Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Premis Goalkeeper

Celebrada la primera edició dels Premis Goalkeeper

  • L’acte va congregar a més de 30 persones, inclosos tots els porters del club.
  • Els guanyadors dels premis van ser Jordi Bermejo, en categoria masculina, i Júlia Estany en la femenina.

6

Ton Casellas – Igualada. El passat dissabte a les 9 del vespre es va celebrar la primera edició dels Premis Goolkeeper al bar del Parc West, en un ambient totalment festiu i de comunió. En l’acte hi van assistir tots els porters del club, acompanyats d’alguns pares, mares i entrenadors.

La cerimònia va ser encapçalada per l’entrenador de porters del club, Joan Puget, i en primer lloc es va passar un vídeo en el que apareixien imatges dels entrenaments de porters de l’actual temporada. Després, Joan va dedicar uns minuts a fer una xerrada dedicada a fer una petita valoració de la temporada anterior i a seguir animant els porters que no parin de treballar. Va fer una citació especial al fet que molts dels porters s’excusaven d’anar a entrenaments per culpa dels estudis, per rebatre aquesta idea que no es pot compaginar esport i estudis, va passar un altre vídeo en el que apareixia el jove porter Pau Puget, a qui se li va entregar un premi com a Millor Esportista Universitari, que animava als porters a organitzar-se el temps per poder compaginar amb èxit tant l’aspecte esportiu com acadèmic.

Un cop feta aquesta presentació, es va passar a l’entrega dels Premis Goalkeeper. Aquesta iniciativa pionera va ser portada a terme per Joan Méndez i el propi Joan Puget, qui van voler reconèixer els mèrits i a l’hora crear una nova eina de motivació pels porters del club. Es van repartir dos premis: un en categoria masculina i l’altre en la femenina. En la masculina, el porter guanyador va ser Jordi Bermejo, reconegut pel seu esforç diari i sobretot per l’evolució que ha fet en l’aspecte tècnic ja que era un porter que venia de jugar a futbol. En la categoria femenina la guanyadora va ser Júlia Estany, reconeguda per les seva il·lusió, empenta i energia que transmet en cada entrenament i partit de la temporada.

5

L’acte es va tancar amb un sopar de caire festiu que va permetre fer més pinya entre tots els porters que no tenen l’oportunitat de compartir moments junts. Els porters assistents a l’acte van ser: Xènia Méndez, Dimas Fruitós, Jana Elvira, Joel Solanelles, Pol Quintana, Lídia Rojas, Núria Rizo, Martí Méndez, Adrià Senar, Irene Garrido, Júlia Estany, Ana Rodríguez, Míriam Pla, Maria Torres, Vanesa Prieto, Jordi Bermejo, Ton Casellas i Víctor Garcia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *