Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 21 i 22 de febrer

SÈNIOR MASCULINA TERCERA CATALANA PREFERENT. 1ª Fase. Grup B. Jornada 18

Handbol Esportiu Castelldefels 32 – 37 Club Handbol Igualada

Victòria en un camp difícil

Ton Casellas – Igualada. Partit disputat dissabte a dos quarts de 6 de la tarda al pavelló Can Vinader de Castelldefels, corresponent a la divuitena jornada de lliga i que enfrontava el Castelldefels amb l’Igualada, dotzè i segon classificats respectivament.

Els igualadins es desplaçaven a una pista complicada, en què tant el primer – el Vic –  com el tercer – el Mataró –  classificats van aconseguir una victòria per la mínima. A part, la divuitena jornada oferia un duel entre aquests dos conjunts, fet que feia encara més important sumar els dos punts per tal d’augmentar distàncies entre els seus principals perseguidors.

La primera part va començar amb un ritme força lent per culpa del joc que desplegava el Castelldefels, que volia dominar aquest aspecte per tal que els igualadins no poguessin aconseguir fàcilment una renda de gols insalvable. La defensa igualadina seguia coixejant, però per sort en atac no hi havia problemes per fer gol. Això es va veure finalment reflectit en la defensa, fet que va permetre a l’Igualada aconseguir un parcial de 5 a 9 en els primers 15 minuts. Aquesta diferència seria la que marcaria tota la resta del partit. Els darrers minuts de la primera part van seguir amb la mateixa tònica, fet que es va reflectir en el marcador a l’acabar aquesta part, amb un 13 a 18 favorable als igualadins.

La segona meitat va començar amb un ritme molt ràpid de joc i alhora desorganitzat. Hi va haver moltes pèrdues de pilota en els dos costats, força contraatacs, atacs poc elaborats i joc dur; això va portar a un parcial de 10 a 10 en només 15 minuts. Tots aquests ingredients van fer que per uns minuts semblava que podia torna a passar el que va passar la setmana passada – els van remuntar 8 gols de diferència -. Finalment, tot i que el Castelldefels va arribar a posar-se a només 3 gols per sota, els igualadins van saber recuperar la calma i jugar amb el cap, tenint en compte el marcador i els minuts que faltaven per a finalitzar el partit. Així doncs, l’Igualada va ser prudent i poc a poc va tornar a jugar com sap i ja no es va patir per la derrota. El resultat final va ser de 32 a 37.

Un altre partit en què els igualadins han tingut uns minuts molt bons que els han permès aconseguir un bon coixí de gols que resultarien claus més tard, ja que durant uns minuts de les segones parts el joc desplegat deixa força a desitjar. Un aspecte que s’ha de millor si es vol seguir a la part alta de la taula. La setmana vinent l’Igualada s’enfronta amb el Terrassa – vuitè classificat – al pavelló de Les Comes.

Entrenats per José Manuel Jiménez, van jugar: Ton Casellas (4 a.) i Jordi Bermejo (7 a.), com a porters. José Ramallo (2), Jordi Vilarrubias (6), Esteban Lezama (2), Rubén Álvarez, David Cubí (2), José Luís Álvarez, Pol Cantero (2), Adrián Suero (10), Sergi Garcia (3), Jordi Grado (1) i Òscar Visa (9).

Col·laborador: Gràfiques Cubí

SÈNIOR FEMENÍ PRIMERA CATALANA. 1ª Fase. Grup A. Jornada 14

Club Handbol Montbui 7 – 31 Club Handbol Igualada

Victòria plàcida

El passat dissabte 21 de febrer, l’equip sènior femení del club es va desplaçar a Montbui per disputar el partit corresponent a la catorzena jornada de lliga. 

Les nostres jugadores van començar amb algun que altre error en atac però realitzant una defensa que dificultava l’atac de les jugadores locals. Les nostres jugadores van començar des del primer minut a realitzar el seu atac ràpid que feia que les jugadores igualadines aconseguissin marcar gràcies a les seves transicions. Respecte a l’atac estàtic de les nostres jugadores, van ser capaces de realitzar algunes jugades que acabaven amb llançament clar però que a vegades la portera local va ser capaç de treure la pilota.  La defensa igualadina feia que els atacs de les jugadores locals fossin atacs llargs ja que els costava trobar una situació clara de llançament. Amb aquesta dinàmica, les nostres jugadores van aconseguir marxar a la mitja part amb un resultat favorable de 4 a 15.

A la segona part, la defensa visitant va seguir sent una defensa forta on es va aconseguir tallar moltes pilotes que es convertien en contraatacs, molts d’ells acabats en gol. Aquesta va ser la dinàmica de tota la part, en què les jugadores locals van tenir moltes dificultats per poder marcar i les igualadines van realitzar molt contraatacs durant aquesta part, gairebé tots els goles eren marcats de contraatac i l’atac en estàtic va ser molt escàs. Amb aquesta dinàmica es va arribar al final del partit amb un resultat favorable de 7 a 31.

Per part de l’Igualada, entrenades per Jordi Riba, van jugar: Míriam (portera), Marta, Nora, Raquel, Ainoa, Alicia, Laura F., Jordina i Laura B.

Col·laborador: Centros de limpieza Igualada

 

PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULINA. 1ª Fase. Grup Únic. Jornada 16

A.E. Esports 2005 La Roca “B” 31 –  Club Handbol Igualada 29

Emoció màxima a la Roca

Aureli Sendra – Derrota en els minuts finals a la setzena  jornada de lliga de  primera catalana juvenil masculina dissabte a la tarda al pavelló vell de La Roca del Vallès.

Els primers 10 minuts de partit van ser mot ajustats tant en el joc com en el marcador, en aquest punt però l’Igualada va encadenar una sèrie de pilotes perdudes en acció d’atac que van donar fins a 5 gols d’avantatge als contraatacs posteriors de La Roca. Temps mort i serenitat, mica en mica aturades a la nostra porteria i ara sí, pilotes robades pels nostres van anar igualant el marcador que al final dels primers 30 minuts va ser de 17 a 15 pels locals.

El segon temps va començar igualat al cent per cent, la certesa era que els nois de l’Igualada competien a totes sense complexos,  aconseguien remuntar els dos gols i al minut 45 guanyaven d’un a la Roca amb possessió de pilota. D’aquest punt al final del partit els jugadors igualadins van donar el màxim d’ells mateixos però la falta de sang freda al gestionar els atacs i assegurar, van fer que els roquerols aconseguissin tornar a empatar i posar-se altre cop per davant. Les aturades a la nostra porteria però ens donaven opcions de nou en creure com a mínim en l’empat que hagués estat absolutament just. L’emoció després del 31 a 29 final encara va durar estona. Quedem-nos en un detall, al nostre crit de comiat d’equip al mig del camp va respondre tot el públic de La Roca aplaudint en peus.

Va jugar a la porteria Carles Serra i com a jugadors de camp Pere Sendra, David Díaz, Blai Martínez, Jordi Balsells, Eric Gil, Xavi Ballesteros, Guillem Aribau i Ivan Hernández tots a les ordres aquest cop de Josep Garcia.

Col·laborador: Proembasa

 

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. 1a Fase. Grup únic. Jornada 18

Handbol Esportiu Castelldefels 23 – 25 Club Handbol Igualada

Victòria de prestigi

Aquest diumenge 21 de febrer a les 12.30 hores es va disputar al Pavelló Municipal de Castelldefels, el partit de lliga del Juvenil Femení del Club Handbol Igualada contra l’ Handbol Esportiu Castelldefels.

Partit en el que les nostres jugadores han fet  una grandíssima segona part, remuntant un resultat advers de cinc gols, després d’una bona primera part en la que les nostres noies només al final es varen posar per darrera en el marcador.

El mèrit de les nostres jugadores ha estat l’esperit de lluita i superació no deixar-se anar quan pitjor ho tenien, i contràriament el que havia passat altres vegades han tret el millor de dins posant d’en peus a la seva afició desplaçada a veure el partit.

A la primera part  el marcador era fidel reflexa de la igualtat de tots dos equips, fins  que els minuts finals de manera inesperada les jugadores locals es van avançar de tres gols, cosa que deixava una mica tocades a les nostres jugadores que no es creien el que havia passat vist el bon joc desplegat.  El resultat final d’aquesta primera part 12 a 9.

A la segona part les jugadores del Castelldefels van sortir molt fortes i es van distanciar al començament del segons temps de 5 gols,  però  aquesta vegada les nostres jugadores  es van armar de força i ràpidament van demostrar que podien remuntar el partit. Gran segona part de la nostre portera Julia Estany que ha donat alè a la resta de jugadores que han estat totes a un gran nivell, tan es així que de perdre de cinc gols han passat a guanyar de cinc.

Però les jugadores locals no es donaven per vençudes i no ho van fer fàcil, els darrers minuts han intentat capgirar el marcador fet una defensa u contra u que ha posat emoció els darrers minuts del partit, el resultat final: Castelldefels 23 Igualada 25.

Hem de demanar a les nostres jugadores  que continuïn lluitant, i  jugant al seu nivell, si ho fan, sense cap mena de dubtes, amb motivació i concentració, no fallaran en els partits importants i acabaran fent una bona temporada a la sempre difícil Lliga Catalana, enhorabona jugadores, gran partit!

ENTRENADOR JOSEP GARCIA.  JUGADORES: IRENE GARRIDO, ANA VAZQUEZ,   IOLA GODO, MARINA JUST, , MARCELA ESQUERRA, MARIA BARRANTES, ORIANA, ANDREA TORREGROSA, MARINA AGUT  ,MARIA MAYOL , JULIA ESTANY

Col·laborador: Sendra & Enrich

 

LLIGA CATALANA. CADET MASCULINA. 2ª Fase. Sèrie A-2. Jornada 2

Club Handbol Igualada 35 – 30 Handbol Ègara

Seguim sumant

Dissabte a les 6 de la tarda al pavelló polivalent de Les Comes, l’Igualada jugava el seu segon partit contra l’handbol Ègara. Després de tornar a casa la setmana passada amb una victòria de terres gironines, els anoiencs recuperaven les ganes i la il·lusió per seguir escalant posicions a la taula classificatòria, on abans de disputar-se aquest matx es trobaven en setena posició però a tant sols tres punts del primer classificat.

La poca diferència entre ambdós equips a la graella de la classificació era només d’un sol punt, per tant feia preveure un igualadíssim matx. L’inici de partit dels igualadins no va ser l’esperat. La tancada i dura defensa dels visitants contrarestada amb la poca intensitat i falta de comunicació en la local, provocava que el marcador durant els primers 10 minuts estigués dominat pels verds i negres. Un temps mort matiner, que donava unes ordres clares però a la vegada arriscades, feia que la defensa groc i blava millorés en sensacions malgrat no reflectir-se a lelectrònic a la mitja part (12 – 14).

La segona part va començar d’una manera ben diferent de tota la primera. Els d’Igualada seguien fent aquella defensa improvisada però que donava tants bons resultats, i l’atac també trobava més forats que en la primera. Un parcial de 5 – 0 amb cinc minuts posava l’equip dirigit per Roger Calzada quatre gols per sobre a falta de 10 minuts per finalitzar el partit.  Una bona gestió dels atacs, sense perdre pilotes i assegurant llançaments clars, juntament amb la pressió sobre els atacs de l’equip egarenc feia acabar amb un resultat de 35 – 30.

Una segona victòria en aquesta segona fase fa que els igualadins pugin fins la cinquena posició i fa creure que poden vèncer a qualsevol dels rivals que els vénen les següents setmanes.

La propera jornada els anoiencs es desplacen a St. Quirze del Vallès. Altre vegada un partit molt important per tornar a escalar posicions. Desitgem una bona setmana d’entrenament i molta sort pel cap de setmana.

Pel Club Handbol Igualada van jugar; Adrià Senar ( porter ), Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Nil Subirana, Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba, Josep Marcé, Nico Orozco, Joel Caño i Manel Muñoz com a jugadors de pista. Tots ells dirigits per Roger Calzada i Ana Vázquez.

Col·laborador: Loteria Estació

 

CADET FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic. Jornada 16

EH Gols amb la Mà 40 – 19 Club Handbol Igualada

Ens quedem amb la primera part

Diumenge 22/02 el cadet femení es desplaçava a Sant Viçents dels Horts per jugar a les 11:10 hores un nou partit corresponent a la jornada 16 de lliga.

S’enfrontaven el primer contra el darrer classificat, però no per això el nostre equip feia el desplaçament amb ànim derrotista, sinó amb la convicció de donar una bona imatge i posar les coses difícils al rival.

El partit va començar d’una forma molt esperançadora, sempre per sota al marcador però mantenint fins al minut 25 una màxima diferència de 5 gols i no deixant que les jugadores rivals es creguessin amb el partit controlat. Una petita davallada en els últims moments d’aquesta primera part  va fer que marxessin al vestidor amb un resultat de 19-10, però amb unes molt bones sensacions sobre el que ens podia oferir el segon temps.

En canvi, la represa no va tenir un inici com s’esperava. Les nostres jugadores van tornar a la pista sense les idees gaire clares i no semblaven posar en pràctica les instruccions donades durant el descans.  Després d’uns minuts dubitatius i d’un marcador als 10 minuts de 28-13, es va demanar un temps mort per intentar aclarir posicions i reprendre el joc que havien desenvolupat durant la primera part. Tret d’aquests moments de desencert, no hi ha res a dir de l’esforç, de l’entrega i de la lluita de les jugadores igualadines, que van intentar en tot moment vèncer la dura defensa de l’equip local. Pot semblar repetitiu tenint en compte el partit de la setmana passada, però sobretot en aquests últims moments de partit es van viure unes dures jugades a l’àrea del St.Viçens que passaven sense sanció de cap tipus i que portaven a la desesperació de les jugadores igualadines. Cansades, algunes d’elles amb problemes físics , i amb sensació d’impotència, van arribar al final del partit (40-19) amb l’orgull d’haver donat la cara i d’haver lluitat fins els últims instants malgrat els entrebancs. Seguiu així!

Dirigides per: Joan Alcoberro

Van jugar: Nuria i Jana com a porteres. I Aida, Carla, Èlia Roca (lesionada), Elia Torreblanca, Maria, Marta, Júlia i Olga com a jugadores de camp.

Col·laborador: Torregrosa Advocats

 

INFANTIL MASCULÍ PRIMERA CATALANA. 1ª Fase. Grup A. Jornada 14

Club Handbol Igualada “B” 31 – 13 Club Handbol Berga

Victòria contundent

El passat dissabte 21 de febrer, l’equip infantil masculí “B” del club va disputar a Les Comes el partit corresponent a l’última jornada de lliga de la primera fase de la Primera Catalana davant del Berga.

Els jugadors locals van sortir al camp amb moltes ganes de jugar i fer gaudir el públic assistent. La defensa igualadina era una defensa molt ferma que els jugadors visitants no eren capaços de trencar i quan ho feien veien com el porter local realitzava la seva feina ben feta. Els jugadors igualadins es van col·locar molt bé defensivament i això va fer que els jugadors visitants fessin passades poc clares, aconseguint d’aquesta forma tallar en varies ocasions la pilota, convertint-se en contraatacs acabats en gol. Respecte a l’atac en estàtic dels nostres jugadors, van saber en tot moment com atacar la defensa 3:3 que realitzaven els jugadors del Berga realitzant un molt bon joc en equip, aconseguint sempre que llancés un jugador en una molt bona posició. L’entrenador del Berga va veure que els seus jugadors tenien dificultats per poder superar la defensa local i va demanar un temps mort per donar certes instruccions que van servir per realitzar atacs que acabaven en situacions clares de gol. Tot i que al moment els jugadors igualadins es van veure sorpresos per algunes jugades que els jugadors visitants van realitzar, poc a poc van ser capaços de col·locar-se d’una altra forma per poder aturar un altre cop els atacs visitants. D’aquesta forma, els jugadors locals van anar aconseguint poc a poc desmarcar-se del marcador, fins arribar a la mitja part amb una diferència a favor de 9 gols.

A la segona part, els jugadors locals sabien per experiència que no es podien relaxar i van sortir un altre cop a donar-ho tot. L’inici de la segona meitat va ser molt semblant al de la primera en què la defensa igualadina va ser molt forta i aconseguien tallar diverses pilotes que es convertien en contraatacs que seguien acabant en gol a favor dels jugadors igualadins. A més, com a la primera part, els llançaments dels jugadors del Berga eren aturats per part del nostre porter, aconseguint mantenir la porteria sense encaixar gols durant molta estona i aconseguint també que els jugadors visitants no sabessin què fer per poder superar-la. Els jugadors igualadins buscaven molt el tall de pilota i en ocasions no els va sortir bé i els jugadors visitants aconseguien llançar d’una forma clara a porteria, convertint aquells atacs en gol. Els jugadors locals van seguir demostrant la seva millora en el seu joc d’atac, fent gaudir al seu públic i aconseguint cada cop marxar encara més en el marcador, arribant al final del partit amb un resultat a favor de 31 a 13.

Felicitar als joves jugadors igualadins pel partit que van realitzar i animar-los a seguir treballant fort per poder millorar dia a dia.

Per part de l’Igualada, entrenats per Laura Baraldés, van jugar: Bernat i Pol.Q (porters), Marc Martínez, Biel, Pol C., Edgar, Isaac, Marc Muntané i Agustín.

Col·laborador: SoloRaids, S. L.

 

ALEVÍ MIXTE CAMPIONAT PROMOCIÓ. 1ª Fase. Grup Únic. Jornada 13

CH Igualada “B” 4 – 12 CH Igualada

L’Igualada “A” s’emporta el derbi local

El passat dissabte 21 de febrer, l’aleví “B” va disputar a Les Comes el partit de la tretzena jornada de lliga davant de l’Igualada “A”.

A la última jornada de la primera volta es troben els nostres dos equips alevins, el partit començava amb molta intensitat per part dels petits, amb bones parades a la porteria i atacs ben finalitzats. Tot i així els grans van poder imposar-se, sense deixar als del “B” posar-se en cap moment per davant el marcador, acabant la part amb una diferència de 3 gols.

A la segona part, els locals – els del “B” -, van començar encara amb més intensitat, millorant la seva defensa, posant als grans contra les cordes, que no podien atacar amb facilitat, i amb molts errors en els llançaments que van poder aprofitar els petits. Finalment, però, la part va acabar amb una diferència encara més ajustada que la primera: tan sols dos gols a favor de l’”A”.

A la tercera i quarta part, va seguir la tònica de les anteriors: les ganes de lluitar dels petits no s’encomanava als grans, que no aconseguien despertar-se. Els del “A” aconseguien arribar a porteria però amb la mateixa facilitat que els del “B”, acabant aquestes parts ambdues guanyades pels grans, però amb una diferència d’un i dos gols.

El resultat final, malgrat la igualtat en el joc, va ser de quatre parts a favor del Igualada “A”, el que suposa un resultat de 12 a 4. Animem a tots el nostres jugadors a què segueixin treballant als partits i sobretot als entrenaments per poder millorar, i guanyar més partits.

Van jugar a les ordres de Pere Sendra a l’Igualada “B”: Àlex, Joan, Raül, Melat, Hugo, Emili i Núria. Per part de l’Igualada “A”, entrenats per Laura Baraldés, van jugar: Dani, Arnau Quintana, Eric, Marc, Xènia, Ariadna, Dimas, Igor i Arnau Claramunt.

Col·laborador: Tourline Express

 

2a TROBADA DE MINIHANDBOL CIUTAT DE TARREGA 2015

Igualada campió!

Trobada Tàrrega 2015

El diumenge 22 de febrer els equips benjamins del Projecte VIU L’HANDBOL del Club d’Handbol Igualada van participar en la 2a Trobada de Minihandbol Ciutat de Tàrrega organitzada pel Club CEACA Tàrrega en el seu pavelló municipal d’esports.

El Club Handbol Igualada va presentar dos equips benjamins: Igualada Stars format per nens i nenes de segon any, i Igualada Súpers amb jugadors/es de primer any i prebenjamins. En la fase prèvia l’equip Stars es va enfrontar al CEACA Tàrrega i a un des equips d’Alcoletge. Van guanyar ambdós partits i es van plantar a la final sense problemes. Per la seva banda, l’equip Súpers va jugar contra l’altre equip d’Alcoletge i contra l’equip “Joc de la Bola”. Amb alguna part guanyada i mostrant molta intensitat en el joc van disputar el partit dels tercers de cada grup.

Arribada la final benjamí entre l’equip Igualada Stars i l’equip “Joc de la Bola”, els nois i noies igualadins van guanyar el partit i el torneig amb autoritat i molta alegria. La mateixa emoció que van tenir els menuts de l’Igualada Súpers que van guanyar el seu últim partit quedant cinquens de la classificació del Torneig.

Enhorabona a tothom: jugadors/es, les entrenadores, i els pares i les mares que no paren d’animar en tot moment.

Igualada Stars. Dirigits per Nora Muñoz van jugar: Aniol Gumà, Guerau Llansana, Anton Aguilera, Núria Checa, Xavier Malpartida i Oriol Cirera.

Igualada Súpers. Dirigits per Jordina Marsal van jugar: Júlia Oliveras, Roger Oliveras, Vinyet Gumà, Núria Taixé, Erik Angel i Juli Urbano.

Col·laborador: Asfalt

 

II Torneig Special Handbol Demanoenmano 

Diumenge d’handbol i calçots

IMG-20150222-WA0009

El combinat del Special Handbol Igualada es va desplaçar el passat diumenge a Sant Feliu del Llobregat per disputar el torneig «Demanoenmano» amb els nostres companys del Handbol Cerdanyola.

El primer partit del campionat va donar els primers punts al equip igualadí, que amb força i alegria van continuar amb el seu joc, que malauradament no es va reflectir en els resultats, perdent els 3 últims partits.

Tot i les derrotes, els jugadors no es van desanimar, i després del campionat van poder gaudir d’una bona calçotada amb tots els seus companys de joc, i amb una persona molt especial, l’ ex-jugador d’handbol blaugrana, Andréi Xepkin.

Col·laborador: Scooby

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *