Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 1 i 2 de novembre

SÈNIOR MASCULINA TERCERA CATALANA PREFERENT.1ª Fase. Grup B. Jornada 5

Club Handbol Igualada 19 – 17 Handbol Esportiu Castelldefels

Mal partit malgrat la victòria

SM

Ton Casellas – Igualada. Partit corresponent a la cinquena jornada de lliga disputat al pavelló de Les Comes diumenge a la una del migdia, que enfrontava a l’Igualada i el Castelldefels, quart i dotzè classificats respectivament.

Un partit a priori fàcil pels igualadins ja que després de quatre jornades segueix invicte i, al contrari del rival, els castelldefelencs arribaven amb zero punts a la butxaca. Tot i així, el partit es va complicar més del que s’esperava.

A la primera meitat els locals van començar dominant amb un parcial de 3-0 – diferència de gols que es convertiria en la màxima renda en tot el partit – que semblava fer veure que les coses anirien rodades. Però els rivals van aconseguir remuntar i posar-se per davant amb tant sols 5 minuts gràcies a les bona defensa 6:0 i sobretot sabent aprofitar les debilitats de la defensa igualadina, que no acaba de trobar el remei en aquest aspecte. Els minuts passaven i els igualadins no aconseguien apoderar-se del ritme del partit, tot i així, a base de jugades individuals es mantenia dins del matx. La primera part es va tancar amb un 9 a 9 que reflectia la igualtat en el terreny de joc, que desgraciadament estava marcada per la poca intensitat en els dos costats.

En els primers minuts de la segona part es va veure el mateix que en els últims de la primera. El joc desplegat pels dos equips era poc elaborat i tapat sempre per les defenses que havien millorat almenys una mica. Els igualadins, sense les idees clares, només van poder fer 5 gols en 15 minuts. Per altra banda, la petita millora en defensa i en la porteria feia que el rival aconseguís el mateix nombre de gols. A falta de 10 minuts pel final, la igualtat seguia intacta, un fet que ho reflecteix és que en cap moment cap dels dos equips va poder aconseguir una diferència de més d’un gol. Però va ser llavors quan els locals van aconseguir una renda de 2 gols que es va poder mantenir fins al final gràcies a dues bones aturades del porter igualadí. Així doncs, el marcador final va ser de 19 a 17.

Partit amb molt poca efectivitat igualadina i encara que, amb pocs gols encaixats, s’han tornat a notar les mancances en defensa. El millor del partit doncs són els 2 punts que permet a l’Igualada col·locar-se segon a la taula i ampliar la seva ratxa d’imbatibilitat a cinc partits. La setmana vinent l’equip es desplaçarà a Terrassa per disputar la sisena jornada.

Dirigits per José Manuel Jiménez, han jugat: Jordi Bermejo (13 a. ) i Robert Canadell (3 a.), com a porters. José Ramallo (2 gols), Rubén Álvarez, José Luis Álvarez, David Cubí (2), Èric Elvira (1), Raül Úbia (1), Adrián Suero (4), Miquel Albareda (1), Sergi Garcia (1), Jordi Grado (1), Roger Calçada i Òscar Visa (6).

PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULINA.1ª Fase. GrupÚnic . Jornada 3

Derrota Ajustada

Club Handbol Igualada 29 – Handbol Parets 30

Diumenge a Les Comes es va disputar la tercera jornada a la Primera Catalana juvenil masculina amb una nova derrota aquest cop per la mínima dels nois igualadins.

Ningú s’esperava durant  primer quart de partit on l’Igualada guanyava amb un clar 9 a 4 jugant un bon handbol, eficaç en atac i segur en defensa, que després d’un temps mort on els paretans van canviar a una defensa individual a tot el camp, el partit es capgirés tant. Els nostres no van saber respondre a la intensitat amb la que els defensaven, es van perdre moltes pilotes en errades a les passades i en joc descontrolat que van fer remuntar als de Parets fins arribar al 15 a 16 als primers 30 minuts.

La segona part va començar altre cop amb l’Igualada  jugant bé, la defensa podia amb els paretans i les jugades d’atac igualadines sempre superaven la defensa posant-se de nou per davant al marcador. Altre cop però van entrar al partit els de Parets amb la defensa individual agressiva al camp, i també la pressió constant de la banqueta i de la grada a l’àrbitre i als nostres jugadors. Tot plegat ens va portar a un final intens amb pals i parades en els últims instants  que no van deixar, com a mínim, empatar el partit.

Van jugar a les ordres de Pol Cantero, Carles Serra a la porteria Pere Sendra , David Díaz, Blai Martínez,  Eric Gil, Xavi Ballesteros, Sergi Ballesteros, Guillem Aribau, Ivan Hernández, Àlex Campos  i Jordi Balsells com a jugadors de camp.

CADET MASCULÍ. LLIGA  CATALANA. 1ª FASE.Grup B .Jornada 3

A seguir treballant!!!

Club Handbol Igualada 30–Sant Martí Voramar 48

Dissabte, festivitat de Tots Sant, l’equip cadet masculí va jugar un nou partit de lliga a les 11 del matí al Pavelló de Les Comes. Aquesta vegada el contrari era el Sant Martí Voramar.

El partit, en línies generals, no va tenir gaire història. Els jugadors barcelonins van mostrar la seva superioritat des de bon començament i ràpidament van posar distància al marcador. Els igualadins, conscients d’aquest fet, es van dedicar a fer el seu partit.

Els va costar entrar en joc, però de mica en mica, van aconseguir posar-s’hi. A mesura que anaven passant els minuts, els igualadins s’anaven entonant i, de tant en tant, sortia alguna jugada de mèrit que arrancava els aplaudiments de la grada.

A la mitja part, temps per reflexionar, i per intentar arreglar alguns aspectes del joc.

La segona part va ser més interessant, sobretot per a les persones que van estar mirant el partit. Els igualadins, van dedicar-se a jugar sense mirar gaire el marcador i això els va permetre un joc més vistós.

El resultat final del partit, potser no demostra el què va passar a la pista. Tot i la superioritat manifesta i reconeguda per tothom del jugadors barcelonins, els nostres jugadors van merèixer una mica més. Però l’esport és així.

Ara toca seguir treballant. No desanimar-nos. Hem de pensar que estem jugant davant els millors equips de Catalunya… i que el més normal és perdre. Però també hi ha una cosa molt clara: per perdre aquests partits s’ha d’haver guanyat el dret a jugar-los! I a fe de Déu que aquest equip se l’ha guanyat!!!

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Nil Subirana, Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles, Josep Marcé, Nico Orozco Joel Caño i Manel Muñoz; a la porteria Adrià Senar i Martí Méndez. Com a entrenadors: Roger Calçada i Ana Vázquez.

https://www.flickr.com/photos/joansolip/sets/72157649097064915/

CADET FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE.Grup Únic.Jornada 3

Sense opcions

Club Handbol Igualada 22 –  Handbol Sant Quirze 51

Diumenge al matí les jugadores del cadet femení van rebre al primer equip del Sant Quirze per disputar una nova jornada de la lliga catalana.

El partit es preveia molt dur i les noies eren conscients de la teòrica superioritat del rival. Però, després de l’últim desafortunat partit jugat a St.Joan Despí i de la jornada de descans, s’esperava trobar un equip més motivat i amb ganes de demostrar el seu caràcter. Efectivament, el resultat, enganyós, no reflexa la diferència real que existeix entre els dos equips.

Fins el minut 20 de la primera part es va anar mantenint una diferència al marcador que es movia entre els 5-6 gols sempre a favor del St.Quirze(8-14) . A partir d’aquest moment, les jugadores del cadet van començar a desaparèixer del partit arribant al final de la primera part amb un resultat de 9-21.

El descans no va fer canviar la tònica dels últims 10 minuts de la primera part i, en només 5 minuts, les jugadores del St.Quirze van augmentar la diferència fins a 15 gols (12-27). L’actitud i la imatge que es veia sobre la pista no deixava de ser sorprenent pels qui coneixem a les nostres jugadores. Lentitud, passades imprecises que les jugadores rivals van interceptar en vàries ocasions, fluixes en defensa,… Semblava que no sabessin el què havien de fer i ningú agafava la responsabilitat per mirar de tirar el partit endavant. Veient com anava evolucionant el marcador la desmotivació va poder amb elles i el resultat final va acabar sent de 22-51. Massa pel que elles poden fer.

Només podem insistir en animar-les i encoratjar-les a tornar a treure aquest esperit lluitador i aquest caràcter que coneixem, tan si es perd com si es guanya. Ànims que sabem que podeu!

Jugadores: Núria i Lidia (porteres). Maria, Carla, Marta, Èlia Roca, Èlia Torreblanca, Aida (lesionada), Júlia, Olga, Amanda i Alba. Entrenadors: Jose i Bernat.

1 comentario en “Cròniques dels partits: 1 i 2 de novembre”

 1. Per culpa meva, doncs vaig enviar tard la crónica al responsable, no es va poder incloure en la redacció setmanal dels partits a la web del club el partit que van disputar l’ Infantil Masculí de Lliga Catalana:

  AMB ESFORÇ I TREBALL TOT ARRIBA , aquestes son les paraules amb les que l’equip técnic va resumir el partit disputat diumenge a Sant boi de Llobregat per part del infantil masculí .

  I es que en Lliga Catalana no et pots permetre baixar els braços ni un segon doncs els rivals son els millors de catalunya. Feia falta creures´ho i el nostre equip va saltar a la pista molt concentrat desde l’inici cosa que va permetre portar el partit en tot moment controlat pels Igualadins.

  Només engegar van agafar un avantatge de 3 gols fruit de un bon treball defensiu i de recuperació de pilotes, tot i així els locals no ho van posar gens fácil, com era previsible, els atacs i defenses eren bones per ambdós equips i la máxima igualtat quedaba reflexada en el marcador a la mitja part, empat a 12.

  En el segón període l’equip va sortir convençut de les seves possibilitats mantenint sempre el marcador sota control amb una defensa contundent i efectiva lluitant cada pilota fins al final. La balança es va decantar pel conjunt Igualadí en els últims minuts on, les exclusions van entrar en joc aprofitant totes les superioritats de les que va disposar agafant una renda positiva de 3 gols que finalment ens va donar la merescuda victória per 23-27.

  Pel equip igualadí van jugar : Gerard Carrasco, Pol Calvet, David Malpartida, Marc Espinagosa, Marc Andreu,Agustín Vazquez, Marc Muntaner, Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, , Ivan Ruiz, Jose Herreria, a la portería Joel Solanelles . Entrenadors Sergi García i Jose A Herreria

  fotos infantil : https://www.flickr.com/photos/joansolip/sets/72157648687842840/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *