Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Últim partit de la temporada del Sènior masculí

C.H.SANT LLORENÇ :  29       C.HANDBOL IGUALADA: 22

Redacció Handbol. L’Igualada es va enfrontar dissabte a un quart de 8 del vespre al ClubHandbol Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat en el partit de tornada per a la promoció d’ascens a 2ª Catalana.

En el partit d’anada a Igualada vàrem perdre de 4 gols amb el Sant Llorenç però els ànims eren molt bons i es confiava en poder superar al Sant Llorenç a casa seva. Es veia factible guanyar de més de 5 gols, ja que els dos equips estaven en un nivell de joc molt similar.

Però no va ser així , el pavelló del Sant Llorenç estava ple de gom a gom, en els primers minuts de partit el marcador ha estat frec a frec, però a mesura que passaven els minuts els del Sant Llorenç s’anaven consolidant amb una diferència que anava augmentant i els de l’Igualada no es veien capaços d’ atrapar-los, acabant la primera meitat amb una diferència de 5 gols a favor del Sant Llorenç. L’eliminatòria es posava molt complicada ja que els igualadins havien de superar com a mínim de 10 gols al Sant Llorenç .

Va començar la segona part i l’ànim de l’Igualada havia baixat ja que es veia molt complicat poder deixar els locals per sota amb 10 gols, però els jugadors van lluitar fins a l’últim moment, tot i la gran diferència de gols que ja feia inútil qualsevol esforç visitant. A la pista es podien veure les ganes amb què lluitaven els jugadors igualadins, però no els sortia absolutament res. A més, els seus porters van tenir una gran actuació que eclipsava les bones combinacions ofensives. Com hem dit  l’Igualada no van baixar els braços i van donar la cara en tot moment. El resultat final de29 a22 va ser just després d’un mal partit que venia amb el perillós precedent del partit d’anada. Destacar el saber perdre dels visitants, que van respectar el rival en tot moment i va esperar que rebessin la ovació del públic local,que van saber afrontar amb esportivitat aplaudint i felicitant al mereixedor guanyador d’aquesta eliminatòria,això també forma part dels valors de l’esport. 

L’Igualada posa punt i final a una temporada irregular. Tot i això, cal posar atenció al jove i futur sènior masculí que ve molt motivat, jove i amb ganes de cara la propera temporada .

Entrenats per Eduard Ortolà van jugar: Jordi Bermejo (8 a.) i Marc Tarrida (4 a.), com a porters. Roger Calçada, Esteban Lezama (5), David Cubí (4), Sergi Garcia, Sergi Garcia (juvenil) (6), Jordi Vilarrubias (1), Jordi Grado (4), José Luís Álvarez, Rubén Álvarez, Pol Cantero (1) i Miquel Albareda.

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *