Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

9è Torneig Infantil Llet Nostra 2014

El Club Handbol Igualada, subcampió del 9è Torneig Infantil Llet Nostra 2014

pic_2014-12-21_FINALTORNEIGLLETNOSTRA_29-Optimized.v1419188768

El diumenge 21 de desembre un combinat dels equips infantils del CHI va participar en el Torneig Llet Nostra organitzat per la secció d’handbol del FC Barcelona. El Torneig es celebrava en dos escenaris: la Ciutat Esportiva Joan Gamper a Sant Joan Despí i al Palau Blaugrana de Barcelona.

Després d’una jornada esgotadora els nois igualadins es van plantar a la final aconseguint el segon lloc del torneig. Els felicitem per haver-ho donat tot a la pista. En aquesta competició participaven 16 equips catalans que jugaven repartits en 4 grups de 4.

Els tres partits classificatoris jugats a la Ciutat Esportiva es van saldar amb tres victòries, derrotant al Club Handbol Sant Vicenç, l’Escola d’Handbol Almeda-Cornellà i al Club Handbol Bordils. Els nostres jugadors convençuts de les seves possibilitats van lluitar de valent des del primer moment, prenent la iniciativa i mostrant un joc vistós que transmetia bones vibracions al públic igualadí que no parava d’animar-los en tot moment.

Classificats per als quarts de final l’equip es va desplaçar a les instal·lacions del Palau Blaugrana. Els nois estaven encantats de jugar en la mateixa pista que els seus ídols del Barça, però no contents amb això derroten sense massa complicacions a l’equip del Club La Salle Bonanova per 12 gols a 9. Alegria desbordada, els igualadins han entrat en una de les dues semifinals mostrant un bon joc i una actitud lluitadora des del principi a la fi del partit.

Arriba la semifinal, fa hores que els jugadors s’entreguen al màxim en tots els partits, esperem que la forma física els acompanyi o que l’esforç i el coratge els permetin aconseguir de nou l’èxit en aquest partit que disputaran enfront del Club d’Handbol Terrassa. No obstant això, els igualadins acusen el cansament, hi ha nervis, desencert en els llançaments, passades dolentes, uns dels nostres jugadors acaba lesionat, si arribem a la final no podrà jugar-la. Sabem que podem superar el contrari però hem de lluitar de valent. Patim però guanyem, s’arriba al final del partit amb un resultat de 7 a 8 favorable a l’Igualada.

El Club Handbol Igualada disputarà la final contra un rival difícil: l’Handbol Club Cooperativa de Sant Boi. Serà un partit emocionant, els dos equips jugaran amb molta empenta fins al final per aconseguir la victòria. Molta tensió, encara que arribar fins aquí ja és en si mateix un gran èxit. Comença el partit amb un cert descontrol per part dels igualadins, la defensa es mostra dèbil, a la vegada, que els nostres atacs acaben en pilotes al pal o en aturades del porter contrari. La Cope aconsegueix una certa distància en el marcador. L’Igualada intenta escurçar-la, en algun moment pot empatar el partit, però finalment s’aconsegueix un meritori segon lloc amb un resultat  de 21 a 23 amb victòria de la Cooperativa.

Felicitats al nois igualadins i a les seves famílies, per aquest magnífic cap de setmana on, a més a més, dissabte van guanyar els seus partits de competició oficial.

Dirigits per Laura Baraldés i José Herreria van jugar: Bernat Bisbal, Joel Solanelles (porters), Ivan Ruíz, Marc Muntaner, Pol Calvet, Agustín Vázquez, Marc Martínez, José Antonio Herrería, Marc Espinagosa, Marc Andreu, Xavier Reina, David Malpartida, Arnau Torner, Fernando Almendro, Iker Sabuquillo i Gerard Simón.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *