Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 24 i 25 de maig

COPA FEDERACIÓ SÈNIOR FEMENINA .FASE FINAL .2ª Ronda

Important victòria a la fase final de la copa 

Club Handbol Igualada 41 – Handbol Banyoles 19

Diumenge passat 25/05/2014 el primer equip femení del C.H. IGUALADA va jugar el seu primer partit en la fase final de la copa federació contra l’Handbol Banyoles.

L’equip visitant, va marcar primer i en els primers compassos del partit, els dos equips van intercanviar gols, mantenint el marcador molt igualat, després dels primers vuit minuts, les jugadores de l’Igualada van aconseguir marcar un primer parcial de 3-0, i un segon parcial de 5-0 a prop del descans aconseguien anar al vestidor amb un marcador de 17-10.

A la segona part, després dels cinc minuts inicials, en què el Banyoles semblava entrar en el partit, l’Igualada va tornar a marcar un parcial de 4-0, tornant a desenvolupar el seu joc ràpid i directe de contraatac i velocitat, que tan bons resultats els ha donat al llarg d’aquesta temporada, amb l’equip de Banyoles donant clars senyals de desgast, tant físic com mental, les igualadines van augmentar una velocitat més, i van sentenciar el partit amb un últim parcial de 7-0 que deixava el marcador final 41-19. Això deixa l’equip igualadí, com el que més gols ha marcat i menys ha encaixat, col·locant-se en les primeres posicions.

Pel CLUB HANDBOL IGUALADA van jugar: Nora Muñoz, Jordina Marsal, Jana Sendra, Raquel Arnau, Laura Ferrera, Alícia Nieto, Ainoa Rizo. Portera: Miriam Pla. Entrenador: Jordi Riba.

Col·labora: Mestrans

INFANTIL FEMENÍ. COPA CATALANA.1ª FASE. GRUP B  Jornada 6

Partit decisiu amb nervis

Club Handbol Igualada 13 – CH Lleida  7

Aquest dissabte s’ha jugat el partit decisiu per a la segona posició de la copa. Tensió i nervis per part  d’ambdós equip ja que el que guanyés el partit quedava classificat. Bon joc el que s’ha vist a la pista però amb un clar millor joc per part de les igualadines, que van jugar en equip, amb una molt bona defensa i uns atacs ràpids i amb molts bones passades de pilota.

La primera part les igualadines es van desmarcar des del primer minut de joc mantenint el marcador a favor seu de 6  punts. A la segona part les de Lleida van sortir a la pista amb un joc més de contacte, el que va ocasionar molts nervis i alguna lesió, però tot i això les d’Igualada van mantindre la diferència del marcador a favor seu amb els 6  punts.

Felicitem a les noies pel bon partit i les animem a treballar molt per arribar fins al final amb bones sensacions.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé(Lesionada),  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca(Lesionada) ,  Emma Jové (Lesionada) ,  Jana Elvira(Lesionada) ,  Judit Robusté (Absent) ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes , Marta Segura i a la porteria:  Txell Comellas .Entrenadores: Laura Baraldés i Jordina Marsal

Col·labora: Rimon Glass

CADET   MASCULÍ .    2a CATALANA .   COPA FEDERACIÓ.   FASE FINAL

El més mportant és intentar guanyar,  jugant bé i en equip

Club Handbol Igualada 35 – La Salle Bonanova 19

Dissabte dia 24, l’equip cadet masculí va  jugar  el partit únic de vuitens de final de la Copa davant els contrincants de La Salle Bonanova.

Tot i que en els darrers partits l’equip igualadí ,no havia estat gaire encertat en el seu joc i semblava una mica desmotivat, aquest dissabte els nois van sortir a la pista amb força, fent una bona defensa, jugant en equip i demostrant que ho poden fer bé.

Des d’un començament l’ Igualada va anar per davant en el marcador i van acabar la primera part  guanyant  de 6 punts.

A la segona,  l’equip va continuar per davant i va augmentar la diferència, finalitzant  amb un resultat de 35 a19.

Va ser un partit interessant i els espectadors  sortírem satisfets veient de nou uns esportistes amb ganes, motivats i compenetrats.

Aquesta victòria suposa el pas a quarts de final.

NO IMPORTA ESTAR JUGANT A PRIMERA, SEGONA… L’IMPORTANT ÉS INTENTAR GUANYAR,  JUGANT BÉ I EN EQUIP.

Per C.H. Igualada van jugar: Guillem Aribau,  Jordi Balcells,   Xavi Ballesteros,       Àlex Campos, Joel Caño, Eric Gil, Ivan  Hernández, Brayan Mezquita, Manel Muñoz,  i Nico Orozco, Porters:  Sergi Ballesteros i Adrià Senar. Entrenadors: Sergi Garcia i Ruben Álvarez.

Col·labora: Centro de limpiezas Igualada

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *