Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 7 i 8 de juny

INFANTIL MASCULÍ. COPA CATALANA. SEMIFINAL

…..Si, si si, cap a la final

Club Handbol Igualada 26- H. Mataró 24

I va arribar el diumenge en el que ens jugàvem el nostre pas a la final, ens visitava el Mataró, equip al qual ja ens havíem enfrontat en dues ocasions aquesta temporada i encara que la diferència havia estat considerable, no les teníem totes ja que els últims resultats ens deien que havien millorat i així va ser.

Vem tenir un principi de partit difícil ja que els empats s’anaven alternant amb diferències mínimes que sempre eren per ells, ni les instruccions des de la banqueta ni el temps mort demanat pel nostre entrenador feien millorar el nostre joc i això feia que arribéssim al descans amb un resultat en contra nostre de tres gols 10-13.

Aquesta història ja l’havíem viscut la setmana anterior, però ja sabem que qui amb foc juga al final es pot cremar i això no podíem deixar que passés. Llavors va ser el moment de la grada, que va començar a animar amb més força i l’actitud dels jugadors va canviar i encara que retallàvem la distància al marcador,  quan ja els teníem ben a prop, tornàvem a fallar i el rival tornava a marxar i això en dues ocasions, ningú volia veure’s fora de la final fins, que a falta de 3 minuts per acabar el gran matx, ens ficàvem per davant en el marcador per primera vegada al llarg de tot el partit i ara si que no, ara érem nosaltres els que no la volíem perdre i així va ser, els de Mataró no van poder retallar i vem arribar al final amb un marcador de 26-24 favorable als nostres i per fi tota la tensió va sortir amb un crit d’alegria …ENS HAVIEM CLASSIFICAT PER LA FINAL DE COPA CATALANA… mai cap equip del club ho havia aconseguit al llarg de la seva llarga història,i nosaltres érem els primers en assolir aquesta fita, ara ja havia deixat de ser  un impossible.

Una altre vegada vem guanyar tots,jugadors, entrenadors i públic, es repetia la història i havia acabat bé,fantàstic el treball de tota la temporada , la bona feina, la humilitat i l’esforç havia donat els seus fruits i estàvem a la final.

I com es diu“ El fàcil està fet, el difícil es pot aconseguir i el impossible s’intenta”

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT……… el pròxim cap de setmana a la final!!!!!!!!!!!!! L’equip s’enfrontarà a la final davant un dels cinc millors equips del Campionat d’Espanya celebrat la setmana passada,el Granollers o la Roca, que encara han de jugar la semifinal aquest proper dimecres entre ells, per saber qui dels dos equips jugarà la Final de la Copa Catalunya contra el Club Handbol Igualada, tot un honor pel nostre Club, per tot l’equip, per l’handbol i per la nostra ciutat. Moltes felicitats a tots.

Per l´ Igualada van jugar Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Pol Calvet, Nil Subirana, Jose A. Herrería,Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba i Cesc Carles amb Martí Méndez i Joel Solanellesa la porteria. Entrenador Roger Calçada, ajudants Pere Sendra i Marc Tarrida.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

SÈNIOR FEMENINA .COPA FEDERACIÓ. SEMIFINAL

Final de la competició

B.M. Granollers 33 – Club Handbol Igualada 22

Dissabte passat, el primer equip del C.H. Igualada es va desplaçar a Granollers per disputar el partit corresponent a la semifinal de la copa federació sènior femenina.

Les igualadines afrontaven el partit amb només set jugadores, cosa que ja s’ha convertit, en un signe d’identitat, al llarg d’aquesta temporada, però el problema es veia accentuat al ser els dues pivots les jugadores que no es van poder desplaçar al partit, i una de les set que si es va desplaçar,  amb un esquinç de turmell.

Al començar la primera part, l’equip local marcava primer i es mantenia per davant al llarg de tot el partit, les jugadores de l’Igualada feien tot el possible per evitar que l’equip local se n’anés en el marcador, però no aconseguien trobar la combinació de posicions que facilités el seu joc, amb la qual cosa van arribar al descans 15-9 per a les locals.

A la segona meitat, i després d’uns primers minuts de reajustaments, les igualadines aconseguien ficar-se en el partit, i competir de tu a tu amb el B.M. Granollers, encara que va resultar impossible remuntar el marcador, que al final del partit era de 33-22 resultat que posava punt i final a l’eliminatòria i a la temporada oficial del primer equip femení del C.H. Igualada. Una temporada de la qual poden estar orgulloses totes i cadascuna de les jugadores d’aquest equip, que és el primer any que competeixen juntes, i que segur que al principi de temporada, hauria signat sense dubtar-ho, per aconseguir els èxits que han aconseguit.

Per al CLUB HANDBOL IGUALADA van jugar: Nora Muñoz, Laura Baraldés, Jordina Marsal, Jana Sendra, Laura Ferrera, Alícia Nieto. Portera: Míriam Pla. Entrenador: Jordi Riba. Prep. Físic: Carles Mínguez. Delegat: Manuel Muñoz.

Col·labora: Finques Argent i Mestrans

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *