Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 22 i 23 de novembre.

SÈNIOR MASCULINA TERCERA CATALANA PREFERENT. 1ª Fase. Grup B. Jornada 8.

Handbol Ripollet 38 – 35 Club Handbol Igualada

Primera derrota de la temporada

El passat diumenge dia 23 a les 11 del matí es va disputar a Ripollet el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga que enfrontava al Ripollet i l’Igualada, sisè i segon classificats respectivament.

Des de l’inici del partit l’Igualada ha anat a remolc del Ripollet, al minut 15 el resultat era favorable als locals per 4 gols de diferència, 12 a 8. Tot i així, gràcies a l’esforç dels igualadins s’ha arribat al final d’aquesta primera meitat amb empat al marcador, 19 a 19.

A la represa el Ripollet ha tornat a agafar ràpidament una diferència de 2 gols, que s’ha mantingut fins a pocs minuts del final que ha estat quan han arribat exclusions no merescudes dels igualadins i ha fet que el joc es tornés dur i aspre. Tot i així s’han fallat 4 penals que han penalitzat força als visitants. El resultat final ha estat de 38 a 35.

Tot i el mal arbitratge l’Igualada ha jugat un partit força dolent, amb alts i baixos. S’ha tornat a posar el punt de mira a la defensa, la qual ha tingut moments molt fluixos. Així doncs l’Igualada ha perdut el seu primer partit de la temporada merescudament. La setmana vinent s’enfronta a casa contra el líder de la competició, el Garbí de Palafrugell.

Entrenats per José Manuel Jiménez han jugat:

Jugadors:  Esteban Lezama(2), Ruben Alvarez, David Cubí(4), J.A.Ramallo(1), Jordi Vilarrubias, J.Luis Alvarez, Pol Cantero(3), Adrià Suero(5), Jordi Grado(6) , Sergi Garcia(4), Martí Ruiz(4), Oscar Visa(6)

Porters:  Robert Canadell( 3 a. 20%)  Jordi Bermejo (7a. 21)

 

SÈNIOR FEMENÍ PRIMERA CATALANA. 1ª Fase. Grup A. Jornada 6

 Club Handbol Concordia 19 – 21 Club Handbol Igualada

Partit dolent amb una remuntada important

El passat diumenge 23 de novembre, les noies del primer equip del club es van desplaçar fins Andorra per poder disputar la sisena jornada de la primera fase.

A l’inici del partit, les jugadores de l’Igualada van sortir una mica espesses i fredes. El seu atac no era capaç de superar la defensa 6:0 de les locals, que era molt forta. Les andorranes aconseguien crear molts dubtes en l’atac de les igualadines i van aconseguir tallar moltes pilotes i que els llançaments de les nostres jugadores fossin fluixos. Amb això van ser capaces de crear molts contraatacs que acabaven perforant la porteria de les jugadores de l’Igualada. La defensa igualadina no era capaç de parar els atacs de les andorranes  que acabaven llançant en situacions molt clares. Al minut 15, l’àrbitre va expulsar amb vermella a una jugadora visitant després de ser exclosa 2 minuts. Això, més l’exclusió d’una altra jugadora de l’Igualada a la següent jugada, feia que les nostres jugadores es quedessin tan sols amb 3 jugadores de pista i la portera. Les locals van saber aprofitar aquest moment d’incertesa en l’Igualada per augmentar la seva diferència al marcador. Un cop les visitants van tornar a estar totes a la pista, van seguir amb la dinàmica que portaven a l’inici fins arribar a la mitja part amb un resultat de 12 a 9.

A l’inici de la segona part, les igualadines van tornar a sortir amb la mateixa dinàmica que a la primera part , cosa que va aprofitar el Concòrdia, que va aconseguir marxar de 8 gols a favor (18-11). Al minut 15 de la segona part, quan el marcador estava 18 a 12, l’entrenador visitant va demanar un temps mort per canviar la defensa de les seves jugadores a una 3:3, cosa que va descol•locar molt a les jugadores locals. La defensa de les nostres noies va passar a ser una defensa molt intensa, cosa que complicava les coses a les jugadores del Concòrdia, que no aconseguien superar-la. Les visitants van aconseguir que les locals fessin passos, ja que van tapar molt bé les línies de passada i van ser capaces d’aprofitar aquesta incertesa local per poder tallar pilotes que es convertien en contraatacs que acabaven en gol fins apropar-se només a un gol de l’equip rival. En aquest moment, les igualadines van saber portar el ritme del tram final del partit i van saber en tot moment quan havien de córrer i quan havien de realitzar atacs més llargs. Gràcies a això i a les parades de la nostra portera, les igualadines van aconseguir posar-se per davant al marcador acabant guanyant el partit 19 a 21.

Dos punts molt importants per a les noies que segueixen mantenint la primera posició del grup A sense haver perdut cap punt.

Per part de l’Igualada, dirigides per Jordi Riba, van jugar: Miriam (portera), Nora, Marta, Laura F., Alicia, Jordina, Mar, Ainoa, Anna i Laura B.

 

PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULINA. 1ª Fase. Grup Únic. Jornada 6.

Club Handbol Cardedeu 26 – Club Handbol Igualada 25

El juvenil ho va tenir a tocar

Aureli Sendra –  Partit de la sisena jornada de la Primera Catalana Juvenil masculina diumenge passat al Pavelló de Cardedeu amb una derrota per la mínima dels nois igualadins que es van merèixer la victoria.

El partit va transcorre fins al minut quinze amb dos gols de diferència favorables als de Cardedeu però amb un joc equilibrat entre els dos equips. Després d’un temps mort l’Igualada no va aconseguir anotar en cap atac, el Cardedeu per contra marcava en totes les rèpliques augmentant mica en mica la diferència fins a 6 gols amb que va acabar la primera part (16-10).

La segona part tot va ser diferent i poc a poc va emergir un equip nou a la pista. L’Igualada defensava millor i provocava tirs poc precisos dels cardedeuencs, la concentració ens feia recuperar més pilotes, i com no, el nostre porter també es va afegir a la remuntada amb bones aturades. Els cinc últims minuts van ser d’infart, van aconseguir empatar i tenir fins a tres atacs per avançar-nos, un gol local i una última jugada dels nois igualadins que va acabar dins la porteria, però que l’àrbitre va considerar com a falta ja amb el temps aturat. El tir des de mig camp no va aconseguir l’empat però l’emoció i el bon handbol que ens van oferir aquests juvenils és el que volem veure’ls sempre. Endavant nois!

Van jugar aquest cop a les ordres de Maure Vidal, Carles Serra a la porteria Pere Sendra , David Díaz, Campos i Jordi Balsells com a jugadors de camp.

 

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. 1a Fase. Grup únic. Jornada 6.

Club Handbol Molins de Rei 11 – 28 Club Handbol Igualada

Victòria carregada de moral

Aquest dissabte dia 22 de novembre a les 19,30 hores s’ha disputat al Pavelló Municipal De Molins de Rei, el partit de lliga del Juvenil Femení del Club Handbol Igualada contra Club Handbol Molins de Rei.

Partit  en el que les jugadores,  han  fet un partit molt seriós, i en el que han posat tota la força necessària per donar a la afició igualadina un nou triomf en la difícil lliga Catalana de Handbol.

Pel que fa al joc desplegat per les igualadines, molt bona primera part en conjunt, sobretot en defensa, però també en atac demostrant que aquest any l’equip és més complert i equilibrat i per tant, pot fer un paper digne dins aquest complicada Lliga Catalana.

Durant bona part del primer període s’ha vist un gran joc de les nostres jugadores que aquest any compten amb millor banqueta, no deixant que l’equip local més fluix a tots els nivells s’apropés mai en el marcador, i desplegant bones jugades d’atac, encara que en aquesta primera part les noies podien haver aprofitat més la seva major rapidesa en el contraatac, el resultat final d’aquesta primera meitat era de 7 a 14 favorable a les visitants.

A la segona part les igualadines, han  sortit  amb la mateixa força, no deixant jugar en cap moment al conjunt local, que en aquesta segona part només han fet quatre gols, màxima concentració de les nostres jugadores que durant aquest segon període han aprofitat la seva rapidesa al contraatac, davant un fortíssim conjunt, encara així, hem de destacar de nou la màxima concentració en tots el aspectes del joc per part de les igualadines, que han fet possible gràcies al seu joc, que el partit no acabés en un resultat escandalós sinó molt digne, fruit de l’esperit de lluita mostrat durant bona part d’aquesta segona meitat. El resultat final del partit va ser de 11 a 28 favorable a les igualadines.

Que continuï la lluita! Noies si continueu així aquest any podrem acabar dient aquest any sí, sens cap mena de dubte, amb motivació i concentració, no fallaran en els partits importants i acabaran fent una bona temporada a la sempre difícil Lliga Catalana, ànim jugadores.

ENTRENADOR JOSEP GARCIA.  JUGADORES: IRENE, ANA VAZQUEZ, ANA RODRIGUEZ,  IOLA, MARINA JUST, AROA, EVELIN, MARCELA ESQUERRA, MARIA BARRANTES,PAULA DOMINGO, ORIADNA, ANDREA TORREGROSA, MARINA AGUT , JULIA ESTANY

 

CADET MASCULÍ. LLIGA  CATALANA. 1ª FASE. Grup B. Jornada 6

Club Handbol Igualada 32 – 32 Handbol Bordils

Empat molt treballat

El passat diumenge, a les 12 del migdia al pavelló de Les Comes, els jugadors de l’equip cadet masculí de l’Handbol Igualada sortien a la pista per jugar el partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Catalana. Aquesta vegada els contraris eren el gironins de l’Handbol Bordils.

El partit des d’un bon inici es preveia igualat i així va ser. No ens vam equivocar. La igualtat entre els dos equips va fer que el partit fos emocionant i entretingut i, a la part final, amb força nervis.

A l’inici del partit els igualadins van imposar el seu estil de joc i van aconseguir posar diferència al marcador. Fins ben entrada la primera meitat d’aquesta primera part els igualadins van anar per davant al marcador aconseguint una màxima diferència de tres gols. Arribats a aquest punt, un temps mort va servir perquè els jugadors gironins empatessin el partit i, a la part final d’aquesta primera meitat, aconseguissin posar-se per davant al marcador. Tot i l’esforç fet pels jugadors, es va arribar al descans amb un resultat favorable a l’Handbol Bordils d’un gol, 16 a 17.

La segona part del partit va començar molt malament pels interessos de l’Igualada. Ara van ser els jugadors de Bordils els que van posar distància al marcador. No obstant això, els igualadins seguien lluitant i fent el seu partit. El moment clau d’aquesta segona meitat i que semblava que ens obria les portes a guanyar el partit, va ser l’expulsió del porter gironí.  Però res més lluny de la veritat! No aconseguíem reduir la diferència al marcador tot i aquest avantatge. Als dos últims minuts de partit, les ganes dels nostres jugadors van fer que s’aconseguís empatar un partit que semblava perdut. Al final, després de dos minuts de forces nervis, empat a 32.

Primer punt de la temporada per aquest equip. Sembla poc, potser sí, però s’han fet bons partits i en molts moments s’ha jugat bé. Encara queden més partits i, de ben segur, seguint aquesta línia, sumaran uns quants punts més.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Nil Subirana, Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles, Josep Marcé, Nico Orozco Joel Caño i Manel Muñoz; a la porteria Adrià Senar i Martí Méndez. Com a entrenadors: Roger Calzada i Ana Vázquez.

 

CADET FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic. Jornada 4

Handbol Castelldefels 42 – 14 Club Handbol Igualada

Molt fluixes

Dissabte les jugadores del cadet femení es desplaçaven a Castelldefels per jugar el partit corresponent a la sisena jornada de lliga a les 18,45 hores.

Partit que va començar amb 20 minuts de retard i que va tenir un començament amb molt pocs gols per part dels dos equips. Quan es portaven 10 minuts jugats el marcador només era de 3-1 a favor de l’equip local, i les noies del CH Igualada intentaven que l’equip rival no jugués amb comoditat i marqués el ritme del partit, però això no es va poder aconseguir. Les nostres jugadores no aconseguien marcar i, en canvi, el Castelldefels va trobar més facilitat per arribar a porteria. Als 20 minuts de joc el resultat era de 10-2, i la diferència encara es va anar ampliant fins arribar al final dels primers 30 minuts amb un marcador de 18-6.

El període de descans no va servir per aclarir idees, i en només 5 minuts després de la represa les jugadores locals ja havien aconseguit fer 6 gols per només un de les nostres jugadores. Si a una defensa molt fluixa, que no aconseguia parar els atacs de les noies de Castelldefels, hi sumem un atac amb dubtes i sense idees ni alternatives,  el partit es posava molt difícil. Només 3 gols en 20 minuts és realment un balanç molt pobre, i els gols per part de l’equip de Castelldefels seguien arribant amb facilitat. Amb el partit perdut i sense opcions, les noies del cadet van intentar fer un últim esforç en els darrers instants de partit  per intentar augmentar el seu marcador i evitar que la renda de gols de l’equip contrari augmentés encara més. Finalment, el resultat definitiu va ser de 42-14.

Esperem que la reacció de les nostres jugadores arribi i que finalment trobin el seu lloc. Les animem i sabem ho aconseguiran.

Entrenades per Bernat, van jugar:

Com porteres: Nuria (lesionada), Lidia i Jana. I Aida (lesionada), Carla, Elia Torreblanca (lesionada), Èlia Roca, Maria, Marta, Alba, Amanda i Olga.

 

INFANTIL MASCULÍ LLIGA CATALANA. 1ª Fase. Grup A. Jornada 6

Club Handbol Igualada “B” 32 – 15 Handbol Terrassa

 Bones sensacions

15837083086_16e6130fa1_k

Aquest diumenge s’ha disputat el partit de Lliga Catalana en la categoria Infantil Masculí que ha enfrontat el C. H. Igualada vers el Handbol Terrassa.

El igualadins han sortit molt concentrats a la pista i de seguida s’ha vist reflectit en el marcador, agafant una renda de gols que els ha permès jugar durant tot el partit de manera còmode. Un gran treball defensiu  ha permès la recuperació de pilotes i efectuar un bon nombre de contraatacs per augmentar progressivament la renda a favor dels locals.

En la segona part els igualadins han mantingut la intensitat del primer temps, deixant sense opcions a un Handbol Terrassa que no ha sabut superar la defensa dels locals. L’equip tècnic ha fet rotacions en la banqueta fent partícips a tots els jugadors convocats que sempre han mantingut la renda inicial per acabar superant al Terrassa amb un 32-15 en finalitzar el temps de joc.

Partit que deixa bones sensacions i confiança en els jugadors que s’enfrontaran en la propera jornada al líder del grup, el F.C. Barcelona.

Per part del C.H. Igualada han jugat : Iker Sabuquillo, Biel Hornas, Toni Puig,   Pol Calvet, David Malpartida, Marc Espinagosa, Marc Andreu,Agustín Vazquez,  Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, ,Jose Herreria, a la portería Joel Solanelles . Entrenador: Jose A Herreria

 

INFANTIL MASCULÍ PRIMERA CATALANA. 1ª Fase. Grup A. Jornada 6

Club Handbol Igualada “B” 12 – 43 OAR Gràcia Sabadell “A”

Superioritat dels visitants

El passat diumenge 23 de novembre, l’equip infantil masculí “B” del club s’enfrontava amb el líder del grup, l’OAR Gràcia de Sabadell.

Partit molt desigualat el viscut el diumenge a Les Comes on l’equip rival, des del primer minut del partit va ser superior als nostres jugadors. L’OAR Gràcia va realitzar un molt bon atac durant el partit i va ser capaç de marcar molts gols durant tot el partit. A més va saber realitzar una defensa que va costar molt als joves jugadors igualadins, aconseguint que només fossin capaços de marcar 12 gols en tot el partit. El bon joc dels visitants juntament amb la falta d’intensitat en el joc dels igualadins van fer que el partit estigués en tot moment controlat pels jugadors visitants.

Per part de l’Igualada, entrenats per Jose Antonio, van jugar: Bernat i Pol Q. (porters), Edgar, Biel, Isaac, Agustín, Pol C., Marc Martínez i Marc Muntané.

 

INFANTIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic. Jornada 6

BM La Roca 39 – 15 Club Handbol Igualada

Tot i la derrota l’equip no deixa mai de lluitar

15232618623_dd0bbac3af_n

Aquest cap de setmana l’equip infantil femení es va desplaçar a la Roca amb un equip plegat de baixes, fet que portava a les joves jugadores a enfrontar-se a un gran equip sense cap efectiu a la banqueta.

Tot i aquesta situació les igualadines van començar el partit molt concentrades i només la mala decisió en els llançaments i les errades arbitrals donaven avantatge a les jugadores de la Roca, un avantatge que tot i les ganes i entrega de les nostres mai es va poder reduir. Més aviat tot al contrari i, a mesura que passava el temps, les jugadores locals anaven augmentant la diferència de gols al marcador.

Cal dir que tot i aquesta derrota l’equip va millorant dia rere dia i esperem que una vegada recuperem tots els efectius les coses ens vagin una mica millor i puguem aconseguir finalment la victòria de la temporada, ja que per entrega i treball ja podria haver arribat.

Des d’aquestes línies seguim animant a les nostres joves jugadores a seguir treballant per aconseguir el seu objectiu d’anar creixent cada dia més com a jugadores i col·lectivament com equip.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Pere Sendra van jugar: Janna i Xènia (porteria); Alba C; Júlia; Olga; Amanda; Alba i Laia. Lesionades ( Anne, Judit; Natalia i Gabriela).

 

ALEVÍ MIXTE CAMPIONAT PROMOCIÓ. 1ª Fase. Grup Únic. Jornada 5

Club Esportiu Molins de Rei “B” 8 – 8 Club Handbol Igualada “A

Empat valuós

El passat dissabte 22 de novembre, l’aleví “A” es va desplaçar a Molins de Rei per disputar el partit de la cinquena jornada de lliga

A la primera part els igualadins van realitzar un atac fluït en el que els jugadors van ser capaços de desmarcar-se correctament aconseguint arribar a una bona posició per el llançament a porteria. Els jugadors aconseguien fer també una bona defensa, posant-li les coses difícils als locals, aconseguint tallar diverses pilotes que acabaven en gol. Gràcies a això, els igualadins van aconseguir emportar-se aquesta part a favor seu.

A la segona part, els nois del Molins de Rei van sortir molt més posats en el partit sorprenent els nostres jugadors. La seva intensitat va ser més forta tant en defensa com en atac. Els locals van posar les coses molt difícils als jugadors igualadins, que no eren capaços de desmarcar-se per poder trobar posicions bones per al llançament. A més, els molinencs van començar a desplegar un molt bon joc en atac que, sumat a la defensa que realitzaven, els donava els punts d’aquesta part.

La tercera part va ser molt semblant a la segona. Els molinencs van seguir amb la seva defensa molt intensa, dificultant molt les coses als nostres jugadors. A més, van seguir amb un molt bon atac que posava les coses molt difícils a la defensa igualadina. Aquesta part també va acabar a favor de l’equip molinenc.

A la quarta part, els igualadins van sortir molt més concentrats en el partit per poder aconseguir empatar el partit. Els igualadins, que ja sabien com havien d’atacar la defensa intensa dels molinencs, van començar a desplegar un bon joc d’atac que aconseguia superar la defensa local. A part de l’atac, els petits jugadors es van posar les piles en la defensa aconseguint que els molinencs tinguessin més problemes per poder arribar a porteria. Això va fer que aquesta part es decantés cap al costat igualadí.

El resultat final va ser de dues parts a favor de cada equip. Animem als nostres jugadors a què segueixin treballant fort als entrenaments per poder millorar.

Per part de l’Igualada, entrenats per Laura Baraldés, van jugar: Dimas, Dani, Arnau, Igor, Jan, Eric i Marc.

 

ALEVÍ CAMPIONAT PROMOCIÓ. 1ª Fase. Grup Únic. Jornada 5

Sant Joan Despí 12 – 4 Igualada

Un rival molt superior

Aquest passat dissabte l’aleví B de l’Igualada es van enfrontar al Sant Joan Despí.

Ja s’esperava que el rival fos superior, vistos els resultats que han obtingut en altres partits, però els igualadins havien de plantar cara al fort rival.

En començar el partit la rapidesa dels contraris va desconcertar als nens i nenes de l’Igualada, que no van saber sortir-ne victoriosos d’aquesta primera part.

La segona part semblava que els igualadins començaven a ficar-se dins del partit, ja que la defensa va millorar i els gols marcats pel nostre equip van augmentar, tot i que no va ser suficient per guanyar la part.

La tercera i quarta part els nostres petits ja estaven molt desmotivats i van deixar de lluitar, deixant doncs que els contraris guanyessin amb facilitat.

Des d’aquí animem als jugadors i jugadores de l’equip aleví B a continuar treballant i sobretot a no baixar mai els braços. Poc a poc la bona feina té la seva recompensa, com es va donar en el partit contra Martorell.

Jugadors/es: Àlex, Melat, Lucía, Núria, Raül, Hugo, Xavier, Emili i Joan.

Entrenadora: Marta Muñoz.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *