Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 8 i 9 de novembre.

SÈNIOR MASCULINA TERCERA CATALANA PREFERENT. 1ª Fase. Grup B. Jornada 6

Hándbol Terrassa “B” 21 – 27 Club Handbol Igualada

Bones vibracions abans d’un mes clau

IMG-20141108-WA0004

Ton Casellas – Igualada. Partit disputat dissabte a les 4 de la tarda a Terrassa corresponent a la sisena jornada de lliga que enfrontava al Terrassa amb l’Igualada, vuitè i segon classificats respectivament.

Era important aconseguir la victòria per mantenir-se segon a la taula ja que en les pròximes jornades l’equip s’enfrontarà als 4 equips més forts de la competició.

A la primera meitat els igualadins van començar molt forts tant en defensa com en atac, i això va permetre arribar al minut 15 amb un avantatge de 4 gols (4-8). El joc brut que els terrassencs van oferir des del principi no va poder tombar psicològicament l’equip igualadí que gràcies a la concentració tenia el partit a les seves mans. Quan es va arribar a aquesta màxima diferència de 43 gols els rivals van despertar i van aconseguir, almenys, mantenir la diferència fins arribar al final d’aquesta primera part, el resultat era de 11 a 15.

La segona meitat va seguir la tònica de la primera: joc brut dels locals i cap fred dels rivals. La diferència de gols no augmentava, tot i així, no hi havia perill de remuntada per part del Terrassa ja que l’Igualada es notava segur en gairebé tots els aspectes. Seguint doncs en aquesta línia finalment els igualadins van poder augmentar la diferència fins a 6 gols, la mateixa que s’acabaria el partit. El resultat final va ser de 21 a 27.

Prova superada després del mal partit de la setmana passada, aquest cop contra un rival teòricament més fort els igualadins han sabut tornar a competir com ho han de fer si es vol plantar cara als pròxims rivals. La setmana que ve l’Igualada s’enfronta a Les Comes amb el Vic, rival directe per aconseguir l’ascens.

Entrenats per José Manel Jiménez, van jugar: Jordi Bermejo (10 a.) i Víctor Garcia (8 a.), com a porters. Jordi Vilarrubias (2 gols), Esteban Lezama (2), Rubén Álvarez (5), David Cubí (3), José Luis Álvarez(2), Adrián Suero (3), Roger Calçada (1), Òscar Visa (6), Martí Ruíz (3) i Dani Fons.

SÈNIOR FEMENÍ PRIMERA CATALANA. 1ª Fase. Grup A. Jornada 4

Club Handbol Igualada 29 – 17 Handbol Santpedor

15129716984_fb70a59f9e_o

Partit molt disputat i intens

El passat dissabte 8 de novembre, l’equip sènior femení del club es va enfrontar amb el Santpedor en la quarta jornada de lliga, en un partit molt disputat i amb molta intensitat per part d’ambdós equips.

Inicialment les igualadines van sortir una mica adormides i sumat a la dificultat que hi havia per superar la 6:0 que feia l’equip rival i el desencert davant de porteria, les visitants van aconseguir un resultat de 0-5 a favor seu. A partir d’aquest moment, les locals es van posar les piles i van aconseguir remuntar aquest resultat fins a col·locar-se amb un avantatge amb el 8 a 7. Des d’aquest moment, les igualadines van començar a desenvolupar el seu joc ràpid aconseguint arribar a la mitja part amb resultat favorable de 15 a 10.

A la represa, les igualadines van sortir molt concentrades, realitzant una bona defensa amb ajuda de la seva portera aconseguint que les visitants no fossin capaces de superar-les fins al minut 8 quan les igualadines havien aconseguit fer un parcial de 4-1 deixant el marcador de 19 a 11. A partir d’aquí, el partit es va convertir en un intercanvi de gols per part dels dos equips fins als 5 últims minuts. Aquests últims minuts van ser de clar domini de l’equip local ja que va aconseguir que les visitants no aconseguissin anotar més gols i ampliant la seva distància al marcador, acabant el partit amb un contundent  29 a 17.

L’equip igualadí va aconseguir 2 punts més mantenint així el liderat del grup conjuntament amb l’Handbol Pardinyes, rival la setmana vinent a Igualada.

Per part de l’Igualada, entrenades per Jordi Riba, van jugar: Júlia (portera), Laura F., Nora, Marta, Alicia, Raquel, Jana, Jordina, Anna, Mar i Laura B.

PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULINA. 1ª Fase. GrupÚnic. Jornada 4

Club Handbol Vilamajor 35 – Club Handbol Igualada 30

Un Juvenil amb llums i ombres

Els qui dissabte passat van ser al Pavelló Municipal de Sant Antoni de Vilamajor encara no es poden creure el que va passar a la quarta jornada a la Primera Catalana juvenil masculina en el que l’Igualada va tornar a perdre en un partit amb molts alts i baixos.

Després d’uns primers 10 minuts igualats, una defensa avançada molt eficaç dels de Vilamajor, va provocar moltes errades en les passades dels igualadins i això va provocar contraatacs i gols fàcils pels de casa. El desconcert es va apoderar dels igualadins, totalment a les fosques, que van arribar a perdre de fins a 12 gols. Tot i així la primera part es va tancar amb un 22 a 12 pels locals.

En el segon temps tot va canviar, els nois de l’Igualada van ser molt més contundents en defensa i van portar la iniciativa des del primer minut, el marcador s’anava reduint poc a poc. Bones aturades, pilotes robades amb contraatacs finals, atacs que acabaven amb gol o penal; aquests van ser els factors que van fer aparèixer un equip totalment diferent. Gràcies a això el segon període es va guanyar per 5 gols de diferència, llàstima de l’avantatge de la primera part.

Els vilamajorins van acabar mirant el cronòmetre mentre els igualadins se sentien millor equip, aquest és el juvenil que volem veure sempre, el que creu amb ell mateix i ens ofereix bon handbol a la pista. Ànims nois!

Van jugar a les ordres de Pol Cantero, Carles Serra a la porteria Pere Sendra , David Díaz, Eric Gil, Xavi Ballesteros, Sergi Ballesteros, Guillem Aribau, Ivan Hernandez, Àlex Campos i Jordi Balsells com a jugadors de camp.

CADET MASCULÍ. LLIGA  CATALANA. 1ª FASE. Grup B. Jornada 4

Club Handbol Sant Esteve Sesrovires 31 – 27  Club Handbol Igualada

Va fallar la concentració

Bon partit el que els jugadors cadets masculins del club van jugar dissabte passat a Sant Esteve de Sesrovires.

Només començar el partit els nostres jugadors van ensenyar-nos que tenien moltes ganes de guanyar el primer partit a la lliga. El joc va presentar moltes alternatives, moments en que semblava que els igualadins imposaven el seu i joc i d’altres en que semblava tot el contrari. No obstant això, els igualadins van anar per davant al marcador durant aquesta primera meitat. Al descans s’hi va arribar amb una diferència d’un gol favorable als igualadins.

Al començar la segona part els jugadors d’Igualada van créixer i van establir diferència en el marcador. Aquesta diferència mai superar els tres gols.

A mesura que anava avançant la segona part, semblava que la il·lusió dels igualadins podia fer-se realitat. Anaven per davant al marcador, jugaven força bé i, aparentment, els jugadors de Sant Esteve no semblaven amb forces per poder capgirar el partit.

Però tot no podia ser tant meravellós i en el moment crucial del partit els igualadins van fallar. Quan ho tenien a prop, molt a prop, no van saber agafar-ho. Els jugadors de Sant Esteve van empatar el partit després d’un seguit d’errades igualadines. Això va donar ales als locals per anar cap a la victòria i va fer que els rivals haguessin de jugar amb molta precipitació els últims 5 minuts de partit. La precipitació, els errors i les presses van condemnar l’equip a la derrota. Al final del partit el marcador assenyalava un 31 a 27.

A banda de tot això, bon partit dels jugadors igualadins que van anar per davant del marcador quasi tot el partit. Moltes ganes de tirar endavant i la ràbia per haver perdut aquest partit de la manera que es va perdre, són les coses positives que ens emportem d’aquest cap de setmana.

De la derrota, també se n’aprèn!

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Nil Subirana, Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles, Josep Marcé, Nico Orozco Joel Caño i Manel Muñoz; a la porteria Adrià Senar i Martí Méndez. Com a entrenadors: Roger Calzada i Ana Vázquez.

CADET FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic. Jornada 4

Handbol Ascó 27 – 22 Club Handbol Igualada

Una nova cara

El passat diumenge les jugadores del cadet femení es desplaçaven a Ascó amb les jugadores justes, sense cap canvi possible i ajudades de nou per una jugadora de l’equip infantil.

El partit es preveia igualat en circumstàncies normals, però s’havia de veure com responien les nostres jugadores al cansament i als últims resultats. El començament no va ser del tot bo, ja que al minut 15 el marcador mostrava un resultat de 8-3 i no s’acabava de veure a les noies del cadet totalment ficades en el partit. S’ha de dir que, des d’un bon inici, el pal va ser un aliat en contra de les igualadines. Fins a 9 pilotes van acabar estavellant-se a la porteria contrària. Tot i així les jugadores ho seguien intentant i no donaven mostres de desànim, però la sort semblava no estar del seu costat i, junt amb una forta defensa del rival, van fer que s’arribés al final dels primers 30 minuts amb un resultat de 15-8.

En contra del que es podia esperar amb un marcador desfavorable de 7 gols, i sabent que les 7 jugadores que havien sortit d’inici haurien de fer front als segons 30 minuts sense descans, les noies de l’Igualada van saber treure el seu orgull i esperit de lluita que es reclamava veure de nou. Va ser a partir del minut 35, quan la diferència va augmentar fins a 10 gols (20-10), que les cadets van oferir la seva millor versió. En només 10 minuts, un parcial de 2-7 va fer reduir la diferència a 5 gols i, a 5 minuts del final, les jugadores d’Ascó només guanyaven de 3 gols (25-22). Es podia pensar en la victòria i així ho van fer sentir les jugadores. Malauradament, dues exclusions en aquests últims instants de partit i la manca d’encert i sort en atac durant tot el partit – amb un total de 25 llançaments fallats – no han fet possible que el cadet femení sumés els seus primers 2 punts en aquesta lliga. Aquest premi de ben segur que arribarà posant aquestes ganes ! Ànims i a seguir lluitant!

Entrenats per Jose, van jugar: Lidia i Nuria (lesionada) – porteres. Aida (lesionada), Carla, Èlia Roca, Èlia Torreblanca, Maria, Marta i Júlia

 

INFANTIL MASCULÍ PRIMERA CATALANA. 1ª Fase. Grup A. Jornada 4

Club Handbol Cerdanyola “B” 12 – 28 Club Handbol Igualada “B”

Victòria contundent tot i el mal inici

El passat dissabte 8 de novembre, l’equip infantil masculí “B” del club es va desplaçar a Cerdanyola per disputar el seu partit corresponent a la quarta jornada de lliga.

Els igualadins van sortir una mica adormits ja que s’havien llevat molt d’hora per poder disputar aquest partit. L’equip rival va començar amb molts llançaments des dels 9 metres encara que pocs cops van ser capaços de superar la porteria visitant ja que el porter igualadí va aconseguir fer parades molt bones. L’equip rival va començar fent una defensa 3:3 però al veure que els igualadins eren capaços de superar-la amb facilitat van canviar-la a una 5:1 dificultant així l’atac visitant, aconseguint que els llançaments dels igualadins fossin en situacions poc clares. Poc a poc, els jugadors van començar a despertar i van saber estudiar als seus rivals. Els jugadors van ser una mica més agressius en defensa i van ser capaços de tallar diverses pilotes que es van convertir en contraatacs acabats en gol. El moment clau va ser l’exclusió durant 2 minuts d’un jugador del Cerdanyola, que els igualadins van ser capaços d’aprofitar aconseguint un avantatge al marcador i arribar a la mitja part amb 10 gols de diferència.

A la segona part, els jugadors van sortir més concentrats en defensa, aconseguint d’aquesta manera aturar els atacs de l’equip rival que acabaven en llançaments forçats. Gràcies a la bona defensa visitant, es van començar a tallar més pilotes que permetien fer gols fàcils. A més, hi va haver situacions on els igualadins van saber pujar la pilota de forma ràpida per no deixar que la defensa local estigués situada. A més, l’atac en estàtic va ser molt bo ja que els igualadins van oferir al públic assistent jugades en equip molt ben trenades. Tot i això, els igualadins van tenir algunes pèrdues de pilota que es convertien en gols dels jugadors locals. El matx va acabar amb un 12-28 a favor de l’Igualada, aconseguint així dos punts més.

Per part de l’Igualada, entrenats per Laura Baraldés, van jugar: Bernat (porter), Edgar, Biel, Pol Q., Agustín, Pol C., Marc Martínez i Marc Muntané.

 

 

INFANTIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic. Jornada 4

Handbol Esportiu Castelldefels 33 – 15 Club Handbol Igualada

Tot i la millora en el joc ofensiu, cal seguir treballant en defensa

Aquest diumenge les noies de l’infantil femení es desplaçaven a Castelldefels amb un equip ple de baixes per disputar un important partit, sobretot, pel fet de poder calibrar la seva progressió en el joc.

El partit va ser una mica el tema de sempre tot i que en aquesta ocasió les igualadines van aconseguir lluitar i realitzar un bon joc durant la primera part del partit i, un més meritori inici de la segona. Però va ser llavors a on vam tornar a veure l’equip que no ens agrada a ningú. Un equip que baixa el braços i de manera incomprensible deixa de lluitar donant tota opció al rival a augmentar la renda de gols al marcador de tal manera que no acaba reflectint el bons minuts jugats per les nostres.

En aquesta ocasió les igualadines, tot i les baixes, van desplegar un millor joc col·lectiu a nivell ofensiu però amb massa dubtes en l’aspecte defensiu que deixa clar que les noies encara no tenen clar el canvi de sistema que proposa el nou equip tècnic.

Des d’aquestes línies es vol seguir animant a les jugadores i mostrant la màxima confiança en elles ja que estem convençuts que amb el treball diari i l’esforç al final arribaran el resultats que tant desitgem.

Finalment, no volem desaprofitar l’ocasió per seguir animant a la nostra companya Ane Crespo i, com ja sap tot l’equip, s’espera una ràpida i satisfactòria recuperació de la seva lesió.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Pere Sendra van jugar: Jana i Xènia (porteria); Gabriela; Natalia; Alba C; Amanda; Laia; Alba i Olga.

Altres resultats:

Juvenil Femení Lliga Catalana: B. M. La Roca 44 – 18 C. .H. Igualada

Infantil Masculí Lliga Catalana: C. H. Igualada 24 – 10 H. Sant Quirze

Aleví: Handbol Súria 12 – 4 C. H. Igualada

Viu l’Handbol: Handbol Montbui 0 – 4 C. H. Igualada (per parts)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *