Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 21 i 22 de març

PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULINA. 1ª Fase. Grup Únic. Jornada 20

Club Handbol Sant Vicenç  31 – 17 Club Handbol Igualada

Un partit per oblidar

Aureli Sendra – Vintena jornada de la lliga primera catalana juvenil masculina  jugada aquet diumenge a Sant Vicenç dels Horts amb una derrota clara pels igualadins.

Sembla que com a l’anada els enfrontaments amb el Club Handbol Sant Vicenç trenquen la dinàmica de joc del nostre equip, els primers compassos van ser igualats amb sobretot, una bona defensa de l’Igualada que portava al passiu als vicentins apropant-nos a dos gols al minut 15. No aprofitàvem els avantatges a vegades molt clars en els atacs per poder mantenir-nos dins el partit i vàrem acabar  la part amb 14 a 9 pels locals, la màxima diferència fins al moment.

A la segona part la clau era entrar des del primer segon al joc intentant reduir la diferència per tenir opcions, la realitat però ens va passar per sobre i els de Sant Vicenç van augmentar el seu marcador quatre gols més en els primers cinc minuts. Era clar que no trobàvem la forma d’atacar de cap manera la defensa dels de Sant Vicenç i com més avançava el partit la situació encara s’agreujava més afegint a més l’encert del porter vicentí. Assumir doncs el 31 a 17 com a just i a treballar per al pròxim partit davant el Cardedeu recordant que a l’anada vàrem perdre sols d’un gol.

Van jugar Pere Sendra, David Díaz, Jordi Balsells, Eric Gil, Xavi Ballesteros, Sergi Ballesteros, Àlex Campos i Guillem Aribau com a jugadors de camp i a la porteria Carles Serra a les ordres de Pol Cantero.

LLIGA CATALANA. CADET MASCULINA. 2ª Fase. Sèrie A-2. Jornada 6

Handbol Ègara 33 – 34 Club Handbol Igualada

Recuperant sensacions

Diumenge 22 de març a les 10 del matí l’equip cadet masculí del Club Handbol Igualada jugava la sisena jornada corresponent a la fase A2 de Lliga catalana. D’una banda, l’Handbol Ègara, rival d’aquest cap de setmana se situava en la última posició del grup amb set punts. Per altra banda l’Igualada es trobava en cinquena posició amb deu punts, obligats a guanyar si volien mantenir opcions a quedar tercers i no desenganxar-se de les posicions capdavanteres.

Els anoiencs amb ganes de deixar enrere les males sensacions de la setmana passada van fer un bon escalfament, concentrats i amb intensitat. L’ inici del partit seria molt important per no començar a remolc en el marcador.

Els deu primers minuts van ser de tempteig entre els dos equips. Les imprecisions, i encara la falta de ritme, feia que el marcador estigués igualat fins el minut 20’ de la primera part. Llavors els visitants van començar a sentir-se còmodes amb el seu joc. La defensa aconseguia robar pilotes que donaven gols fàcils de contraatac i les transicions de segona onada ben organitzades i amb sentit també proporcionaven un avantatge en el marcador de tres gols a l’arribar al descans, 17-20.

A la represa,  el conjunt de la Catalunya central tenia clar que el marge de tres gols que havia aconseguit durant els primers trenta minuts no el podien desaprofitar. S’havia de mantenir una diferència prou còmode com per jugar tranquils i no tenir un final ajustat. Les coses van funcionar com els últims deu minuts de la primera part. Un joc clar dels grocs i blaus, combinacions treballades i resoltes de manera correcta,  juntament amb l’encert del xut exterior de la primera línia ofensiva, feia que l’electrònic arribés a reflectir un 25-31.  Aquest avantatge de sis gols que semblava deixar el partit sentenciat a falta de pocs minuts per finalitzar el matx jugaria en contra dels nois igualadins. Un parell de pilotes perdudes, xuts precipitats i un pèl de mala sort, van acabar convertit un partit resolt en un final massa emocionant pels interessos de l’Handbol Igualada. Quedava un minut i escaig i el resultat era de 32-33 amb pilota pels visitants i l’opció de a posar-se a dos gols. Afortunadament van aconseguir transformar l’acció. En la última jugada els locals també van aconseguir transformar i el partit va finalitzar amb un 33-34.

Amb aquesta victòria els nois dirigits per Roger Calzada aconseguien dos punts importants que els mantenen enganxats a les posicions de dalt. Es troben cinquens amb dotze punts per sota de l’Handbol St. Quirze, pròxim rival, que en té tretze. Així doncs la setmana que ve, diumenge a les 11 del matí l’equip cadet masculí del Club Handbol Igualada pot jugar-se la quarta posició de grup i mantenir les opcions a quedar tercers. Els animem a fer una bona setmana d’entrenament abans d’agafar uns dies de vacances.

Pel conjunt igualadí van jugar; Martí Méndez i Adrià Senar ( porters) , Max Segura, Dani Navarro, Nil Subirana, Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles, Josep Marcé, Nico Orozco, Joel Caño i Manel Muñoz. Tots ells dirigits per Roger Calzada i Ana Vàzquez.

 

ALEVÍ MIXTE CAMPIONAT PROMOCIÓ. 1ª Fase. Grup Únic. Jornada 17

 Handbol Martorell 11 – 5 CH Igualada “B”

Victòria en l’últim segon

El passat dissabte 21 de març, l’aleví “B” va disputar al pavelló municipal de Martorell el partit de la dissetena jornada de lliga davant el club handbol Martorell.

Des del començament del partit es va veure una superioritat del Handbol Martorell, i el seu joc ràpid no es va saber defensar pels nostres nois. Malgrat els esforços dels igualadins, els locals van dominar el marcador tota la part.

A la segona i tercera part es va seguir la mateixa línia que a la primera, els igualadins cada cop lluitaven més per atansar-se als del Martorell, però no baixava la intensitat dels locals en cap moment, i van acabar guanyant els dos períodes.

El següent període va acabar amb un resultat diferent però, tot i així, va seguir la tònica de tot el partit. Els nostres nens van jugar amb més intensitat, i el Martorell no volia cedir, però finalment els nostres nois van anar atansant-se a poc a poc fins acabar la part amb un merescut empat.

El resultat final, va ser de tres parts a favor del Martorell, i una empatada, el que suposa un resultat de 11 a 5. Aquesta derrota anima als jugadors de l’Igualada a seguir treballant per seguir millorant.

Van jugar a les ordres de Pere Sendra a l’Igualada “B”: Àlex, Joan, Raül, Hugo, Melat i Núria.

 

5a TROBADA HANDBOLICAT SANT PERE DE RIBES 2014

Bons partits d’handbol

5a Trobada Sant Pere de Ribes

El diumenge 22 de març els equips benjamins del Projecte VIU L’HANDBOL del Club d’Handbol Igualada van participar en la 5a Trobada de mini handbol de Sant Pere de Ribes.

L’equip Igualada Stars va protagonitzar una gran diada guanyant els seus rivals: CEACA Tàrrega i SAFA GAVA 1. Setmana a setmana l’equip millora en el seu joc. Els nens i les nenes cada vegada més conjuntats aconsegueixen bones jugades quan circulen la pilota entre ells.

Per la seva banda, els components de l’equip Igualada Súpers van jugar amb els equips SEA Els Costerets B, SAFA GAVÀ i EH Barrachina de Sitges. Van ser uns partits molt intensos i disputats en què no hi havia rival fàcil. L’equip dels més petits del Club demostra una clara evolució. Tots els igualadins van rebre una medalla en reconeixement al seu joc, els felicitem pel seu esforç i dedicació.

Amb el suport d’una afició entusiasta que els acompanya en tots els desplaçaments i dirigits per Elias Galiano van jugar: Núria Checa, Alba Senar, Judit Solanelles, Núria Taixé, Eric Angel, Quim Amich, Llorenç Taixé, Roger Oliveras, Guerau Llansana i Xavier Malpartida.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *