Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

IV TORNEIG DE MINIHANDBOL CIUTAT DE CERDANYOLA

Bon handbol de l’equip benjamí

El diumenge 25 de maig l’equip benjamí del Projecte VIU L’HANDBOL del Club d’Handbol Igualada va participar al IV Torneig de Minihandbol Ciutat de Cerdanyola, disputat al Parc Esportiu Municipal Guiera.

Una victòria, un empat i una derrota en la lligueta prèvia, respectivament amb el BM Polinyà A, el BM Pau Casals i EIE La Llagosta, ens van portar a jugar contra l’Handbol Terrassa un últim partit que ens va deixar com a quarts classificats del campionat.

Felicitem els nostres jugadors i jugadores per tot l’esforç demostrat a llarg del torneig. Els resultats d’avui han estat irregulars, però també cal destacar la falta d’alguns jugadors i la participació entusiasta de jugadors/es prebenjamins que ens han ajudat molt en aquests partits.

Ara que tot l’equip domina les tècniques bàsiques de l’handbol arriben l’estiu i els divertits tornejos d’handbol i aigua. I, els més divertit de tots: L’Handbol Sorra Ciutat d’Igualada que se celebrarà el proper al Parc de Valldaura la primera setmana de juliol.

Dirigits per Ana Vázquez i Marta Muñoz van jugar: Hugo Cazorla, Mélat Olivé, Aniol Gumà, Alba Senar, Lucía Moral, Núria Checa, Xavier Malpartida, Llorenç Taixé, Vinyet Gumà i Núria Taixé.

Col·labora: Acadèmia Igualada

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *