Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Premis Goalkeeper 2014-2015

Cartell_Goalkeeper

 

 

filosofia

 

El proper 23 de Maig, celebrarem la segona edició dels “Premis Goalkeeper”.

Motius d’última hora, han fet necessari haver de canviar la seu prevista de l’esdeveniment. Així, tornarem a fer la celebració al Parc West d’Igualada, on ja vam celebrar la primera edició.

En aquesta festa farem una valoració del que ha estat la temporada que estem a punt d’acabar, i presentarem material fotogràfic i audiovisual relatiu al treball dels porters, tant als entrenaments com a la competició.

Després dels actes protocolaris i el lliurament dels diferentes Premis Goalkeeper, soparem tot plegats al mateix local. El menú tindrà un preu aproximat d’uns 13 € per persona.

Aquest esdeveniment està obert a tots els porters del Club, que poden anar acompanyats dels seus familiars i si ho consideren oportú, d’algun amic o amiga, sigui o no jugador del Club Handbol Igualada.

Com a novetat d’enguany, i per tal d’enriquir aquesta festa, també estan convidats els entrenadors del Club i els seus acompanyants. També ens agradaria comptar amb la presència dels membres de la Junta Directiva del Club Handbol Igualada i de tots aquells simpatitzants i amics del Club que ens vulguin acompanyar.

Per tal d’organitzar amb garanties aquesta celebració, a partir del dilluns 4 de Maig, començarem a confeccionar el llistat d’assistents.

Sol·licitem la confirmació de la vostra presència al Joan Puget o al Joan Méndez.

Tant a la web, com al Facebook i Twitter del Club anireu tenint més informació.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *