Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits

El juvenil  masculí no aconsegueix superar les fases per jugar a lliga Catalana d’Handbol

Aquest cap de setmana es van disputar els partits d’anada i tornada per jugar a la màxima categoria juvenil masculina d’handbol. Amb un equip pràcticament de nova planta –sols 3 jugadors de 2n any- els nois del Club Handbol Igualada intentaven tornar a competir  amb l’elit d’aquest esport  enfrontant-se al Club Handbol Terrassa, un equip que la temporada anterior havia quedat 2n de 1a catalana i que aquest any s’havia reforçat amb nous jugadors dos d’ells provinents de les files del barça.

El dissabte al pavelló Can Jofresa a Terrassa el resultat va esser inapel·lable, 39 a 15 pels locals. La gran intensitat i força de joc va sorprendre als igualadins que no van trobar en cap moment el seu lloc al camp, menció a part però mereix el nostre porter que va ser el millor amb 20 aturades davant del vendaval egarenc.

Amb l’eliminatòria decidida ,el diumenge a Les Comes el Terrassa va venir a jugar a handbol donant minuts a tots els seus efectius i aquest cop ja  varem veure un partit absolutament equilibrat.  Els igualadins van sortir amb una defensa  molt més intensa i el atacs contra la defensa 6-0 dels egarencs, encara que ens quedi treball per millorar automatismes, aconseguia trencar les línies i posar l’Igualada per davant al marcador (19 a 14 al minut 40)  fins al minut 50. Ja amb tots els millors efectius els terrassencs van poder remuntar-nos fins al  25 a 30 final.

L’equip passa pàgina i dedicarà tots els esforços per preparar ara la propera fita de jugar a 1ª Catalana que se celebraran properament.

AMISTÓS DE L’INFANTIL FEMENÍ AMB VICTÒRIA

El passat dissabte dia 27 de setembre l’equip infantil femení del Club Handbol Igualada va aconseguir una treballada victòria davant l’equip de Vilanova i la Geltrú, en un partit amistós que ja de bon començament va reflectir una gran igualtat a la pista.

Els primers minuts van ser un intercanvi de gols, sense que cap equip prengués avantatge al marcador, però abans de finalitzar la primera part, l’equip Igualadí va aconseguir una renda important. El resultat a la finalització de la primera part era de 15 gols l’equip Igualadí a 8 gols l’equip de Vilanova.

La segona part va començar de la mateixa manera, però amb un major encert ofensiu per al equip visitant que va reduir el desavantatge al marcador fins a un gol. Després del temps mort demanat per l’entrenador de l’Igualada, per centrar al seu equip, aquest va tornar a funcionar com un rellotge i aprofitant la rotació de les jugadores de l’equip contrari, va tornar a posar distància al marcador fins al 29 a 23 amb què es va arribar al final del partit.

Per l’’equip Igualadí : Jana Elvira, Xènia Méndez, Júlia Subirana, Judit Robusté, Olga Núñez, Alba Casé, Laia Moyes, Gabriela Iannuzzi, Natalia Vidal, Alba Camañes, i el seu entrenador en Joan Alcoberro .

 

 

1 comentario en “Cròniques dels partits”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *