Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 2 i 3 de maig

PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULINA. 1ª Fase. Grup Únic. Jornada 25

Club Handbol Igualada 24 – 30 Handbol Gavà

Un juvenil amb alts i baixos

Aureli Sendra – Aquest dissabte a la tarda es va jugar al Pavelló de les Comes la vint-i-cinquena jornada de la lliga de Primera Catalana juvenil masculina amb derrota per l’Handbol Igualada davant el tercer classificat, l’Handbol Gavà.

Amb la incorporació en aquest partit de 4 jugadors del cadet que compensaven les baixes de jugadors habituals vàrem començar un partit que durant els 10 primers minuts ens va oferir magnífic joc igualadí de plena eficàcia. A partir dels 20 minuts però es va entrar en una dinàmica d’errades a l’atac que eren castigades amb contraatacs letals dels gavanencs donant-los vuit gols d’avantatge al final dels 30 primers minuts (11-19)

El partit es reprenia a la segona part molt costa amunt pels locals amb un joc igual d’imprecís, per sort el Gavà tampoc afinava a l’atac, ja fos per errades com per aturades dels nostres porters. En aquest punt i com ens té acostumats la pràctica de l’handbol els nois igualadins van augmentar la intensitat i van tronar a oferir-nos un joc compromès i vibrant, que posava nerviosos als visitants i recuperava gols al marcador. Quedem-nos doncs, amb la imatge de l’handbol ofert per l’Igualada que va ser superior en el parcial del segon temps i que ens dona esperances de gaudir d’un final de temporada de bon joc de cara als 6 propers encontres.

Van jugar a les ordres de Pol Cantero com a jugadors de camp Pere Sendra, Jordi Balsells, Eric Gil, Sergi Ballesteros, Àlex Campos, Ivan Hernández, Guillem Aribau, Joel Caño, Manel Muñoz, Nicolás Orozco i a la porteria Carles Serra i Adrià Senar.

COPA CATALANA CADET FEMENINA. 1a Fase. Grup C. Jornada 2

Handbol Esportiu Castelldefels 30 – 27 C.H.Igualada

Gran partit

Diumenge a les 11,30 hores les jugadores del cadet jugaven a Castelldefels el seu segon partit corresponent a la Copa Catalana.

Hem de destacar en primer lloc el gran partit, la molt bona imatge i l’entrega de les nostres jugadores. Excepte el 2-1 que mostrava el marcador en els primers 5 minuts de joc, la resta de la primera part va estar dominada per les jugadores igualadines. Aquest domini al marcador s’anava movent entre 1 i 3 gols de diferència, amb molt control del joc i una molt bona defensa que frenava amb força els atacs i les penetracions de l’equip local. Just abans de donar per finalitzada la primera meitat, les jugadores de Castelldefels van aconseguir empatar el partit, marxant al descans amb un resultat de 13-13.

El descans havia de servir sobretot per agafar aire i recuperar-se de l’esforç fet durant els primers 30 minuts. En l’inici del segon temps hi va haver certs instants de desconcert o falta de concentració, fet que van aprofitar les jugadores de Castelldefels per posar-se ràpidament amb un 17-14 al marcador. Però, lluny de donar-se per vençudes, és ara quan hem de destacar la força mental de les nostres cadets que no van dubtar en cap moment en lluitar per la victòria, aconseguint empatar a 21 al minut 15 d’aquesta segona meitat i mantenint l’empat, aquest cop a 23, a falta de 10 minuts pel final regalant-nos uns grans gols de contraatac. Els últims 10 minuts van ser durs i llargs pel nostre equip que – amb un sol canvi possible – no tenia descans. Va ser llavors quan es va notar el lògic desgast i l’equip local va saber-ho aprofitar, aconseguint la victòria final amb un resultat de 30-27. Emocionant i gran partit el que ens van oferir les nostres cadets. Enhorabona!

Van jugar: Jana (portera), Aida, Carla, Elia Torreblanca, Èlia Roca (lesionada), Laia, Maria, Marta i Olga.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *