Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CRÒNIQUES DELS PARTITS: 18 i 19 D’OCTUBRE

SÈNIOR MASCULINA TERCERA CATALANA PREFERENT.1ª Fase. Grup B. Jornada 3

El Sènior Masculí salva a falta de dos segons del final

Club Handbol Igualada 31 – H. Valldoreix 31

SM

El Sènior Masculí salva a falta de dos segons un partit on va anar a remolc durant tot el partit. Un mal inici dels de Jose Manuel Jiménez van donar els primer avantatge al Valldoreix 5-7. Un temps mort del tècnic locals no va ser suficient com per acabar d’ajustar la defensa que pel lateral dret tenia molta llibertat de llançament exterior. Així ho va aprofitar el Valldoreix i va marxar dominant el marcador 12-15 al descans.

L’Igualada va intentar sortir amb actitud a la segona part com per poder donar-li la volta al marcador però no era el dia. Només començar la segona part el Valldoreix començava amb gol, a més a més l’àrbitre del partit va excloure a un dels nostres.

Un partit molt dur en defensa dels vallesans, amb una defensa tancada a 6:0 els i va costar moltes exclusions. Tot i així els igualadins no van saber gestionar les inferioritats de l’equip contrari i només arribaven a igualar el partit. En quan el Valldoreix tenia els mateixos jugadors que l’Igualada a la pista aquests es posaven per davant amb parcials de 2 o 3 a 0.

Finalment amb l’opció de guanyar el partit, l’Igualada no va aprofitar l’ocasió i el Valldoreix es va posar per davant en el marcador a falta de 8 minuts per al final. Un temps mort demanat pels nostres va ser vital per acabar fent el gol a falta de 3 segons de la mà d’Oscar Visa, autor de 7 gols i clau en l’empat contra un ordenat Valldoreix.

La setmana que ve el Sènior Masculí visita la pista del Sant Quirze C.

Entrenats per Jose Manuel Jiménez han jugat: Ramallo, Vilarrubias (1), Lezama, Ruben (1), Elvira, Suero (7), Sergi (4), Grado (5), Cubí (2), Calçada, Visa (7), Ruiz (3) Canadell (9 a.), Garcia (5 a.)

JUVENIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE.Grup Únic .Jornada 2

Esperit de lluita

Club Handbol Igualada  16 –  OAR Gràcia  33 

Aquest dissabte dia 18 de octubre a les 18 hores  s’ha disputat al Pavelló Municipal De les Comes a Igualada, el partit de lliga del Juvenil Femení del Club Handbol Igualada contra l’OAR GRACIA DE SABADELL.

Partit  en el que les nostres jugadores,  han  donat la cara contra un dels millors equips d’aquesta lliga, l’OAR Gracia, que compta amb unes jugadores de gran nivell.

Pel què fa al joc desplegat per les nostres jugadores, molt  bona primera part en conjunt, sobretot en defensa, però també en atac demostrant que aquest any l’equip és més complert i equilibrat i per tant,  pot fer un paper digne dins aquest complicada lliga Catalana.

Durant bona part del primer període s’ha vist un gran joc de les nostres jugadores, no deixant que les molt bones jugadores de l’equip de Sabadell marxessin  al marcador fins bens passada gran part del primera part, el resultat final d’aquesta primer període Club handbol Igualada 7 OAR Gràcia 16.

A la segona part les Igualadines, han  sortit  amb el mateix talant, davant un fortíssim conjunt, encara així, hem de destacar de nou la màxima concentració en tots el aspectes del joc per part de les igualadines, que han fet possible gràcies al seu joc,  que el partit no acabés en un resultat escandalós sinó  molt digne, fruit de l’esperit de lluita mostrat durant bona part d’aquest segon període. El resultat final de la segona part Club Handbol Igualada  16 OAR Gracia  33.

Entrenador Josep Garcia i Hilari Canales.  Jugadores: Irene, Ana Vazquez, Ana Rodriguez,  Iola, Marina Just, Aroa, Evelin, Marcela Esquerra, Maria Barrantes,Paula Domingo, Oriadna, Andrea Torregrosa, Marina Agut  ,Maria Noguera , Julia Estany

PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULINA.1ª Fase. Grup Únic. Jornada 1

Primer partit perdut i primeres lesions

Club Handbol Igualada 28 – AE ESPORT 2005 (BM La ROCA B) 33

Primer partit de la Primera Catalana juvenil masculina dissabte a les Comes i primera derrota del equip igualadí després d’un partit seriós i igualat.

Amb un bon joc, millor en defensa que en l’atac no gaire encertat, l’Igualada va anar uns 3 gols per davant fins al minut 25 de la primera part on els de La Roca, es van poder atansar aprofitant una reestructuració de l’equip per lesió, aconseguint igualar a 14 gols a l’últim minut el marcador.

La segona part va començar amb 2 gols d’avantatge pels visitants que no la van deixar en cap moment. Tot i així el partit era molt competit i els igualadins s’atansaven per empatar el marcador amb bones aturades a la portera, intensitat  i contraatacs. Però no va poder ser, les lesions van restar la possibilitat de competir per la victòria. El 28 a 33 final va ser excessiu pel joc que es va veure a la pista.

Van jugar a les ordres de Pol Cantero, Carles Serra a la porteria i David Díaz, Blai Martínez, Pere Sendra, Eric Gil, Xavi Ballesteros, Ivan Hernández, Àlex Campos, Guillem Aribau i Jordi Balcells com a jugadors de camp.

CADET MASCULÍ. LLIGA  CATALANA. 1ª FASE.Grup B .Jornada 2

Bona experiència

FC. Barcelona 44 – Club Handbol Igualada 12

Dissabte, a dos quarts de nou del vespre, els jugadors igualadins sortien a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí per jugar el segon partit de lliga. Aquesta vegada contra el gran Barça.

Tots érem conscients que no hi havia gaire cosa a fer. El Barça havia de guanyar. Com a bons esportistes, havíem de reconèixer que eren superiors a nosaltres. No obstant això, el partit s’havia de jugar i, nosaltres, havíem de fer el nostre.

Durant la primera meitat, tot i la gran superioritat blaugrana, els igualadins van fer un joc acceptable. De tant en tant sortien les jugades i l’aspecte físic acompanyava. Però de mica en mica, els culés van posar distància al marcador. Al final de la primera meitat el marcador assenyalava un resultat de 19 a 7 que era més que acceptable si tenim present la diferència entre els dos equips.

La segona meitat va ser una altra cosa. L’aspecte físic ja no acompanyava: no corríem igual que la primera meitat, però ells sí. Ràpidament van incrementar la diferència al marcador. Els igualadins feien el que podien i, de tant en tant, aconseguien marcar algun gol. El mal arbitratge no és excusa a la derrota. Hauríem perdut igualment. Però tampoc cal fer un arbitratge tant partidista. Vulguem o no, els àrbitres també formen part del joc. Si sumem l’aspecte físic nostre que no acompanyava, el mal arbitratge, les exclusions que vam patir i el partit que ens va sortir, el resultat final de 44 a 12 és el de menys.

Així doncs, bona experiència per tots els jugadors de l’equip. Ja està. Ja s’ha jugat aquest partit i, ara, a tornar a la realitat de la nostra competició.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Nil Subirana, Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles, Josep Marcé, Nico Orozco Joel Caño i Manel Muñoz; a la porteria Adrià Senar i Martí Méndez. Com a entrenadors: Roger Calçada i Ana Vázquez.

CADET FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE.Grup Únic .Jornada 2

Poca lluita

St Joan Despí “A”  37  –  Club Handbol Igualada  23

Dissabte al matí, l’equip cadet femení es va desplaçar a St.Joan Despí per disputar el segon partit de lliga. Un partit que es preveia difícil, com tots els que s’aniran trobant al llarg de la temporada a la primera categoria, però en el què van donar més facilitats de les esperades.

Les nostres jugadores no van tenir el partit controlat en cap moment i, traient els primers 10 minuts quan el marcador mostrava un resultat de 4-4, l’equip rival no va veure perillar la victòria mai. Als 15 minuts el resultat ja era de 8-4 i, a partir de llavors, el CH IGUALADA sempre va anar a remolc. Al contrari del què ens tenen acostumats, les nostres jugadores no van mostrar una actitud lluitadora i semblava que no es creien que el partit es podia guanyar, donant-lo per perdut massa ràpid. Moltes imprecisions en les passades, sense idees en atac i una defensa fluixa, van fer que el CH IGUALADA donés el partit per perdut ja a la primera part que va acabar amb un resultat de 18-10.

Els segons 30 minuts van continuar amb la mateixa tònica. L’equip rival jugava més tranquil veient el partit controlat i la victòria a prop, i les nostres jugadores nervioses, cansades i sense encert. De totes maneres, la diferència de 8-9 gols es va anar mantenint fins més o menys el minut 45, on el resultat era ja de 27-16.  Tot i intentar plantar cara fins el xiulet final, el cansament i el desànim va poder amb les nostres noies del cadet, sent el resultat final de 37-23.

Volem animar a les nostres jugadores a recuperar pel proper partit l’esperit lluitador que les caracteritza i a creure en la victòria. Molta força!!

Jugadores: Porteres: Núria i Lidia(lesionada), Maria, Carla, Marta, Aida, Elia Torreblanca (lesionada),Èlia Roca, Júlia, Olga i Amanda.

INFANTIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic  . Jornada 2

No pretenguis arribar a l’èxit ràpidament, cultiva’l dia a dia per recollir així el fruit desitjat”

St Joan Despí “A”  27- Club Handbol Igualada  8

Aquest dissabte ens tocava jugar el segon partit de lliga a la pista del sempre difícil Handbol Sant Joan Despí.

El partit va tenir dues cares ven diferenciades, una primera part a on les jugadores igualadines van poder jugar de tu a tu amb les del Baix Llobregat, fins el punt d’aconseguir reduir una diferència inicial al marcador de 9 a 1 a favor del HSJD. Amb molt d’esforç, treball i, sobretot, confiança amb el seu joc les jugadores del C.H.I. van aconseguir reduir aquesta diferència de gols fins  arribar  a l’equador del matx amb un resultat al lluminós de 10 a 6.

Però a la represa les coses van canviar i el HSJD no va donar opció a les igualadines, que amb un equip molt jove i en plena formació la profunditat de banqueta i la qualitat d’aquesta encara està lluny del nivell que tothom espera. Tot i així s’ha de tenir paciència i animar a tot l’equip a seguir treballant de valent per anar millorant dia a dia.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro van jugar: Txell i Jana (portería);Ane, Amanda; Júlia; Judit; Alba; Laia;, Alba; Natàlia; Olga; Gabriela i Xènia (Alevina – portera-).

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA. 1ª FASE.Grup A .Jornada 2

Revulsiu final insuficient

H Palautordera 26- Club Handbol Igualada 22

ima

Aquest dissabte l’equip infantil masculí es va desplaçar a Sta. Mª de  Palautordera per disputar el segon partit a la llga catalana.

El partit va destacar per forçes impressicions per part d’ambdós equips . Els Igualadins van començar agafant un lleu  avantatge que als 10 minuts del inici era favorable per 3-5 . El Palautordera va accelerar el ritme del partit aconseguint girar el marcador als voltants del  descans aconseguint anar al vestidor encapçalant el marcador.

Els nois del Igualada tenien el repte de remuntar l’encontre en la segona part , tot i que el joc va millorar sensiblement el Palautordera no va cedir en la pressió vers el conjunt Igualadí. En els últims 10 minuts van ser un revulsiu pel Handbol Igualada reduint la desavantatje al marcador tot i què al final va resultar insuficient per guanyar el partit que va acabar 26-22 sumant la segona derrota a lliga catalana per l’ infantil masculí del Club Handbol Igualada.

Per l’equip igualadí van jugar : Gerard Carrasco, Toni Puig, David Malpartida, Marc Espinagosa, Marc Andreu, Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornos, Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, Jose Herreria, a la portería Joel Solanelles . Entrenadors Sergi García i Jose A Herreria

 https://www.flickr.com/photos/joansolip/sets/72157648435936957/

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *