Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Premis Goalkeeper 2014-15

 

Amics de l’handbol:

El proper dissabte 23 de Maig , a les 21 hores ens trobarem al Parc West de Igualada per celebrar la segona edició dels Premis Goalkeeper. En aquesta festa, ens reunirem el petit grup dels porters del club, amb els seus familiars més propers, els entrenadors i els membres de la junta del club que hi vulguin assistir . També, hi tenen cabuda els amics dels participants i les persones vinculades al mon del handbol, siguin del club que siguin i que per algun motiu de simpatia, vulguin també conèixer, participar i gaudir d’aquesta trobada.

1_1

En aquesta festa de l’handbol sota pals, recordarem amb paraules, fotos i vídeos una bona part del que ha donat la temporada, i premiarem als porters del club que per un motiu o un altre, hagin despuntat en algun aspecte esportiu al llarg de tota la temporada. Aquest acte, finalitzarà aproximadament a les 22h i després es servirà un sopar al mateix local, amb un preu aproximat d’uns 13 euros.

El menú del sopar serà:

IMG_0821

De moment, hi ha 52 persones inscrites i recordem que si algú més , vol saber més detalls de la festa o es vol apuntar, ho ha de comunicar al Joan Méndez o al Joan Puget en els propers dies.

Ens veiem en uns dies!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *