Èpic 3r lloc de les noies del Primer Equip del Club Handbol Igualada

CLUB HANDBOL IGUALADA 21 – CLUB HANDBOL GAVÀ 17

Aureli Sendra – Segon partit del Top4 pel 3r lloc de la lliga de Primera Catalana sènior femení disputat al Pavelló Municipal de Sant Joan Despí diumenge entre el Igualada i el Gavà.

Havent perdut a dues jugadores a semifinals, l’una per lesió i l’altre per sanció, començaven les noies igualadines el partit amb tan sols les sis jugadores de camp , la portera i sense cap recanvi davant del Gavà, un equip aquest sí al complert a la pista, a la banqueta i amb llarga tradició en el món de l’handbol. Tasca a priori quasi impossible però l’àrbitre fa sonar el xiulet,  la pilota es posa en joc i voileau,  en pocs minuts ens posem per davant amb tres gols amb un  joc ràpid i efectiu.

Segueix la primera part amb molta intensitat, bones aturades a la porteria del CHI que ens dona avantatge, amb pocs gols però sempre per davant, les noies del Gavà no podien apropar-se al marcador al contrari al final dels 30 minuts és clarament favorable a les igualadines per  12 a 6.

Es reprèn la segona part i segueix la mateixa tònica, ara és la portera del Gavà la que atura llançaments  claríssims de gol i poc a poc s’atansen al marcador. Continuem amb la igualtat al joc fins a 8 minuts del final on és expulsada la nostra pivot amb vermella i ens quedem amb 5 jugadores de pista fins al final del partit. Ara toca l’hora de l’èpica, deixar les emocions  i fer jugar al cap.  Aguantar l’avantatge, fer passar el temps amb possessions  llargues, assegurar passades , tirs i sobretot sentir-se equip guanyador que sap que amb sacrifici, angoixa i molta emoció aconsegueix la victòria final inclús augmentant el marcador fins al 21 a 17 final.

Enhorabona noies!!!

Per C.H. Igualada van jugar: Nora Muñoz, Laura Baraldés, Jordina Marsal, Jana Sendra, Raquel Arnau, Laura Ferrera, Alícia Nieto, Ainoa Rizo. Portera: Míriam Pla. Entrenador: Jordi Riba. Preparador Físic: Carles Mínguez.

Col·labora: Mestrans

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies