Crònica debut Viu l’Handbol

Benjamí  Mixt (Viu l’Handbol)

Club Handbol Montbui 0 – 4 Club Handbol Igualada (per parts)

Bon partit d’handbol

Viu 2014.11.08

El dissabte 8 de novembre l’equip benjamí mixt del Projecte VIU L’HANDBOL del Club d’Handbol Igualada va participar en un partit amistós dins dels actes de presentació dels equips del Club Handbol Montbui. El partit es va celebrar en el pavelló Montaqua de Santa Margarida de Montbui.

Els nens i les nenes benjamins es van enfrontar en un matx molt disputat. El públic va gaudir d’un partit de gran intensitat, amb contraatacs continuats i molts llançaments a porteria amb força encert. Tothom va córrer molt i va suar la samarreta a la pista.

L’equip igualadí va demostrar un bon domini del joc, tant els jugadors que l’any passat ja en formaven part, com els companys de nova incorporació, van causar una bona impressió i els desitgem que l’esforç dels entrenaments els porti a créixer dins del nostre esport.

Agraïm al Club Handbol Montbui la invitació a la seva diada i la bona organització de l’encontre.

Dirigits per Nora Muñoz i Jordina Marsal van jugar: Èric, Anton Aguilera, Oriol Cirera, Judit Solanelles, Núria Checa, Vinyet Gumà, Aniol Gumà,  Xavier Malpartida i Guerau Llansana.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies