Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 31 maig i 1 de juny

INFANTIL MASCULÍ. COPA CATALANA. QUARTS DE FINAL

…..Com la nit i el dia

Club Handbol Igualada 30- H. St Cugat 29

Dissabte passat el sorteig de copa ens havia deparat jugar contra el  St. Cugat, equip al qual ja ens havíem enfrontat 3 vegades durant tota la temporada amb un balanç de dues derrotes i una victòria, aquesta en l’última vegada que ens havíem enfrontat contra ells i això feia que les expectatives fóssim màximes cara al desenllaç del partit.

El St. Cugat va començar a jugar amb una velocitat i una defensa fortíssima que no ens esperàvem i que va fer  que als deu minuts la diferència fos de 6 gols, als quinze minuts fos de 7 i en arribar als descans fos màxim amb 8 gols (9-17)en contra els igualadins. Ni el temps mort demanat per l’entrenador quan encara no havíem arribat als 8 minuts va fer reconduir la situació, era evident si ens fixem al marcador que no va funcionar.

La tarda era negre a dintre i a fora, les cares llargues i sense cap explicació o amb moltes,però que se sabien digerir i no feien reaccionar als nostres, però aquelles remuntades ,aquells impossibles que veiem amb els equips grans Barça, Granollers, etc., també es podien produir a casa nostra, perquè no,  a la nostra categoria, només teníem que tenir confiança,   i això que encara no ens havia passat mai era difícil de creure-s’ho.

I això es va produir, l’equip es va centrar i com van fent les formiguetes granet a granet van anar omplint el rebost i al minut 5 ja havíem rebaixat la diferència a 6 gols, però encara estàvem molt lluny. El St. Cugat encara estava ficat al partit però començava a mostrar signes  de feblesa  i ja als deu minuts la diferència era de 3 gols i els ànims des de la graderia i els crits entre ells feien donaven força per arribar allà on abans no s’arribava. Llavors sense perdre intensitats anava rebaixant  la diferència,fins que a falta de 4 minuts ens ficàvem per primera vegada pel davant d´un gol i a la propera jugada d´atac visitant trobéssim la pilota i marquéssim i de dos aquesta diferència que va ser la més gran per part nostra i va fer que juguéssim amb cap i ens centréssim amb jugades ben trenades amb tirs clars que no ens fessin perdre la diferència fins la resultat final de 30-29 . QUIN PATIMENT !!!!!!!!!!!!!!!Havíem remuntat 8 gols i havíem guanyat el partit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va ser un triomf de tots,jugadors, entrenadors i públic, poques vegades la gent havia gaudit d´un espectacle tant bonic veient  als jugadors patir (esportivamnet parlant), veien i creien que ho podíem fer i que al final va ser. Encara que els resultat hagués fos contrari a nosaltres, ens havíem deixat la pell a la pista i d´això teniem d’estar orgullosos.

Ara a esperar la setmana vinent i jugar las semifinals davant d’un altre rival dur com és el Mataró i a intentar   en la feina i el treball que ens queda per fer i poder lluitar per poder arribar a la final.

La setmana que ve  és molt important us  esperem a totsamb ganes d´animar perquè està demostrat que tots junts ho podem aconseguir i podem arribar a la final!!!!!!!!!!!!!!!

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT………

Per l´ Igualada van jugar Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería,PepBové, Arnau Capitán, Pol Riba i Cesc Carles amb Martí Méndez a la porteria. Entrenador Roger Calçada, ajudant Pere Sendra.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

CADET   FEMENÍ . 1a CATALANA . COPA FEDERACIÓ. QUARTSDE FINAL

Compromís i seriositat per davant de tot

Club Handbol Igualada  33 – H. Terrassa  25

Aquest cap de setmana l’equip cadet femení jugava el seu partit de quarts de final de Copa Federació contra un lluitador, treballador i seriós equip com és l’Handbol Terrassa.

El partit es va jugar amb una gran intensitat durant els 60 minuts a on els espectadors desplaçats a les Comes van poder gaudir d’un gran i intens espectacle handbolístic.

El dos equips van sortir a perímetre de 40 x 20 molt concentrats, desplegant i defensant cadascun brillantment el seu estil de joc. Però les joves jugadores igualadines, molt concentrades al llarg de partit, no van deixar mai que les visitants les superessin en el marcador tot i que aquestes ho van intentar en tot moment. A la mitja part del matx el C.H.I guanyava de 5 gols.

En la represa tot continuava igual, el dos equips lluitant per aconseguir el seu objectiu.  Als 10 minuts de la segona part, semblava que el Terrassa podia capgirar el lluminós, ja que es va col·locar a només un gol per sota de les nostres. Però va ser llavors a on les igualadines van posar una marxar més en el seu joc defensiu aconseguint així endur-se un treballada victòria amb el resultat final de 33 a 25 que les col·loca a les semifinals d’aquesta competició.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales van jugar: Irene Garrido (portera); Carla Bisbal; Cristina Muñoz; Maria Barrantes; Paula Domingo: Oriana Quintero; Maria Mayol; Marcel·la Esquerra; Marta Hernández i Èlia Roca (lesionada).

Col·labora: Finques Argent i Mestrans

CADET   MASCULÍ . 2a CATALANA . COPA FEDERACIÓ. QUARTSDE FINAL

No va poder ser

Club Handbol Igualada 24 –UE Handbol Calella 29 

Diumenge passat 01/06/2014, el C.H. Igualada es va enfrontar al U.E.H.Calella, en la jornada corresponent als quarts de final de la copa federació cadet masculina.

En la primera part, l’equip visitant marcava primer i amb un parcial de 4-0 començava a posar distància entre l’Igualada i el Calella, un igualada que va acusar les reiterades exclusions per dos minuts d’alguns dels seus jugadors, i que en cap moment de la primera meitat va ser capaç de ficar-se en el partit, arribant al descans amb 9-15 una diferència de sis gols a favor de l’equip visitant.

A la segona meitat, els jugadors del C.H. Igualada aconseguien realitzar el seu joc, però el U.E.H.Calella va saber administrar l’avantatge aconseguida a la primera part i s’acabava el partit amb victòria per 24-29 a favor del U.E.H. CALELLA, resultat que deixa al C.H.Igualada fora de la competició de la COPA FEDRACIÓ CADET MASCULINA.

Per C.H. Igualada va jugar: Manel, Nico, Alex, Xavi, Brayan, Jordi, Joel, Guillem, Ivan. Porter: Sergio. Entrenador: Sergi.

Col·labora: Centro de limpiezas Igualada

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *