Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 26 i 27 d’abril

INFANTIL MASCULÍ “A”. COPA CATALANA. 1ª FASE. Grup . Jornada 2

Ressaca post-vacacional

H. St Esteve Sesrovires 22 – Club Handbol Igualada 38

Segon partit de copa catalana que en aquesta ocasió el teníem amb un desplaçament proper, a St. Esteve Sesrovires,equip contra el qual ja ens havíem enfrontat en la primera fase de la lliga i que a priori era molt assequible. I efectivament ,la confiança que no es bona companya ens va afectar i això lligat  a que  l’equip rival va començar a jugar amb una defensa tres-tres, que en principi no havia manera d’atacar, va fer que al marcador s’anessin succeint els empats, encara que el joc que desenvolupàvem no era el que últimament havíem fet. Mica en mica, anàvem marxant al marcador fins el final de la primera part amb un resultat de 13 – 18.

A la segona part i desprès de les indicacions de l’entrenador i els ajudants,el canvi va ser radical, l’equip es va ficar les piles i va començar a córrer per trencar la defensa local i ja es veia que ara si, que l´equip rutllava com ha de ser i l´equip rival, encara que ho intentava,ja ni canviant la defensa podia fer res davant del joc igualadí i d’aquesta manera es va arribar al final del partit amb un resultat clar i contundent de 22 – 38

La propera jornada ens visita el St. Cugat, equip al qual ja ens hem enfrontat en dues ocasions ,ambdues derrotes per poca diferència i esperem que aquesta vegada si podem alçar- nos amb la victòria, encara que per això el públic serà una peça molt important, per això demanem que ens ajudeu a poder aconseguir un triomf que seria molt important cara a la classificació per poder aconseguir el primer lloc i tenir el factor pista a favor en la propera fase.

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT………

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería,Pep Bové,  Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles i Pol Calvet ,amb Martí Méndez  i Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada, ajudants  Pere Sendra i Marc Tarrida.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

INFANTIL FEMENÍ. COPA CATALANA.1ª FASE. GRUP B  Jornada 2

Mal dia per les igualadines

Club Handbol Igualada   15 – H. Coop. Sant Boi  27 

Mal dia per les igualadines que han sortit a la pista una mica desorganitzades i que les noies del Sant Boi han sabut aprofitar amb el seu bon joc. Partit amb molts nervis i massa contacte físic el què ha ocasionat alguna lesió a les nostres jugadores. La primera part acabava amb un   8-16 i la segona i final del partit on el nerviosisme de les igualadines es feia molt evident amb un 15-27.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana (Lesionada), Olga Núñez ,  Laia Moyes  i a la Porteria:  Txell Comellas i Jana Elvira. Entrenadores: Laura Baraldés i Jordina Marsal

Col·labora: Rimon Glass

INFANTIL MASCULÍ “B”. COPA FEDERACIÓ. 1ª FASE. Grup C. Jornada 4

Res surt als igualadins

HC Vallag 24- Club Handbol Igualada 17

Aquest dissabte hem assistit a un partit on en cap moment el nostre equip ha donat mostres del què són capaços. L’infantil de primera avui no ha estat gaire bé, les coses no han sortit tal i com esperaven.

El Vallesans han estat superiors als igualadins al llarg de tot el partit i en cap moment els igualadins han pogut plantar cara, tant sols hem vist una mica de lluita i entrega a la fi del encontre on ja tot estava perdut.

El resultat ha estat de 24 a 17 on l’ Igualada de primera  no ha pogut fer res per demostrar la seva millor cara

Els jugadors que han participat en aquest partit han estat: Fernando Almendro, Marc Andreu, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Gerard Simon, Arnau Torner, Joel Solanelles, Pol Calvet, Agustin Vazquez i Xavi Reina

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 2ª FASE. Grup A. Jornada  8

CAMÍ AL TOP 4

CLUB HANDBOL IGUALADA  30 – SALLE MONTCADA ISTE  21

Aquest diumenge, 27 d’abril, l’equip cadet femení del C.H.I. s’ha classificat, a falta de dues jornades per acabar la fase regular, per jugar el Top 4 de Primera Catalana.

Les igualadines tenien un partit molt complicat ja que les opcions del Montcada d’anar al Top 4 passaven, en bona part, en aconseguir la victòria en aquest partit. Però les jugadores les noies del C.H.I. tenien clar que jugaven a casa i havien de jugar un gran partit per superar un rival directe i perillós com és el Montcada.

Ja des de l’inici del matx s’ha vist un partit molt emocionant a on les igualadines han controlat en tot moment els diferents ritmes de partit, ja sigui en el joc defensiu com en l’ofensiu.

Avui hem pogut veure un equip cadet cada vegada més madur en el seu estil de joc i, sobretot, molt convençut de les seves possibilitats de joc.

Amb aquesta victòria les joves jugadores del C.H.I. sumen un total de 8 victòries dels 8 partits disputats en aquesta segona fase fet que, com hem comentat anteriorment, classifica al C.H.I. per jugar el Top 4 de Primera Catalana a falta de dues jornades a on s’haurà de decidir si ho fa com a primer o segon de grup.

Des d’aquestes línies felicitar a les joves jugadores per aconseguir aquesta fita i animar-les a seguir treballant molt i molt per anar creixent individual i col·lectivament.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales van jugar: Irene Garrido (portera); Paula Domingo; Maria Barrantes; Cristina Muñoz; Èlia Roca; Maria Mayol; Oriana Quintero; Marcel·la Esquerra; Carla Bisbal i Marta Hernández.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *