Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

IX HANDBOL GESPA CIUTAT D’IGUALADA

IX Handbol gespa

Dissabte passat l’Handbol Igualada celebrava el seu IX Torneig Handbol Herba presentant als més menuts futurs esportistes de la ciutat d’Igualada una versió ben diferent i divertida de l’handbol a la zona central de l’Estadi Atlètic i on els partits es juguen damunt la gespa.

Tots els equips van gaudir molt de la Diada aprofitant el bon matí que ens va fer.

Agrair a tots els equips participants a , que per novena vegada, heu aconseguit que l’handbol gespa hagi estat tot un èxit amb la participació de 250 nens i nenes de la nostra ciutat. Molt contents de tenir-vos gaudint amb nosaltres de l’handbol ,Castell d’Òdena,Escola Mowgli,Dolors Martí,Ateneu,Jesús Maria,Acadèmia Igualada,Cèrvola Blanca,MDP Igualada,Escola Àuria, TVA d’Apinas i els menuts del CHI, a tots vosaltres i als vostres entrenadors i entrenadores moltes i moltes gràcies i, fins la propera.

Moltes gràcies també a Maure Vidal per l’organització de la diada i a tots aquells que hi van col·laborar per fer-ho possible .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *