XXII JORNADA D’HANDBOL ESCOLAR DE SANT CUGAT

Nens i nenes del Viu l’Handbol i Alevins participen a la

XXII Trobada de St Cugat

El dissabte 14 de juny l’equip benjamí del Projecte VIU L’HANDBOL i l’equip aleví de l’Escola d’Handbol del Club d’Handbol Igualada van participar en les XXII Jornades d’Handbol Escolar de Sant Cugatal Pavelló de Can Llobet, a la Floresta.

L’equip aleví, després de guanyar tots els partits de la fase prèvia, va arribar al partit de semifinal amb molta il·lusió i ganes de passar a la final. No obstant això, el cansament acumulat i la manca de jugadors de reserva ho van impedir. L’equip va acabar el torneig amb una meritòria tercera posició.

Per la seva part, l’equip benjamí ,amb l’ajuda de jugadors/es prebenjamins, van fer un bon torneig. Es van veure uns partits intensos, de lluita i coratge, on cap pilota es donava per perduda. Encara que el resultats no van acompanyar gaire van demostrar la seva habilitat jugant a l’handbol.

Finalment, els dos equips van gaudir de divertits moments d’esbarjo en la piscina annexa al pavelló. Feia un dia calorós i els jocs a l’aigua eren d’agrair.

Com sempre, acompanyats per unes engrescades famílies i, dirigits per Nora Muñoz i Rubén Álvarez, van jugar per l’equip benjamí:Alba Senar, Hugo Cazorla, Mélat Olivé, Lucía Moral, Núria Checa, Judit Solanelles, Xavier Malpartida,Llorenç Taixéi Núria Taixé.

Per l’equip aleví, dirigit per Ana Vázquez i Marta Muñoz, van jugar: Laia Moyes, Angela Mezquita, Pol Calvet, Ian, Agustín Vázquez i Hugo Cazorla.

Tots ells us conviden a participar a la 16a edició de l’Handbol Sorra Ciutat d’Igualada del 30 de juny al 6 de juliol de 2014.

Col·labora: Acadèmia Igualada i Finques Argent

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies