Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Nota de premsa

Presentació de la candidatura a les eleccions del Club Handbol Igualada

  • “El vostre Club, el nostre sentiment”, aquest és el lema de la candidatura.
  • Està formada per gent jove i que coneix el club de primera mà.

Ton Casellas – Igualada. El passat divendres dia 7 de novembre es va celebrar a la Sala d’actes del pavelló de Les comes l’acte de presentació de la única candidatura a les eleccions del Club Handbol Igualada.

L’acte va ser encapçalat pel candidat a la presidència, Maure Vidal, qui va comunicar que “ens presentem per culpa de la poca implicació que hi ha al club” i que treballaran amb la intenció de fer una evolució com a club en tots els aspectes, des de l’esportiu fins a l’econòmic. Va defensar que volen una candidatura que aglutini totes les sensibilitats del club. Així doncs, creu que s’ha de proveir el club d’unes estructures diferents a les que s’han utilitzat fins ara.

En segon lloc va tenir la paraula el secretari, José Luís Álvarez, qui va destacar que “som gent jove, però amb iniciativa, il·lusió i ganes” de fer realitat aquest nou projecte. Va ser ell mateix qui va repartir una enquesta als assistents en la que es preguntava quins aspectes trobaven que s’havien de millorar o de canviar.

Després va ser el torn del vice-president esportiu, Joan Alcoberro, qui primerament va afegir que “sense tots vosaltres [els assistents] seria impossible tirar això endavant” i va donar màxima prioritat als jugadors, destacant que vol augmentar el nombre i la qualitat, per així donar lloc a augmentar el nivell global del club. Va proposar fer un seguiment tant individual com col·lectiu dels jugadors des que arriben al club fins que el deixen. I va emfatitzar en la formació dels jugadors – que ha de ser coneguda per tothom – i dels entrenadors, els quals rebrien clínics d’entrenadors de prestigi. Pel que fa al projecte Special ha assegurat que seguiria endavant, i que cada cop anirien agafant més importància. Ja per concloure la intervenció, i a petició d’un dels assistents, va proposar fer una reunió per explicar detalladament el pla esportiu que proposa.

Jordi Riba, vice-president econòmic, va assegurar que l’objectiu és augmentar els ingressos del club, i per a fer-ho, va proposar tres maneres: generar un grup de treball amb col·laboradors per la cerca de nous patrocinadors, gestionar els patrocinadors actuals apropant-los al club i als actes d’aquest i cercar noves fonts d’ingressos mitjançant la generació d’activitats i sinergies noves. A més a més, es vol que els jugadors col·laborin en temes socials, participant en diferents actes d’Igualada com a representants del club.

En l’aspecte social, Laura Baraldés, vici-presidenta social, pretén realitzar actes socials per tal de poder conèixer i poder compartir moments entre tots els membres del club. En el projecte social s’hi distingeixen tres àrees: Mares i Pares de l’Handbol (MPH), àrea de comunicació i relacions institucionals. Destacant-ne la primera, la MPH, aquesta nova àrea pretén que els pares i mares ajudin a planificar actes socials aconseguint que tothom formi part del club. Així com generar recursos per subvencionar i gestionar els actes no federatius dels equips, i es destaca que els beneficis aniran destinats als equips. En l’àrea de comunicació es vol donar a conèixer encara més el club als mitjans, i tornar a tenir relació amb ràdios i televisions locals. I en l’última àrea, les relacions institucionals, afegeix que cal envoltar-se de persones i gent amb renom i disponibilitat per créixer i tenir més pes dins de la Federació Catalana d’Handbol.

Ja per concloure l’acte Maure Vidal va agrair i reconèixer els mèrits que s’han fet durant els 32 anys d’història del club, però va lamentar que “la gent ha estat donant i no se’ls hi ha tornat res a canvi, i per això es cremen”. El candidat també va donar a conèixer els tres objectius principals que té la junta abans de final d’any: la presentació dels equips, la trobada per la Marató i l’Assemblea de Socis. I va concloure dient que intentaran fer realitat les demandes dels pares i jugadors i que “el projecte que anem a fer no és per nosaltres, és pels vostres fills i filles”.

Es va obrir un torn de preguntes pels assistents a l’acte, els quals van exigir la participació d’algun pare a la junta i també un representant de cada equip que informi dels problemes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *