Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Special APINAS a la II Trobada de Montbui

Petits grans cracks de l’handbol

Aquest diumenge l’equip Special APINAS del Club Handbol Igualada es va desplaçar fins a les pistes de Montaqua per gaudir d’una nova jornada d’handbol amb les diferents escoles i institucions de la zona en la II Trobada d’Handbol que organitza el nostre club veí.

El partit es va dur a terme al final de la jornada, on l’equip format pels nens i nenes de l’Escola Àuria va jugar contra un combinat de jugadores del Club Handbol Montbui.

Els nois van sortir amb ganes de menjar-se el món, i això es va notar en els primers minuts del partit on van imposar el seu joc en equip i van oferir un espectacle digne dels grans equips. Però aquesta confiança no va fer minvar el joc de les rivals, que va realitzar un gran esquema de joc, imposant-se per sobre del marcador en la primera part ( 5 a 4).

Després d’un merescut descans, l’equip Special va sortir a la segona part amb prou confiança per encarrilar el partit al seu cantó, i guanyar amb una victòria ajustada. Una nova victòria per aquests petits cracks de l’handbol que cada dia ho fan millor .El marcador reflectia un merescut resultat de 14 a 17.

Per l’equip Special APINAS del CHI, dirigits per la Jordina, en Sergi, l’Edu i en Roger, van jugar: Alejandro (8 gols),Cristian (1 gol), Roser, Marcos (5 gols),Dani,Guillem ( 1 gol), Bryan i Laia ( 2 gols)

Col·labora: Acadèmia Igualada, SAI Computers i Anima´s

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *