Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 4 i 5 d’octubre

CADET FEMENÍ. FASE CLASSIFICATÒRIA LLIGA CATALANA. RONDA ÚNICA

El cadet femení supera la fase d’ascens a Lliga Catalana

Aquest cap de setmana, l’equip cadet femení del Club Handbol Igualada va jugar les fases d’ascens a Lliga Catalana, davant el Club Handbol Cerdanyola. En el primer partit, el resultat va ser Club Handbol Igualada (CHI) 35 – CLUB HANDBOL CERDANYOLA 25. El segon partit va ser CLUB HANDBOL CERDANYOLA 23- CHI 24

Dissabte al matí, al Pavelló de Les Comes es va jugar el partit d’anada. El rival el CLUB HANDBOL CERDANYOLA, equip que l’any passat jugava ja a Lliga Catalana. Una primera part,  on les jugadores del CHI van anar per davant en tot moment, marcant el ritme de joc. No obstant això, va ser més igualada del que sembla i les igualadines no van poder obrir gaire forat al marcador. Al descans van arribar amb un resultat de 16 a 12 a favor de les grogues del CHI.

A la segona meitat, més del mateix, alguns minuts de nervis per les dues bandes i de mica en mica, les igualadines van imposar el seu joc a partir del minut 15, ara si, això es reflectia en el marcador, obrint forat  Al final del partit hi havia una diferència de 10 gols favorables a l’Igualada, 35 a 25.

Diumenge al matí, es van desplaçar fins a Cerdanyola per jugar el partit de tornada d’aquesta fase. Els deu gols d’avantatge, feien pensar que tot aniria bé i que no es patiria gaire.

El Cerdanyola va començar més encertat portant l’iniciativa al joc i marcador, màxima diferència de tres gols, que poc a poc, les nostres van  anar retallant fins arribar al descans amb un marcador de 10 a 9

La segona part, va començar una miqueta malament, fins a 5 gols de diferència en els primers 10 minuts, però novament les nostres van respondre i gol rere gol van anar recuperant la diferència fins arribar a l’empat, a falta de 30 segons. Una parada de la portera i un atac ben acabat, donà la victòria a les nostres a l’últim segon, únic moment que les igualadines han estat per davant al marcador en tot el partit.

Al final 23 a 24 a favor de les cadets femenines del Club Handbol Igualada.

Menció especial per les jugadores infantils del club, agrair la seva participació i entrega en aquestes fases. 

Després d’aquest cap de setmana, l’ equip Cadet Femení, jugarà a la màxima competició catalana d’handbol femení de la seva categoria, la Lliga Catalana.

Pel Club Handbol Igualada, van jugar:  Carla Bisbal, Marta Hernández, Aida López, Maria Mayol, Elia Roca, Núria Rizo (portera lesionada), Lidia Rojas (portera), Elia Torreblanca, i les infantils Alba Casé, Jana Elvira (portera), Olga Nuñez, Amanda Sanjuan i Júlia Subirana. Entrenadors, Bernat Ruiz i José García.

CADET MASCULÍ. FASE CLASSIFICATÒRIA LLIGA CATALANA. RONDA ÚNICA

… A LLIGA CATALANA!!!

CHI – OAR Gràcia Sabadell  30-18

OAR Gràcia Sabadell – CHI 33-21

Dissabte i diumenge passats l’equip cadet masculí del Club Handbol Igualada va jugar les fases d’ascens a Lliga Catalana, davant l’OAR Gràcia Sabadell.

Dissabte al matí, al Pavelló de Les Comes es va jugar el partit d’anada. El rival l’OAR Gràcia és un bon equip. Els nostres jugadors van anar per davant al marcador durant tot el partit i, a més a més, van marcar el ritme del joc. No obstant això, la primera meitat va ser força igualada i els nostres no varen poder obrir gaire forat al marcador. Al descans vam arribar amb un resultat de 13 a 11 al nostre favor.

A la segona meitat, de mica en mica, els igualadins van imposar el seu joc i, ara sí, això es reflectia al marcador. De mica en mica van anar obrint forat i fent-nos creure que el fet de jugar la Lliga Catalana Cadet era possible. Al final del partit hi havia una diferència de 12 gols favorables a l’Igualada, 30 a 18.

Diumenge al matí, vam desplaçar-nos a Sabadell per jugar el partit de tornada d’aquesta fase. Els dotze gols d’avantatge, feien pensar que tot aniria bé i que no es patiria gaire. Que equivocats que estàvem!!!

Ràpidament l’OAR es va fer l’amo del partit. Anava marcant gols i nosaltres érem incapaços de posar solució a aquest problema. S’anaven escapant al marcador per arribar al descans amb un resultat de 16 a 8. Perdíem per vuit gols, però el resultat de dissabte encara ens servia per passar la fase.

La segona part va seguir pel mateix camí. Els sabadellencs marcant gols i nosaltres fallant-los. No hi havia manera! Fins que va arribar un punt en que els jugadors de l’equip de l’OAR es van posar per davant a l’eliminatòria. Ens guanyaven per 15 gols de diferència.

En un moment així no hi ha tàctiques ni esquemes. El que val son les ganes i la il·lusió de jugar a la màxima categoria. A falta de 30 segons perdíem per 13 gols. Si marcàvem un gol, un sol gol més, el partit i la fase era nostra. I la il·lusió i les ganes van poder. A falta de 5 segons per acabar el partit marcàvem el gol que ens donava la classificació. Un patiment molt llarg que, al final, va tenir la seva recompensa. El partit va acabar amb el resultat de 33 a 21, donant-nos la victòria per haver marcat més gols en camp contrari.

Després de tot aquest patiment, l’equip masculí del Club Handbol Igualada jugarà la màxima competició catalana d’handbol: la Lliga Catalana.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Nil Subirana, Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles, Josep Marcé, Nico Orozco Joel Caño i Manel Muñoz; a la porteria Adrià Senar i Martí Méndez. Com a entrenadors: Roger Calçada i Ana Vázquez.

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup B. Jornada 1

El Sènior Masculí estrena temporada amb victòria

Club Handbol Igualada 30 –  Club Handbol Sant Andreu 19

Primer partit de lliga de la temporada que ha començat bé per l’Igualada. Molt bon partit dels nostres jugadors, que han dominat clarament tots els minuts, anant sempre per davant en el marcador. Un partit trepidant, molt ràpid i amb jugades que podem dir de pissarra per part de l’Igualada. El públic assistent, mig pavelló ple, ha pogut disfrutar d’un bon partit d’handbol.

La primera part ha acabat amb 13 a 8 per l’Igualada i el resultat final de 30 a 19.

Aquesta temporada, s’han afegit nous jugadors provinents de la «cantera» del nostre club que ho estan fent molt bé, col·laborant amb l’equip i donant força nova. Tenim també un nou entrenador, en Josep Manel Jiménez. A tots ells, els desitgem molta sort.

Entrenats per Josep Manel Jiménez, han jugat:  Rubén Álvarez (1) , Josep Lluis Álvarez (1), Adrià  Suero (4), Jordi Vilarrubias(2), Pol Cantero (6), J.Ramallo(1),Miquel Albareda, David Cubí(1), Jordi Grado(4), Esteve Lezama(2) Oscar Visa(5),Sergi Garcia(2).Porters: Jordi Bermejo (9 a.) Robert Canadell (7 a.)

JUVENIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA. 1ª FASE. JORNADA 1

Amb bones sensacions

Club Handbol Igualada 18- H. Les Franqueses 32

Aquest dissabte dia 4 d’octubre a les 6 de la tarda, s’ha disputat el primer partit de lliga del juvenil femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol les Franqueses a les Comes.

Partit  en el que les nostres jugadores, han donat la cara davant un equip amb una clara superioritat en l’aspecte físic, i malgrat això, les nostres jugadores han donat una molt bona impressió a la pista.

Pel que fa al joc, les igualadines han aconseguit una bona primera part en conjunt, sobre tot en defensa, amb molta concentració. Només al final, les jugadores visitants, han aconseguit escapar-se amb  un clar avantatge al marcador.

 Durant bona part de la primera part s’ha vist un gran joc de les nostres jugadores que aquest any compten amb una millor banqueta. Tot i això, al final,  el marcador a estat favorable a les jugadores visitants, però per una diferencia de gols del tot recuperable.

A la segona part les nostres noies, han  sortit  a remuntar el resultat, però  ja des dels  primers minuts em vist com el fort joc en atac del Club Handbol les Franqueses, s’imposava. Les nostre noies no han baixat la guàrdia durant molts minuts d’aquesta segona part. Si bé, finalment la superioritat física i la manca de concentració defensiva,  a fet que al final del partit el resultat fos totalment favorable a l’equip visitant. Finalment, el partit acaba amb un resultat de Club Handbol Igualada 18-Club Handbol Les Franqueses 32 .

Hem de demanar a les nostres jugadores que continuïn lluitant, i  jugant al seu nivell. Si ho fan amb  motivació  i concentració, no fallaran en els partits importants i acabaran fent una bona temporada a la sempre difícil Lliga Catalana, ànims jugadores.

Entrenador: Josep. Jugadores: Irene Garrido, Ana Vázquez, Ana Rodríguez, Iola Godó, Marina Just, Aroa, Evelin, Marcel·la Esquerra, Maria Barrantes, Paula Domingo, Oriana Quintero, Andrea, Andrea Torregrosa, Marina Agut, Marina Agut, Maria Noguera i a la porteria, Júlia Estany.

INFANTIL MASCULÍ. AMISTÓS

Còmode victòria

L’equip infantil masculí, ha jugat aquest diumenge un amistós vers l’Handbol Sant Quirze. Els igualadins s’han emportat una còmode victòria a pista contrària.

Les claus del partit han estat una defensa intensa amb una bona combinació d’atac, amb les quals han aconseguit avantatge al marcador al finalitzar la primera part.
La segona part ha tingut el mateix color amb un bon treball defensiu i  amb recuperacions de pilotes però amb la contra de nombrosos llançaments als pals. Tot i així han aconseguit un resultat final favorable de  14-25.

A l’equip igualadí han jugat : Marc Andreu , David Malpartida, Marc Espinagosa , Xavier Reina, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornos, Iker Sabuquillo , Ivan Ruiz, Gerard Carrasco, Jose Herrerias , a la porteria Joel Solanelles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *