Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

XXII JORNADA D’HANDBOL ESCOLAR DE SANT CUGAT

Nens i nenes del Viu l’Handbol i Alevins participen a la

XXII Trobada de St Cugat

El dissabte 14 de juny l’equip benjamí del Projecte VIU L’HANDBOL i l’equip aleví de l’Escola d’Handbol del Club d’Handbol Igualada van participar en les XXII Jornades d’Handbol Escolar de Sant Cugatal Pavelló de Can Llobet, a la Floresta.

L’equip aleví, després de guanyar tots els partits de la fase prèvia, va arribar al partit de semifinal amb molta il·lusió i ganes de passar a la final. No obstant això, el cansament acumulat i la manca de jugadors de reserva ho van impedir. L’equip va acabar el torneig amb una meritòria tercera posició.

Per la seva part, l’equip benjamí ,amb l’ajuda de jugadors/es prebenjamins, van fer un bon torneig. Es van veure uns partits intensos, de lluita i coratge, on cap pilota es donava per perduda. Encara que el resultats no van acompanyar gaire van demostrar la seva habilitat jugant a l’handbol.

Finalment, els dos equips van gaudir de divertits moments d’esbarjo en la piscina annexa al pavelló. Feia un dia calorós i els jocs a l’aigua eren d’agrair.

Com sempre, acompanyats per unes engrescades famílies i, dirigits per Nora Muñoz i Rubén Álvarez, van jugar per l’equip benjamí:Alba Senar, Hugo Cazorla, Mélat Olivé, Lucía Moral, Núria Checa, Judit Solanelles, Xavier Malpartida,Llorenç Taixéi Núria Taixé.

Per l’equip aleví, dirigit per Ana Vázquez i Marta Muñoz, van jugar: Laia Moyes, Angela Mezquita, Pol Calvet, Ian, Agustín Vázquez i Hugo Cazorla.

Tots ells us conviden a participar a la 16a edició de l’Handbol Sorra Ciutat d’Igualada del 30 de juny al 6 de juliol de 2014.

Col·labora: Acadèmia Igualada i Finques Argent

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *