Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Èpic 3r lloc de les noies del Primer Equip del Club Handbol Igualada

CLUB HANDBOL IGUALADA 21 – CLUB HANDBOL GAVÀ 17

Aureli Sendra – Segon partit del Top4 pel 3r lloc de la lliga de Primera Catalana sènior femení disputat al Pavelló Municipal de Sant Joan Despí diumenge entre el Igualada i el Gavà.

Havent perdut a dues jugadores a semifinals, l’una per lesió i l’altre per sanció, començaven les noies igualadines el partit amb tan sols les sis jugadores de camp , la portera i sense cap recanvi davant del Gavà, un equip aquest sí al complert a la pista, a la banqueta i amb llarga tradició en el món de l’handbol. Tasca a priori quasi impossible però l’àrbitre fa sonar el xiulet,  la pilota es posa en joc i voileau,  en pocs minuts ens posem per davant amb tres gols amb un  joc ràpid i efectiu.

Segueix la primera part amb molta intensitat, bones aturades a la porteria del CHI que ens dona avantatge, amb pocs gols però sempre per davant, les noies del Gavà no podien apropar-se al marcador al contrari al final dels 30 minuts és clarament favorable a les igualadines per  12 a 6.

Es reprèn la segona part i segueix la mateixa tònica, ara és la portera del Gavà la que atura llançaments  claríssims de gol i poc a poc s’atansen al marcador. Continuem amb la igualtat al joc fins a 8 minuts del final on és expulsada la nostra pivot amb vermella i ens quedem amb 5 jugadores de pista fins al final del partit. Ara toca l’hora de l’èpica, deixar les emocions  i fer jugar al cap.  Aguantar l’avantatge, fer passar el temps amb possessions  llargues, assegurar passades , tirs i sobretot sentir-se equip guanyador que sap que amb sacrifici, angoixa i molta emoció aconsegueix la victòria final inclús augmentant el marcador fins al 21 a 17 final.

Enhorabona noies!!!

Per C.H. Igualada van jugar: Nora Muñoz, Laura Baraldés, Jordina Marsal, Jana Sendra, Raquel Arnau, Laura Ferrera, Alícia Nieto, Ainoa Rizo. Portera: Míriam Pla. Entrenador: Jordi Riba. Preparador Físic: Carles Mínguez.

Col·labora: Mestrans

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *