Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 17 i 18 de gener.

SÈNIOR MASCULINA TERCERA CATALANA PREFERENT. 1ª Fase. Grup B. Jornada 13

Handbol Santpedor 27 – 29 Club Handbol Igualada

Victòria molt ben treballada

Ton Casellas – Igualada. Partit corresponent a la tretzena jornada de lliga, disputat dissabte a dos quarts de 9 del vespre a Santpedor, que enfrontava el Santpedor amb l’Igualada, desè i segon classificats respectivament.

Tot i la gran diferència respecte la posició en la taula, el Santpedor és un equip que sempre ha portat mal de caps als igualadins, i més encara a la seva pista, ja que sempre despleguen un joc força agressiu.

La primera part va començar amb els dos equips ben concentrats i disposats a posar les coses difícils al rival. L’atac igualadí donava els seus fruits tot i la dura defensa que van desplegar els del Bages des del primer minut de joc. Calia mantenir la concentració, que seria vital per arribar al final del partit amb opcions de victòria, i així ho van fer tot i tenir algunes badades defensives en moments importants. Tot i així, el Santpedor aconseguia anar sempre per davant en el marcador gràcies a la seva insistència. Una diferència d’un o dos gols que en cap moment es va eixamplar i per tant no va fer preocupar als igualadins, això sí, el ritme del partit el portaven els santpedorencs. Es va arribar al final d’aquesta primera meitat amb un resultat desfavorable pels igualadins de 17 a 15.

A la represa, l’Igualada va sortir amb la intenció de posar-se d’una vegada per totes davant en el marcador i poder portar així ells el ritme del partit. Així doncs, a base d’atacs ràpids i de seguir ben posicionats en tasques defensives, els visitants van poder remuntar els dos gols de diferència i posar-se per davant un cop ja s’havia superat l’equador de la segona meitat. A partir d’aquí, van arribar uns minuts de domini visitant tot i que els de Santpedor no havien llançat pas la tovallola i seguien ben a prop en el marcador tot i no oferir un gran joc. Cal destacar la bona feina tant en defensa com en la porteria, ja que durant tota la segona meitat només van encaixar 10 gols. L’Igualada va saber administrar la poca diferència de gols fins arribar al final del partit per emportar-se una altra victòria, amb el resultat de 27 a 29.

Sortir amb una victòria a casa del Santpedor sempre és senyal d’haver fet un bon partit. Gràcies a aquests dos punts l’Igualada es referma en la segona posició de la lliga. És imprescindible no perdre punts a l’hora d’enfrontar-se amb els equips de sota de la taula si es vol arribar al final de la competició com a líders. La setmana vinent l’Igualada visitarà la pista del Sant Andreu, dotzè classificat.

Entrenats per José Manuel Jiménez, van jugar: Jordi Bermejo (7 a.) i Víctor Garcia (6 a.), com a porters. José Ramallo, Esteban Lezama (2), Rubén Álvarez, David Cubí, Pol Cantero (4), Adrián Suero (10), Miquel Albareda (6), Sergi Garcia, Jordi Grado, Roger Calçada, Òscar Visa (4) i Raül Ubia (3).

PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULINA. 1ª Fase. GrupÚnic. Jornada 11

Club Handbol Igualada 28 – 42 La Salle Bonanova

Bon handbol sense premi

Aureli Sendra – Diumenge al matí es va disputar l’onzena jornada de la lliga primera catalana juvenil masculina amb un partit igualat fins als deu minuts finals on els barcelonins van aconseguir resoldre-ho al seu favor.

L’encontre va començar amb un joc amb poca intensitat i precisió per part dels dos conjunts, segurament el fred que vàrem passar a les Comes va influir en aquest fet. El partit però com ja hem indicat estava igualat decantant-se cap els igualadins que van arribar al final dels primers 30 minuts amb un just avantatge de 16 a 15.

El segon temps va continuar amb dos conjunts que ens oferien bon handbol a la pista amb diferències mínimes així durant pràcticament 20 minuts. Aleshores les contínues exclusions que van patir els nostres jugadors van donar un cert avantatge als de la Bonanova que, aprofitant la potència i l’alçada dels seus laterals junt amb contraatacs van distanciar-se fins a 4 gols. La reacció dels nois igualadins hi va ser fent una defensa 3/3 oberta però encara que recuperéssim pilotes o la porteria aturés l’encert va faltar a l’atac amb tirs errats o bones aturades del porter de La Salle. En definitiva bon joc igualadí que s’hauria i es mereixeria rubricar també amb alguna victòria més.

Van jugar Pere Sendra , David Díaz, Blai Martínez, Jordi Balsells, Eric Gil, Xavi Ballesteros, Sergi Balleteros, Àlex Campos, Guillem Aribau i Ivan Hernández com a jugadors de camp i a la porteria Carles Serra a les ordres de Pol Cantero.

 

CADET FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic. Jornada 11

Handbol Cooperativa Sant Boi 21 – 30 Club Handbol Igualada

Primera victòria

Dissabte les jugadores del cadet femení es desplaçaven a Sant Boi per jugar a les 11:30 hores l’ últim partit corresponent a la primera volta de lliga catalana.

Ja ho anàvem anunciant després dels dos darrers partits que ens han ofert les noies del cadet. La primera victòria de la temporada per fi ha arribat! L’ambició, les ganes i l’alegria en el joc ja tornen a estar aquí.

El partit va començar molt igualat, amb empats constants al marcador fins el minut 10. Va ser a partit d’aquest moment quan les noies igualadines van començar a obtenir certa avantatge al marcador. Als 15 minuts ja guanyaven 6-9 i aquesta diferència es va mantenir durant la resta de la primera part. En els últims 5 minuts d’aquest primer temps hi van haver certs moments d’incertesa que van impedir que les jugadores marxessin al vestidor amb una major avantatge. Una molt bona defensa va provocar que l’equip rival només pogués anotar dos gols en els últims 10 minuts, però les igualadines no van aprofitar l’ocasió i el desencert en les últimes jugades d’atac va fer que s’arribés al descans amb un resultat de 10-13.

El descans va servir per carregar piles i les jugadores de l’Igualada van sortir a la pista convençudes que aquest partit no el podien deixar perdre. Semblaven concentrades i amb la situació controlada, ja que en cap moment les jugadores del Sant Boi es van apropar al marcador. A mesura que anaven passant els minuts les igualadines agafaven més diferència al marcador, fet que va portar a la tranquil·litat i l’alegria en el joc de les nostres jugadores i el desànim en el de l’equip rival. A partir del minut 20, amb un marcador de 18-24, les cadets van treure forces d’allà on ja començaven a fallar conscients de que aquest era el seu dia. Va ser un partit en el que es va poder gaudir de nou de jugades ràpides de contraatac i en què la defensa va mostrar una de les seves millors versions. El xiulet final va ser un esclat d’alegria per les nostres jugadores que es van endur una merescuda victòria per 21-30.

De ben segur que aquesta resultat i aquesta millora fa preveure un segona volta molt esperançadora. Felicitats!

Dirigides per Joan Alcoberro, han jugat:

Porteres: Jana i Lídia (lesionada). Aida, Carla, Elia Torreblanca, Èlia Roca, Maria, Marta, Júlia i Olga.

 

INFANTIL MASCULÍ LLIGA CATALANA. 1ª Fase. Grup A. Jornada 11

 Handbol Sant Quirze 15 – 29 Club Handbol Igualada

 Victòria contundent

16310203032_bcba9c46cf_kAquest dissabte va tenir lloc un nou enfrontament de l’equip infantil masculí que visitava al Sant Quirze. L’equip està plenament conscienciat que necessita sumar el màxim de punts possibles per tal d’assolir la classificació de la segona fase de grups en la màxima competició la Lliga Catalana.

I així s’enfrontaven a un digne Sant Quirze que tot i no tenir cap punt va presentar batalla durant tot el partit. Per tal de posar les coses més difícils el partit es va disputar a la pista exterior, amb un fred considerable i el terra molt lliscant. Amb tot els nanos van sortir amb el ganivet entre les dents i ben aviat recollien els fruits dominant el marcador des de l’inici fins la mitja part quan van anar al vestidor amb un favorable 6 a 16, el partit no es podia escapar.

A la represa l’equip no va baixar els braços, la defensa molt sòlida permetia recuperació i contraatac, amb una molt bona efectivitat pels igualadins. Amb tot, el Sant Quirze també va augmentar la intensitat de joc i encara que no es va acostar en cap moment, si que va treure millor renda que en el primer temps.

Al final, victòria molt merescuda pels infantils de l’Handbol Igualada per 15 a 29, que els dona moral i ànims per seguir encarant els darrers partits centrats en assolir la classificació per a la segona fase del campionat.

Per part del Handbol Igualada van jugar :  David Malpartida, Marc espinagosa, Marc Andreu, Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornas, Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, Gerard Carrasco, Jose Herreria, Toni Puig  , Porter : Joel Solanelles . Entrenadors : Sergi Garcia i Jose A. Herreria.

 

INFANTIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic. Jornada 11

Handbol Cooperativa Sant Boi 39 – 22 Club Handbol Igualada

Última jornada de la primera volta

IMG-20150118-WA0013

Aquest cap de setmana les noies de l’equip infantil femení van jugar l’últim partit d’aquesta primera volta a la difícil pista de l’handbol Cooperativa de Sant Boi.

Les igualadines afrontaven el matx amb un equip ple de baixes, fet que feia que una de les dues porteres de l’equip hagués de fer de jugadora de camp per tal de poder completar un equip, que sense cap canvi en la seva banqueta, va jugar un partit molt seriós.

Tot i el resultat a la pista del complex esportiu Pau Gasol de Sant Boi es va poder veure un bon partit d’handbol i el que creiem que és millor, els aficionats igualadins van poder veure com el seu equip, un equip molt tendre i en plena formació, cada dia interpreta millor els partits i jugar handbol amb més criteri.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Pere Sendra van jugar: Xènia (portera); Olga; Jana; Júlia; Amanda; Natalia, Alba Camañes; Alba Casé (lesionada); Laia (lesionada); Gabriela (lesionada); Ane (lesionada).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *