Premis Goalkeeper 2014-2015

Cartell_Goalkeeper

 

 

filosofia

 

El proper 23 de Maig, celebrarem la segona edició dels “Premis Goalkeeper”.

Motius d’última hora, han fet necessari haver de canviar la seu prevista de l’esdeveniment. Així, tornarem a fer la celebració al Parc West d’Igualada, on ja vam celebrar la primera edició.

En aquesta festa farem una valoració del que ha estat la temporada que estem a punt d’acabar, i presentarem material fotogràfic i audiovisual relatiu al treball dels porters, tant als entrenaments com a la competició.

Després dels actes protocolaris i el lliurament dels diferentes Premis Goalkeeper, soparem tot plegats al mateix local. El menú tindrà un preu aproximat d’uns 13 € per persona.

Aquest esdeveniment està obert a tots els porters del Club, que poden anar acompanyats dels seus familiars i si ho consideren oportú, d’algun amic o amiga, sigui o no jugador del Club Handbol Igualada.

Com a novetat d’enguany, i per tal d’enriquir aquesta festa, també estan convidats els entrenadors del Club i els seus acompanyants. També ens agradaria comptar amb la presència dels membres de la Junta Directiva del Club Handbol Igualada i de tots aquells simpatitzants i amics del Club que ens vulguin acompanyar.

Per tal d’organitzar amb garanties aquesta celebració, a partir del dilluns 4 de Maig, començarem a confeccionar el llistat d’assistents.

Sol·licitem la confirmació de la vostra presència al Joan Puget o al Joan Méndez.

Tant a la web, com al Facebook i Twitter del Club anireu tenint més informació.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies