Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’Handbol Igualada amb la Marató de TV3

L’Handbol Igualada recapta més de 250 euros per la Marató de TV3

Ton Casellas – Igualada. El passat diumenge a Les Comes es va dur a terme la novena trobada Handbolicat durant tot el matí, una jornada solidària per la Marató de TV3, en què hi han participat més de 25 equips.

Els primers voluntaris van arribar a les 8 del matí per deixar-ho tot a punt per l’arribada de tots el nens i nenes que venien a gaudir d’una intensa matinal d’handbol i de solidaritat. A les 10 va arrencar la jornada, amb 6 partits disputant-se a la vegada en diferents pistes.

IMG_0390

Al llarg el matí, a les pistes es van anar disputant partits sense treva i a fora s’hi feien diverses activitats amb l’objectiu de divertir els més petits i de recaptar petites donacions per la Marató de TV3. Hi havia un iglú de vent, a dins del qual s’hi feien activitats relaciones amb els porters d’handbol i que tots els nens podien entrar-hi a participar. A l’amfiteatre s’hi va instal·lar un globus que s’enlairava uns metres i que permetia tenir una perspectiva IMG_20141215_093156diferent de la ciutat. A més també hi havia un taller de xapes i de pintar cares.

Com a activitat destacada, al bar de Les Comes, es venia xocolata desfeta a 1 euro el got destinat també a les malalties cardiovasculars, i que els petits jugadors freqüentaven al acabar els respectius partits per així agafar forces pel següent.

En l’aspecte esportiu, hi va haver un torneig disputat a la Sala de Barri que hi participaven quatre equips de la categoria Special, nens amb algun tipus de discapacitat, i que tenia un caire emotiu en un diumenge tant solidari com el passat. Els guanyadors del torneig van ser el Canigó.

Ja per tancar la matinal, es va disputar a la Sala de Barri, després del torneig dels Special, el partit del primer equip del Handbol Igualada, que s’enfrontava amb el líder de la competició, i que va guanyar contundentment per 38 a 20.

Al finalitzar la jornada, en les guardioles que s’havien repartit per tot el complex de Les Comes i les activitats dutes a terme, s’havien recaptat 269,13 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *