Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

FI DEL PROCÉS ELECTORAL

Estimats socis i sòcies,

Com sabeu i s’ha anat informant, ve per correu o per la pagina web del club, ens troben dins el marc d’un procés electoral que inicialment era previsible que finalitzes el dia 14 de novembre, data en que es va fitxar la votació per triar una candidatura de entre les diferents que es presentessin.

La data límit de presentació de candidatures es va fitxa per el día 27  d’octubre de 2014, dins aquest període només s’ha presentat una única candidatura, la formada i encapçalada per Maure Vidal, «El vostre Club el Nostre Sentiment».

Una vegada passat el plaç per impugnar aquesta candidatura, que com consta a la convocatòria estava fitxada como a data màxima el dia 8 de novembre de 2014, i vist que no hi ha cap altre candidatura, es dóna per finalitzat el procés electoral.

Només queda doncs, d’acord amb la normativa establerta al efecte, fer efectiu el traspàs de poders dels antics membres de la Junta als nous càrrecs que formaran els cinc menbres que la composen.

Així doncs, sense mes tràmits, es dónA per conclòs aquest procés electoral que es va iniciar el dia 13 de octubre de 2014.

Atentament, rebeu una cordial Salutació.

Carmelo Torregrosa Claramunt

La Junta Electoral del Club Handbol Igualada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *