Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CRÒNIQUES DELS PARTITS: 25 i 26 d’octubre

SÈNIOR MASCULINA TERCERA CATALANA PREFERENT.1ª Fase. Grup B. Jornada 4

Bon partit de l’Igualada que continua invicte

St. Quirze «C»   17  –  Club Handbol Igualada  28 

Partit que va començar molt igualat , als dos equips els hi costava molt arribar a la porteria del contrari. Joc dur per part del Sant Quirze sobretot en defensa- Al minut 15 el resultat era de 7 a 7 , pocs gols fins que l’Igualada va començar a trobar el gol i poder superar el porter del Sant Quirze que fins a les hores ho estava parant tot, la mostra és que el segon quart del primer temps, l’Igualada va fer un parcial de 7 a 1 i els primers trenta minuts van acabar amb un resultat de 8 a 14. l’Igualada se n’anava al descans amb una diferència molt tranquil·litzadora.

Al començar la segona part, l’Igualada va continuar portant la iniciativa i semblava que l’àrbitre començava a penalitzar el joc dur del contrari amb algunes expulsions de 2 minuts per faltes, durant el primer temps no va xiular cap falta de 2 minuts. Els igualadins van aprofitar aquest fet i al minut 15  ja guanyaven per 11 a 19. Els últims 15 minuts van estar dominats per l’Igualada, tot i que el sant Quirze no baixava la guàrdia , l’equip igualadí va anar augmentat la diferència poc a poc i arribant al final amb 11 gols més que el sant Quirze. 

Bon partit de l’Igualada que continua invicte en aquest començament del campionat després de 4 partits jugats.

Entrenats per Josep Manuel Jiménez, han jugat:  J.A.Ramallo, Esteve Lezama(3)

Rubén Álvarez(1), David Cubí (2), J.Lluis Álvarez, Adrián Suero(4), Miquel Albareda(5), Sergi Garcia(5), Jordi Grado(2), Oscar Visa (4) Dani Fons (1) Porter : Jordi Bermejo (12a. 41%)

 PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.1ª FASE. Grup Únic  .Jornada 1 i 2

Estrena de la nova temporada amb dues victòries consecutives 

Vilanova Del Camí  «B» 10 – Club Handbol Igualada 39 
Club Handbol Igualada 40 – Torró D’agramunt Cha 11 

El passat dissabte 18.10.2014 el primer equip femení del CH Igualada, va disputar el seu primer partit de la temporada, davant el Vilanova CH «B». El partit es va saldar amb una contundent victòria davant les vilanovines per 10-39.

Aquesta setmana, les jugadores igualadines es van enfrontar a les comes, contra el Torró d’Agramunt C.H.A.

El partit va ser poc menys que una exhibició de les igualadines, a la primera meitat les jugadores locals pràcticament van sentenciar el partit, marcant una vintena de gols, a la segona meitat amb idèntica quantitat de gols, arribaven al final del partit amb 40-11 a el marcador.

 Pel CLUB HANDBOL IGUALADA van jugar: Alícia Nieto, Anna Vilarubias, Raquel Arnau, Laura Baraldés, Laura Ferrera, Jana Sendra, Jordina Marsal, Mar Samper, Marta Muñoz, Nora Muñoz, Portera: Míriam Pla. Entrenador: Jordi Riba. Delegats: Imma Cruz i Manuel Muñoz

PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULINA.1ª Fase. Grup . Jornada 2

Aprendre,  jugant amb un equip gran

 Balonmano La ROCA  43 – Club Handbol Igualada 13

Segona jornada a la Primera Catalana juvenil masculina sense sorpreses a casa del líder a La Roca del Vallès davant d’un equip amb el nivell un de joc de lliga catalana.

Tots sabíem que aquest partit es tenia que plantejar (tot i les baixes) com una oportunitat de enfrontar-se  a un handbol superior al nostre sense complexos, amb personalitat i treball seriós. Es pot dir que la primera part va ser així, el 21 a 9 era clar al final dels 30 minuts però varem veure els nois igualadins defensant i atacant amb convicció, i sobretot, estant connectats al partit.

La segona part però, la obstinada eficàcia del joc dels roquerols va poder amb l’ esperit de lluita dels igualadins. Les errades, pilotes perdudes i atacs impossibles van treure del partit al Club Handbol Igualada, sense intensitat i sense convicció el Balonmano La Roca, és clar, va complir amb els pronòstics.

Ànim nois aquest no és el nostre referent!

Van jugar a les ordres de Pol Cantero, Carles Serra a la porteria Blai Martínez, Pere Sendra, Eric Gil, Xavi Ballesteros, Ivan Hernandez, Àlex Campos  i Jordi Balsells com a jugadors de camp.

CAMPIONAT ALEVÍ MASCULÍ-MIXT PROMOCIÓ. PRIMERA FASE – GRUP ÚNIC (Jornada 1a)

AA

Els dos equips alevins estrenaven competició aquest cap de setmana. Així doncs que tots els ingredients preparats per començar una llarga vida pels camins de l’handbol i per arreu de Catalunya. Molts nervis i molta il·lusió era palesa a la pista, a la banqueta i com no a les graderies, on pares i mares gaudien per primera vegada del seu fill o filla en un partit d’handbol dels de veritat.

Els dos equips ho van fer molt i molt bé i tot i que uns una mica més experts que altres, van deixar ben clar que ens ho faran passar molt bé. Així doncs que moltes felicitats i a gaudir d’aquest enorme esport i encantats que ho feu per molts anys al Club Handbol Igualada. Benvinguts a totes i a tots, jugadors i famílies.

CLUB HANDBOL IGUALADA «A» 12 – HANDBOL SANT JOAN DESPÍ «B» 4

Entrenadora: Laura Baraldés. Jugadors: Igor Brunet, Dimas Fruitós, Dani León, Marc Garcia Alcaide, Edgar Marí, Arnau Claramunt, Raúl Cáceres, Àlex Pajuelo, Hugo Cazorla i Xavier Malpartida.

CE MOLINS DE REI «A» 12 – CLUB HANDBOL IGUALADA «B» 4

Entrenadora: Marta Muñoz. Jugadors/es: Melat Olivé, Hugo Cazorla, Lucia Moral, Joan Valentí, Emili Martínez, Alba Senar, Núria Checa i Xavier Malpartida

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *