades les 9 del vespre en una sala ben plena i en què els qui han impulsat aquesta nova idea – en Joan Puget i en Joan Méndez – van encarregar-se de desenvolupar. En primer lloc, en Joan Puget va encetar l’acte amb un discurs valorant tota la temporada i en què també donava les gràcies a tots els porters per haver-se esforçat durant tot aquest període. Feta la primera intervenció, el protagonisme va a passar a ser pels porters del club, que van anar sortint un per un per tal de rebre una samarreta commemorativa de la temporada, en la què s’hi podia llegir a la part del darrere la paraula porter escrita en molts idiomes diferents.

La segona part va està encapçalada per continguts audiovisuals per tal de repassar amb imatges tota la temporada esportiva. Els assistents van poder gaudir de fotografies i vídeos d’entrenaments exclusius per a porters que s’han dut a terme al llarg dels últims mesos, fent així ja un altre segon homenatge als porters. Després, també van poder veure vídeos dels porters fent aturades en partits oficials, una experiència que vivien per primera vegada molts d’ells i que va tenir una molt bona rebuda.

Els guanyadors, d'esquerra a dreta: Joel Solanelles, Xènia Méndez i Bernat Bisbal.
Els guanyadors, d’esquerra a dreta: Joel Solanelles, Xènia Méndez i Bernat Bisbal.

Ara sí, després de haver fet un repàs de la temporada des de tots els angles possibles, es va passar a l’entrega del Premi Goalkeeper. En l’edició d’enguany, els organitzadors van decidir concedir dos accèssits, ja que el nivell i sobretot l’esforç i millora i dels porters ho han obligat. Aquests dos premis menors, van anar a parar a les mans del porters dels dos equips infantils masculins del club, en Joel Solanelles i en Bernat Bisbal, que van rebre un petit guardó. Després d’una llarga espera va arribar el gran moment, molts dels porters se’ls veia il·lusionats per veure el seu nom a la pantalla que anunciava el porter guanyador, i la sorpresa va envair la Xènia Méndez quan s’hi va veure. Ella és així, humil, no hi pensa en aquestes coses. La portera de l’aleví “A” i de l’infantil femení ha mostrat unes ganes immenses de treballar que es veuen reflectides en una gran evolució esportiva, a base de l’esforç del dia a dia. Així doncs, la guanyadora de l’any passat, la Júlia Estany, va fer entrega del premi a la nova guanyadora.

Els creadors de la iniciativa, Joan Puget i Joan Méndez, amb el porter de Divisió d'Honor Plata, Pau Puget.
Els creadors de la iniciativa, Joan Puget i Joan Méndez, amb el porter de Divisió d’Honor Plata, Pau Puget.

Posteriorment, i ja per tancar l’acte abans del sopar, en Joan Méndez va demanar la presència d’en Pau Puget, porter igualadí que juga a La Roca, competint en la Divisió d’Honor Plata, la segona divisió a nivell estatal. La seva presència tenia dos objectius: un de reconeixement i l’altre de motivació per als porters de l’Handbol Igualada. Després de veure un resum en imatges de la seva carrera, iniciada des de ben petit al club igualadí, en Pau va fer un discurs agraint totes les mostres d’efecte rebudes i reconeixent que un acte com aquest no l’havia vist mai fer en cap altre club d’handbol. Ja per tancar l’acte es va fer un sopar amb tots els assistents.

L’acte va ser tot un èxit, experimentant una notable millora respecte l’última edició en aspectes generals. Un cop més donar les gràcies als que van decidir ara ja fa més d’un any començar una iniciativa així, que fa que el club igualadí sigui més gran.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *