Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’INFANTIL MASCULÍ “A” SOTSCAMPIÓ COPA CATALUNYA

Final de temporada – Final de Copa

L’equip infantil masculí del Club Handbol Igualada aquest cap de setmana acabava la temporada jugant la final de la Copa Catalunya. Després d’haver superat una lligueta, en la qual  van quedar primers del seu grup, els quarts de final contra l’handbol St. Cugat i les semifinals contra el Joventut Mataró,  aconseguien arribar fins a la final. Objectiu que s’havien marcat per acabar d’arrodonir la temporada.

El rival que van tenir els igualadins va sortir de la semifinal que van jugar  el BM La Roca i el BM Granollers . Ambdós semifinalistes, han disputat durant la temporada el  top4 del Campionat de Catalunya i també del top8 del Campionat d’Espanya. Per tant, pels joves jugadors de l’anoia era un al·licient més que motivador, poder jugar amb un d’ells. Finalment el BM Granollers va ser el guanyador de la semifinal i finalista d’aquesta competició.

Per part igualadina ,aquest, seria un partit per disfrutar. L’objectiu estava assolit i ara era l’hora de posar a la pràctica tot el treballat durant la temporada, fer gaudir als pares i mares desplaçats fins a Barberà del Vallès per animar a l’equip i viure una oportunitat ben merescuda de jugar una final de la Copa Catalunya.

El partit va estar marcat per la gran intensitat que van portar els dos equips durant la primera part. Un ritme ofensiu que no afavoria gens a les aspiracions de l’Igualada, ja que la profunditat de banqueta d’un i altre equip no es podia comparar. Així doncs amb pocs minuts els del Vallès van agafar una renda en el marcador que feia molt complicada la victòria igualadina ( 9-19 a la mitja part). A la represa ,l’Igualada seguia treballant amb ganes els seus atacs, però l’organitzada defensa dels blancs els hi feia molt complicat finalitzar les jugades amb una ocasió clara de llançament. Aquests errors ofensius va fer  que el BM Granollers acabés d’ampliar la diferència fins a 16 gols ( 20-36 al final del partit).

Però nosaltres ja havíem aconseguit el premi, mai en la història del club un equip havia aconseguit quelcom tan gran, jugar a Lliga Catalana amb els millors, classificant-se setens  i heu de pensar que no és tan fàcil ja, que quatre dels nostres rivals es van classificar per la fase final del top 8 del campionat d´Espanya i d’aquests, tres es van classificar entre els cinc primers, poden dir que tota una gesta i encara més, ens havíem classificat per la final de Copa Catalana,cosa que si ens ho haguessin dit al principi de la temporada, no ens ho haguéssim cregut.

Fantàstic, espectacular  i això és el fruit de la feina feta pels nostres entrenadors Roger, Pere i Marc i del treball dels nens esforçant-se cada dia  i pensem que aquests nens, encara en categoria infantil tenen molt recorregut ,així que només ens queda encoratjar-los a seguir treballant per poder aconseguir encara més fites i seguir fent història al nostre club, posant objectius ben ambiciosos ja que aquesta generació de joves jugadors poden donar moltes alegries al Club Handbol Igualada.

Tot i el resultat, l’afició i els jugadors dirigits per Roger Calçada van marxar satisfets sabent que; “per perdre una final, primer s’hi ha d’arribar”. Cal destacar el guardó de millor jugador de la final que es va endur l’Igualadí Nil Subirana.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *