Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Presentació del equips

Presentació dels equips del Club Handbol Igualada

Ton Casellas – Igualada. Diumenge a les 11 del matí a Les Comes es va celebrar la presentació dels equips per a la temporada 2014/15 del Club Handbol Igualada, que aquest any compta amb 15 equips.

Actualment el club es troba en un moment dolç de la seva història esportivament parlant, sobretot pel que fa a la base, amb 4 equips dels 6 – des d’infantil fins a juvenil – disputant partits en la màxima categoria de les competicions catalanes. A més, segueix en marxa el projecte Special amb dos equips que continuen creixent en nombre de jugadors i en qualitat, fet que ens distingeix d’altres clubs, a priori, més grans.

Presentacio_CHI_2014_15_01Abans de començar l’acte, els jugadors estaven repartits per la pista esperant el torn de fer-se la fotografia oficial de cada equip, amb els seus entrenadors i delegats corresponents. Després tots els jugadors van esperar als vestidors el moment de fer la presentació pròpiament dita mentre s’acabaven d’ultimar els preparatius.

Amb la col·laboració habitual d’en Jordi Cuadras com a speaker, els equips van anar desfilant, començant des dels més petits del Viu l’Handbol i acabant amb els primers equips del club. Un cop havien sortit tots els jugadors, la pista feia goig. Aquests, a més, es van repartir pel camp formant les sigles del club que estimen, C.H.I.

Un cop els jugadors estaven tots situats, es va fer un homenatge a Hilari Canales per la seva implicació en el club des de fa més de 20 anys. Va començar fent de porter al club des de ben jove i la temporada passada va ser la seva última dins de les pistes. Tot i que actualment – i com des de ja fa anys – segueix implicat amb el club de la seva vida des de les banquetes.

Presentacio_CHI_2014_15_02

Va arribar l’hora de donar veu a les autoritats esportives, entre elles hi havia l’actual president del club, Maure Vidal, i el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral, acompanyat del directiu Josep Puigrodón. Tant el nou president del club com el de la Federació van agrair a l’antiga junta la feina feta. Maure Vidal a més va afegir que la nova junta ve amb ganes de fer créixer el club i de fer les coses bé, i també va motivar els jugadors a seguir treballant fort seguint sempre la filosofia de l’esforç i de no defallir. Després va ser el torn de les autoritats locals, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i la Regidora d’Esports, Rosa Maria Plassa. L’alcalde igualadí va manifestar la seva alegria i orgull de veure com ha evolucionat el club al llarg de pocs anys, com cada cop s’ha fet més gran i de més qualitat. A més, va prometre a tots els jugadors i assistents a l’acte, que en un curt termini s’arreglarien les instal·lacions de la Sala de Barri i es crearia una nova pista exterior a les Polivalents.

Handbol-Igualada-2014-15

Un cop finalitzats els actes institucionals es va passar a fer la foto general amb tots els jugadors del club per donar per acabada la cerimònia. Després, per arrodonir la matinal es va disputar el partit del juvenil masculí contra el Sant Boi, que va acabar amb una contundent victòria igualadina (42-26) davant d’unes graderies força plenes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *