Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 9 i 10 de maig

TERCERA CATALANA PREFERENT. SENIOR MASCULÍ. Fase d’ascens. Grup únic. Jornada 2

Club Handbol Igualada 34 – 23 Handbol Ègara

Cop d’autoritat

17379024570_652df2cf52_k

Ton Casellas – Igualada. Partit disputat el passat dissabte a un quart de 8 del vespre al pavelló municipal de Les Comes, corresponent a la segona jornada de la fase d’ascens i que enfrontava a l’Handbol Igualada amb l’Handbol Ègara.

Després de quedar primers del grup B en la Tercera Catalana Preferent, ara l’equip igualadí disputa juntament amb els 3 millor equips del grup A i del mateix B, una lligueta per veure quin equip és el millor de tota la categoria, tot i que els 6 equips ja són equips de Segona. Així doncs, l’Igualada s’enfrontava al segon classificat del grup A, un rival poc conegut pels igualadins.

La primera part va començar amb un alt nivell de concentració per part del igualadins, fet que es va veure reflectit tant en defensa com en atac. Defensivament, l’Igualada estava molt ben situat i no deixava superar cap u contra u, si els egarencs volien fer gol havien de crear bones jugades o confiar en el seu lateral dret, que era l’únic jugador que per si sol podia fer ballar la defensa igualadina. En atac, els igualadins no van ser del tot efectius, però tot i així jugaven amb molta alegria i cada atac acabava amb llançament clar. Poc a poc, la diferència de gols anava pujant ja que la dinàmica no canviava, és més, cada cop el domini era més aclaparador. L’Igualada aprofitava al màxim aquests bons minuts, i va aconseguir un gran avantatge a l’arribar a la mitja part, 18 a 9, resultat del que viuria de renda en la segona meitat.

A la segona part es va veure un partit ja més equilibrat. Els visitants volien recuperar l’avantatge perdut en la primera part i van sortir amb més ganes que joc. L’Igualada però, va ser un equip fort que no va permetre que en cap moment aquest avantatge disminuís. Ofensivament els igualadins seguien jugant amb el cap i fent les coses bé, no tenien cap problema en seguir fent gols, la defensa egarenca era bastant fluixa. A més, tot i que el partit estava més obert, la defensa igualadina seguia sent forta tot i algunes badades puntuals, que els àrbitres castigaven gairebé sempre amb exclusions de dos minuts. És per això, que hi va haver molt minuts de la segona meitat que l’Igualada jugava amb un jugador menys, això no era problema en atac, i en defensa, la bona feina dels dos porters igualadins eclipsava les badades dels locals. Finalment, el partit va acabar amb un avantatge encara més ampli, el marcador final va ser de 34 a 23.

Molt bona imatge dels igualadins en un partit, a priori, complicat. Es va veure un molt bon partit d’handbol, oferint un joc ràpid i eficaç en atac i mostrant una defensa i porteria sòlides. Caldrà mantenir aquest estil de joc si es vol aconseguir ser el campió de la categoria. La setmana vinent l’Igualada s’enfrontarà al campió del grup A a la seva pista, el Vilanova Hipersimply.

Entrenats per José Manuel Jiménez, van jugar: Ton Casellas (10 a.) i Jordi Bermejo (8 a.), com a porters. Martí Ruíz (1), Dani Fons, Esteban Lezama (5), Rubén Álvarez (3), David Cubí (1), José Luís Álvarez (1), Pol Cantero (4), Adrián Suero (7), Jordi Grado (2), Roger Calçada (4) i Òscar Visa (2).

 

PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULINA. 1ª Fase. Grup Únic. Jornada 26

La Salle Bonanova 30  – 21 Club Handbol Igualada

El juvenil sense convicció

Aureli Sendra – Vint-i-sisena jornada de la lliga de Primera Catalana juvenil masculina amb nova derrota per l’Handbol Igualada dissabte passat a la tarda al Pavelló de l’escola La Salle de Barcelona davant l’equip per sobre nostre a la classificació.

A aquestes alçades de campionat i confirmant el millor rendiment de l’equip a la segona volta, es podria plantejar l’enfrontament contra La Salle amb bones expectatives, la realitat però: amb baixes, lesions de jugadors i el reforç de cadets per completar l’equip, trenquen la dinàmica d’un grup compacte i això es reflecteix a l’hora de competir. Tota la primera part però va ser de tu a tu, amb avantatges per els barcelonins que eren recuperades i passaven a ser pels igualadins de fins a 2 gols. Al minut 15 teníem un empat i al finals dels primers 30 minuts acabàvem amb un obert 14 a 13 ajustat pels locals.

Sense desenvolupar l’handbol habitual, competíem i el marcador encara que desfavorable per 2 o 3 gols ens permetia encara estar en el partit a 15 minuts del final. Aquest cop però, ni les aturades o pilotes robades que ens feien reaccionar en altres enfrontaments es van aprofitar, no aconseguíem fer funcionar l’atac i xocàvem amb la forta defensa dels de La Salle. Algunes decisions arbitrals estranyes es van afegir i ens van descol·locar encara més, definitivament havíem baixat la mirada i els de La Salle ho van aprofitar desmarcant-se i guanyant el partit amb el 30 a 21 final.

Cal consolidar el nou conjunt de nois del juvenil de cara al desplaçament i els tres partits a casa que queden per al final de temporada, cal acabar amb bones sensacions i assegurar la posició còmoda a mitja taula de la classificació

Van jugar a les ordres de Josep Garcia com a jugadors de camp Pere Sendra, Jordi Balsells, Eric Gil, Àlex Campos, Ivan Hernández, Guillem Aribau, Joel Caño, Nicolás Orozco i a la porteria Carles Serra.

1a TROBADA HANDBOLICAT DE SANT ESTEVE SESROVIRES

Molts gols i bon handbol!

Trobada Sesrovires 2015.05

Amb molta calor i il•lusió el diumenge 10 de maig els equips del projecte Viu l’Handbol del CH Igualada van participar a la trobada del circuit Handbolicat celebrada al Pavelló Municipal i pistes annexes de Sant Esteve Sesrovires.

Pel nostre Club van participar els equips: Igualada Stars i Igualada Súpers. Ambdós equips van jugar quatre partits que els van enfrontar amb altres equips de Sant Esteve Sesrovires, Martorell i Santa Margarida de Montbui. Fins i tot van jugar un dels partits entre ells mateixos.

Els dos equips ja tenen consolidat un joc molt vistós. Des de la base d’una forta defensa individual saben construir atacs cada vegada més elaborats. S’ajuden els uns als altres per superar les defenses rivals i arribar a la porteria contraria amb ràpides passades de pilota entre els jugadors.

Trobada satisfactòria pel que fa a l’aplicació en partit de tot allò que s’ha après en els entrenaments. Jugar a l’handbol sense més preocupacions ha estat la principal motivació d’una diada on no hi havia marcadors ni classificacions. Tothom ha guanyat i s’ho passat molt bé.

Felicitem a tots els jugadors i jugadores i a l’equip tècnic per la bona imatge que han donat els equips igualadins. Igualment agraïm a les seves famílies el seu suport i animació des de les grades.

Dirigits per Jordina Marsal i Elias Galiano, van jugar: Quim Amich, Núria Taixé, Llorenç Taixé, Roger Oliveres, Alba Senar, Núria Checa, Guerau Llansana, Xavier Malpartida, Oriol Cirera, Arnau Albareda, Anton Aguilera.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *