Nota de premsa

Presentació de la candidatura a les eleccions del Club Handbol Igualada

  • “El vostre Club, el nostre sentiment”, aquest és el lema de la candidatura.
  • Està formada per gent jove i que coneix el club de primera mà.

Ton Casellas – Igualada. El passat divendres dia 7 de novembre es va celebrar a la Sala d’actes del pavelló de Les comes l’acte de presentació de la única candidatura a les eleccions del Club Handbol Igualada.

L’acte va ser encapçalat pel candidat a la presidència, Maure Vidal, qui va comunicar que “ens presentem per culpa de la poca implicació que hi ha al club” i que treballaran amb la intenció de fer una evolució com a club en tots els aspectes, des de l’esportiu fins a l’econòmic. Va defensar que volen una candidatura que aglutini totes les sensibilitats del club. Així doncs, creu que s’ha de proveir el club d’unes estructures diferents a les que s’han utilitzat fins ara.

En segon lloc va tenir la paraula el secretari, José Luís Álvarez, qui va destacar que “som gent jove, però amb iniciativa, il·lusió i ganes” de fer realitat aquest nou projecte. Va ser ell mateix qui va repartir una enquesta als assistents en la que es preguntava quins aspectes trobaven que s’havien de millorar o de canviar.

Després va ser el torn del vice-president esportiu, Joan Alcoberro, qui primerament va afegir que “sense tots vosaltres [els assistents] seria impossible tirar això endavant” i va donar màxima prioritat als jugadors, destacant que vol augmentar el nombre i la qualitat, per així donar lloc a augmentar el nivell global del club. Va proposar fer un seguiment tant individual com col·lectiu dels jugadors des que arriben al club fins que el deixen. I va emfatitzar en la formació dels jugadors – que ha de ser coneguda per tothom – i dels entrenadors, els quals rebrien clínics d’entrenadors de prestigi. Pel que fa al projecte Special ha assegurat que seguiria endavant, i que cada cop anirien agafant més importància. Ja per concloure la intervenció, i a petició d’un dels assistents, va proposar fer una reunió per explicar detalladament el pla esportiu que proposa.

Jordi Riba, vice-president econòmic, va assegurar que l’objectiu és augmentar els ingressos del club, i per a fer-ho, va proposar tres maneres: generar un grup de treball amb col·laboradors per la cerca de nous patrocinadors, gestionar els patrocinadors actuals apropant-los al club i als actes d’aquest i cercar noves fonts d’ingressos mitjançant la generació d’activitats i sinergies noves. A més a més, es vol que els jugadors col·laborin en temes socials, participant en diferents actes d’Igualada com a representants del club.

En l’aspecte social, Laura Baraldés, vici-presidenta social, pretén realitzar actes socials per tal de poder conèixer i poder compartir moments entre tots els membres del club. En el projecte social s’hi distingeixen tres àrees: Mares i Pares de l’Handbol (MPH), àrea de comunicació i relacions institucionals. Destacant-ne la primera, la MPH, aquesta nova àrea pretén que els pares i mares ajudin a planificar actes socials aconseguint que tothom formi part del club. Així com generar recursos per subvencionar i gestionar els actes no federatius dels equips, i es destaca que els beneficis aniran destinats als equips. En l’àrea de comunicació es vol donar a conèixer encara més el club als mitjans, i tornar a tenir relació amb ràdios i televisions locals. I en l’última àrea, les relacions institucionals, afegeix que cal envoltar-se de persones i gent amb renom i disponibilitat per créixer i tenir més pes dins de la Federació Catalana d’Handbol.

Ja per concloure l’acte Maure Vidal va agrair i reconèixer els mèrits que s’han fet durant els 32 anys d’història del club, però va lamentar que “la gent ha estat donant i no se’ls hi ha tornat res a canvi, i per això es cremen”. El candidat també va donar a conèixer els tres objectius principals que té la junta abans de final d’any: la presentació dels equips, la trobada per la Marató i l’Assemblea de Socis. I va concloure dient que intentaran fer realitat les demandes dels pares i jugadors i que “el projecte que anem a fer no és per nosaltres, és pels vostres fills i filles”.

Es va obrir un torn de preguntes pels assistents a l’acte, els quals van exigir la participació d’algun pare a la junta i també un representant de cada equip que informi dels problemes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies