Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Trobada per la Marató de TV3

IX Trobada Handbolicat Igualada per la Marató de TV3

En l’edició d’enguany hi participaran més de 25 equips d’arreu del territori català

Ton Casellas – Igualada. El proper diumenge dia 14 de desembre al matí se celebrarà a Les comes una nova trobada Handbolicat, en què hi participaran equips des de la categoria prebenjamí fins aleví.

Aquesta edició contarà amb la participació de 28 equips, la majoria escoles i clubs d’handbol de la comarca però també alguns de fora. A més a més, com cada any, contarem amb la participació dels equips Special, uns partits que sempre són especials tant per els qui juguen com pels assistents.

handbolicat-11

La matinal d’handbol començarà a els 10 del matí amb l’inici dels primers partits, la jornada s’allargarà fins a les 2 del migdia que serà quan es disputaran els últims.

Al haver-hi tants participants, s’habilitaran 7 pistes que estaran repartides per tot el complex de Les Comes. En una d’aquestes, la que estarà instal·lada a la Sala de Barri és on participaran els equips Special, i en les del pavelló Polivalent tots els altres equips base.

Durant tot el matí hi haurà una zona lúdica dedicada als més petits per tal de poder aprofitar les estones entre partit i partit, tot i que òbviament estarà oberta a tot el públic. En aquesta zona s’hi instal·laran un iglú de vent, un taller de pintar cares i un altre taller de xapes.

Com cada any es vol posar un granet de sorra a la Marató de TV3, que enguany va dedicada a les malalties cardiovasculars. Per aquest motiu es farà una xocolatada al llarg del matí els beneficis de la qual aniran a parar al projecte de la televisió catalana, així com una guardiola que tothom qui ho vulgui podrà deixar el seu donatiu.

Els clubs participants en l’edició 2014 són: CH Igualada (amb 4 equips), SEA Els Costerets (5 equips), CH Serradells (2 equips), OAR Gràcia, Joan Maragall, Pompeu Fabra (2 equips), Castell d’Òdena, AMPA Escola Lluís Viñas, Sant Esteve de Sesrovires (4 equips), CH Montbui, Divina Pastora i AMPA Pare Manyanet. I en la categoria Special: FAP, Apinas, Aspasur i Canigó.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *