Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’ascens del primer equip

SÈNIOR MASCULI TERCERA CATALANA PREFERENT. 1ª Fase. Grup B. Jornada 21

Club Handbol Igualada 26 – 25 Joventut Handbol Mataró “C”

Som de Segona!

Som de SegonaTon Casellas – Igualada. Partit disputat el passat diumenge a ¾  de dotze del migdia al pavelló de Les Comes corresponent a la vint-i-dosena jornada de lliga i que enfrontava l’Igualada amb el Mataró, primer i tercer classificats respectivament.

Partit importantíssim pels igualadins, ja que si aconseguien sumar els dos punts aconseguien l’ascens matemàtic a falta de 4 jornades pel final de la lliga. Però qui es trobaven al davant era un os dur de rosegar: el Mataró. L’equip del Maresme havia aconseguit vèncer els igualadins en la primera volta a la seva pista i ara venien a Igualada per tornar a fer-ho.

L’inici del partit ha estat marcat, com ja és habitual en els últims partits, per la igualtat en el joc i la concentració en els dos equips. Tot i així, poc a poc les coses van anar cap a millor pels igualadins. La defensa que oferien era força contundent tot i que en atac les coses costessin un pèl més, això feia augmentar la importància de l’aspecte defensiu. El Mataró tenia problemes a l’hora d’atacar, amb un ritme irregular i lent. A la meitat de la primera part els igualadins guanyaven per 3 gols de diferència (8-5), i a l’acabar la part, gràcies a les jugades individuals dels igualadins, aquesta era de 4 (13-9). La tònica, per tant, dels últims minuts de la primera meitat va ser la mateixa.

A la represa l’Igualada va oferir els seus típics minuts de desconcentració total, cosa que va permetre al Mataró tornar a estar dins del partit i aconseguir remuntar fins arribar a empatar. Per sort, un cop ja van passar els minuts d’aturada mental, va arribar un punt d’inflexió en què els igualadins van tornar a demostrar com de bé saben jugar i per què són líders i van tornar a posar la distància de 4 gols al marcador. Ara bé, a falta de 5 minuts pel final les coses es van complicar amb l’exclusió de dos jugadors igualadins, per tant, havien d’afrontar aquests minuts amb només 4 homes a la pista. Això va propiciar que els del Maresme veiessin possible  guanyar el partit o almenys empatar-lo. Així doncs, es va haver de patir fins a l’últim segon, ja que a falta de 10 segons per a la finalització del partit els de Mataró tenien la possessió i van estavellar una pilota al pal que haguera suposat l’empat. Al final, victòria per la mínima (26-25) i l’ascens a la butxaca.

Per fi, després d’hores i hores d’entrenaments, de temporades irregulars, de derrotesdures, de victòries èpiques, de decepcions inesperades, de l’esforç de tot un club i de tots els jugadors que ho han intentat, l’ascens a la Segona Catalana s’ha culminat. Una fita que era l’únic i principal objectiu del primer equip de l’Igualada s’ha aconseguit 4 jornades abans de la finalització de la lliga regular.  Tot i tenir unes setmanes dolentes, els igualadins han estat fent una segona volta per emmarcar: en 13 partits, 12 victòries i un empat (al camp del Vic, principal rival durant tota la competició). Aquests números els han portat al capdavant de la classificació, i per tant, l’objectiu d’ara és acabar la lliga com a líders.

Cal destacar que des de l’actual Junta Directiva s’agraeix l’esforç que ha estat fent aquest grup de jugadors durant tota la temporada i també fer arribar la felicitació tant als delegats i entrenador del primer equip. I també agrair a tots els integrants del club i afició que han fet més fàcil aconseguir aquest objectiu. Enhorabona!

Entrenats per José Manuel Jiménez, van jugar:  Víctor García (5 a.) i Jordi Bermejo (9 a.), com a porters. Òscar Visa (7), José Ramallo, Jordi Vilarrubias, Esteban Lezama (2), Rubén Álvarez (1), David Cubí (2), Martí Ruíz (3), José Luís Álvarez (1), Adrián Suero (8), Miquel Albareda (2), Sergi Garcia i Jordi Grado.

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *