Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:11 i 12 d’octubre

SÈNIOR MASCULINA TERCERA CATALANA PREFERENT.1ª Fase. Jornada 2

Primer partit a domicili amb victòria

Cerdanyola 25- Club Handbol Igualada 30

Primer partit fora de casa del Club Handbol Igualada, els nois de Jose Manuel Jiménez han visitat la pista del Cerdanyola i han tornat a guanyar. El Cerdanyola ha començat manant amb un parcial de 10-7 en els primers quinze minuts i han aprofitat les errades dels nostres jugadors en atac. Tot i així els igualadins no s’han desanimat i han seguit lluitant per igualar o fins i tot remuntar el partit abans de la mitja part (17-17).

El treball defensiu en 5:1 de l’equip ha sigut clau per poder arribar amb opcions a la part inicial de la segona part. Ajustant la defensa i amb més velocitat en atac, al minut 45 de joc, els igualadins s’han posat per davant amb un parcial de 0-3 que posava el 22-24 en el lluminós.

L’Igualada cada cop jugava amb més confiança i l’equip local no ha pogut mantenir el ritme fins que un altre parcial de 2 a 6 ha sentenciat el partit arribant al resultat final de 25-30.

La setmana que ve els nostre sèniors disputen a casa la tercera jornada de la Tercera Catalana Preferent enfront el Club Handbol Valldoreix.

Entrenats per Jose Manuel Jiménez han jugat: Ramallo (2), Vilarrubias (2), Lezama (2), Ruben, (2), Jose Luis (3), Elvira (1), Cantero (3), Suero (3), Grado (3), Calzada, Visa (8), Ruiz (1) Bermejo, Garcia (18 a.)

JUVENIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Jornada 2

Desencert en els últims minuts

Ascó 20 – Club Handbol Igualada 16

Aquest dissabte dia 11 de octubre a les 18 hores  s’ha disputat al Pavelló Municipal D’Ascó, el partit de lliga del Juvenil Femení del Club Handbol Igualada contra el Club Handbol Ascó.

Partit  en el que les nostres jugadores,  han  dominat de forma bastant clara durant gran part del partit  fins els darrers 15 minuts de joc,  on de manera sorprenent l’equip local ha cap girat el marcador al seu favor.

Pel que fa al joc desplegat per les nostres jugadores, molt  bona primera part en conjunt, sobretot en defensa,  i només al final ,les  locals han aconseguit  igualar el marcador.

Durant bona part del primer període s’ha vist un gran joc de les nostres jugadores que aquest any compten amb millor banqueta, marxant amb un clar avantatge (quatre gols) ja als vint minuts de partit. Hem de parlar d’una  bona defensa de les noies de l’Igualada que han estat molt concentrades, i no han deixat que l’equip rival, marxés en cap moment del marcador,  el resultat final d’aquesta primera part 10 a 10.

A la segona part les igualadines, han  sortit  a guanyar el partit,  però  el desencert de les noies de l’Igualada, a l’hora de saber aturar el contraatac de les jugadores rivals, van fer que L’Ascó  es posés per davant en el marcador, imposant el seu joc els darrers minuts de la segona part, sense que les nostres jugadores tinguessin temps ja de reacció. El resultat final de la segona part Ascó 20 Igualada 16.

Entrenador Josep Garcia i Hilari Canales.  Jugadores: Irene, Ana Vázquez, Ana Rodríguez,  Iola Godó, Marina Just, Aroa, Evelin, Marcel·la Esquerra, Maria Barrantes,Paula Domingo, Oriadna Quintero, Andrea Torregrosa, Marina Agut  ,Maria Noguera i Júlia Estany

CADET MASCULÍ. LLIGA  CATALANA. 1ª FASE. Jornada 1

Primer partit de lliga

Club Handbol Igualada 28– H. Sant Cugat 33

CM

 

Diumenge al matí, al Pavelló de Les Comes, l’equip cadet masculí del Club Handbol Igualada, va jugar el primer partit a la Lliga Catalana davant l’Handbol Sant Cugat.

El partit entre els dos equips es preveia igualat i així va ser durant tota la primera meitat. El marcador reflectia el què passava a la pista. Moments en que els jugadors de Sant Cugat anaven per davant i d’altres en que ho feien el igualadins. Tot i això, al descans es va arribar amb un resultat favorable a l’Handbol Sant Cugat d’un gol, 13 a 14.

El joc i el resultat al descans, feien pensar en una segona part de les mateixes característiques, però, malauradament, no va ser això.

La segona part es va decantar cap a l’equip de Sant Cugat. De mica en mica van anar imposant el seu joc. I també, de mica en mica, van anar posant distància al marcador, cosa que els permetia jugar amb més tranquil·litat.

Els igualadins, en aquesta segona part, van anar una mica a batzegades. Hi havia moments en que jugaven bé i donava la impressió que podien atançar-se en el marcador i d’altres en que, malauradament, deixaven escapar la feina feta.

Finalment, els jugadors de Sant Cugat es van endur la victòria per un resultat de 28 a 33.

Malgrat tot, els igualadins van mostrar un nivell de joc acceptable que s’ha d’anar polint. Es el primer partit a la màxima categoria de l’handbol català i, de ben segur, aquest joc millorarà molt i ens durà a gaudir amb aquest equip com altres anys.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Nil Subirana, Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles, Josep Marcé, Nico Orozco Joel Caño i Manel Muñoz; a la porteria Adrià Senar i Martí Méndez. Com a entrenadors: Roger Calçada i Ana Vázquez.

 https://www.flickr.com/photos/joansolip/sets/72157648704833475/

CADET FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Jornada 1

Bones sensacions

Club Handbol Igualada 27 – Kh-7 Granollers 35

Després de superar les fases de classificació, les noies del Cadet Femení tornaven a Lliga i disputaven el seu primer partit a casa contra el BM GRANOLLERS.

En un principi es preveia un partit molt igualat i complicat donada l’experiència del rival en la màxima categoria. Tot i així, aquest va començar amb bones expectatives després d’un inicial 4-1 al marcador quan es portaven 5 minuts de partit. Uns moments de dubtes i de manca d’encert a porta, va fer que el BM GRANOLLERS aconseguís posar-se per davant al marcador i arribar al final dels primers 30 minuts amb un resultat de 10-17.

Durant els primers minuts de la segona part la diferència a favor de l’equip rival es va anar mantenint i les nostres jugadores no van saber trobar la manera d’apropar-se al marcador. Pèrdues de pilotes i moltes jugades  d’atac que van acabar estavellant-se al pal de la porteria contrària, degut en part al cansament i els nervis del primer partit, van fer que el resultat final fos de 27-35.

Només ens cal animar-les a seguir amb aquest esperit de lluita que les caracteritza, i agrair de nou la col·laboració de l’equip Infantil Femení.

Jugadores: Nuria i Lidia (porteres), Maria, Carla, Marta, Elia Torreblanca, Èlia Roca, Aida, Olga i Amanda. Entrenadors: Jose i Bernat

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Jornada 1

Gran estrena dels igualadins a la Lliga Catalana

Club Handbol Igualada 21- Voramar 22

IMA

Aquest dissabte s’ha disputat el primer partit a la lliga catalana per part de l’equip Infantil masculí que rebia la visita del Voramar a les Comes.

En el inici el Voramar ha pres una avantatge de 5 gols en el marcador fruit de varies imprecisions en el joc de l’equip igualadí, tot i això han començat a treballar per recuperar el marcador i reduir el resultat desfavorable. A la mitja part havien recuperat sensiblement la diferència i han anat al vestidor amb un 9-12 en el marcador.

La segona part ha estat totalment diferent, l’equip ha sortit molt concentrat i disposat a remuntar el matx. Un parcial de 6-0 a favor dels igualadins els han posat per davant en el marcador i a partir d’aquí el partit ha entrat en una fase de gran intensitat. La defensa més agressiva combinat a una bona execució de la majoria d’atacs han mantingut l’emoció fins al final. Els darrers minuts han estat d’infart, amb el marcador igualat s’ha entrat en una dinàmica d’errades per part dels dos equips , que finalment han donat la victòria  l’equip visitant, tot i que en els últims segons, el combinat igualadí ha disposat de la possessió per igualar i guanyar el primer enfrontament que disputen en la màxima competició catalana que ha acabat amb un marcador definitiu de  21-22.

Els nombrosos espectadors han vibrat amb cada jugada dels nois que sense dubte donaran molta batalla en la competició , cal seguir treballant en aquesta línia i segur que arribaran els èxits.

Per part del equip igualadí han jugat : David Malpartida, Marc Espinagosa, Marc Andreu, Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornos, Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, Jose Herreria i a la porteria Joel Solanelles . Entrenador Jose A Herreria

https://www.flickr.com/photos/joansolip/sets/72157648240980178/

INFANTIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup . Jornada

“El TREBALL DUR no et garanteix l’èxit, però si NO TREBALLES DUR tens garantitzat el fracàs.”

Club Handbol Igualada 15 – KH7 Granollers 34

IF

Aquest  dissabte, 11 d’octubre a les 10:00 hores, les joves jugadores de l’equip infantil femení del C.H.I. començaven la lliga, una temporada més a la màxima categoria de l’handbol català i, en aquesta ocasió, començaven aquesta gran competició contra un dels equips més forts, el KH7 Granollers.

Les igualadines afrontaven el partit amb baixes importants i, sobretot, coneixedores que encara estan en un procés molt inicial de formació com equip ja que enguany l’equip té 4 cares noves, a part del cos tècnic, que també és nou.

Tot i així l’equip igualadí va disputar un partit seriós en el seu inici, realitzant un joc força correcte als primers 12 minuts de joc que va saber gestionar bé al llarg de  la primera part. En resultat llavors era de 7 a 12 a favor de les del Vallès.

Però a la segona part les igualadines es van mostrar molt toves , sobretot, en el seu joc ofensiu a on les moltes pèrdues de pilotes van desencadenar grans contres del Granollers que els hi va servir per sentenciar el matx amb un marcador favorable de 15 a 34.

Queda clar que el nostre equip estar en plena formació, però això no és excusa per perdre tantes pilotes. Per tant, molts ànims a totes les joves jugadores igualadines i a seguir treballant molt dur dia rere dia per anar millorant individualment i col·lectivament.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Pere Sendra van jugar: Txell i Jana (porteria); Ane, Amanda; Júlia; Judit; Alba; Laia;, Alba; Natàlia; Olga; Xènia (Alevina – portera-).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *