Special APINAS a la II Trobada de Montbui

Petits grans cracks de l’handbol

Aquest diumenge l’equip Special APINAS del Club Handbol Igualada es va desplaçar fins a les pistes de Montaqua per gaudir d’una nova jornada d’handbol amb les diferents escoles i institucions de la zona en la II Trobada d’Handbol que organitza el nostre club veí.

El partit es va dur a terme al final de la jornada, on l’equip format pels nens i nenes de l’Escola Àuria va jugar contra un combinat de jugadores del Club Handbol Montbui.

Els nois van sortir amb ganes de menjar-se el món, i això es va notar en els primers minuts del partit on van imposar el seu joc en equip i van oferir un espectacle digne dels grans equips. Però aquesta confiança no va fer minvar el joc de les rivals, que va realitzar un gran esquema de joc, imposant-se per sobre del marcador en la primera part ( 5 a 4).

Després d’un merescut descans, l’equip Special va sortir a la segona part amb prou confiança per encarrilar el partit al seu cantó, i guanyar amb una victòria ajustada. Una nova victòria per aquests petits cracks de l’handbol que cada dia ho fan millor .El marcador reflectia un merescut resultat de 14 a 17.

Per l’equip Special APINAS del CHI, dirigits per la Jordina, en Sergi, l’Edu i en Roger, van jugar: Alejandro (8 gols),Cristian (1 gol), Roser, Marcos (5 gols),Dani,Guillem ( 1 gol), Bryan i Laia ( 2 gols)

Col·labora: Acadèmia Igualada, SAI Computers i Anima´s

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies